Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Dah Jadi Isteri Pakailah Elok Sikit, Serabut Tengok Ardell Aryana!"

11-10-2019 01:13 PM|Oleh: Saiful| Komen: 125

Pakailah baju apa pun, pasti ada sahaja yang tak kena di mata orang lain.

Ardell Aryana pun terkena benda yang sama bila diminta tampil lebih kemas, lebih-lebih lagi selepas bergelar isteri.

Di Intagram, aktres ini memuat naik gambarnya memakai kemeja T dengan seluar kain pelekat.



Antara salah satu komen adalah, "Pelik benar pakaiannya. Jadi isteri kena pakai la molek-molek sikit. Serabut tengoknya."

Tak berdiam diri, Ardell ada membalas komen tersebut:



Sementara itu, pelakon Ramona Zamzam pula memuji penampilan Ardel yang sentiasa nampak cantik walaupun hanya memakai pakaian biasa-biasa saja.



Isteri kepada Nadzmi Adhwa ini sebelumnya mengakui mengalami masalah kebimbangan melampau (anxiety) serta kemurungan yang terus.

Bagaimanapun, dia kini dikatakan masih dalam rawatan.


Foto: IG

Hiraukan sahajalah kata-kata negatif orang, asalkan Ardell bahagia sudahlah. Tak begitu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
4
Komen: 125
Komen

Previous : Jangan Percaya Maaf Penagih Dadah - Ameng

Next       : Lepas Bercerai, Semua Cawangan Fizomawar Kitchen Ditutup

Komen Terbaru

Quote jargon 14-10-2019 10:30 PM
Perawankota replied at 14-10-2019 01:13 AM
Dah lama ke dia buat? Dalam sakit2 dia ckp ada cancer pon diia berani buat ke mende2 tu

  Tak sure la sis dia buat dagu ke tak..sbb video dia berbaring tadah muka org facial dia tu mcm tulang dagu terjongjet naik..klau tgk dlm pic dagu dia mcm dagu tin alminyak...yg tu je iols nampak..tp iols tak tuduh dia buat dagu ehh

Lain-lain Komen

Quote Madel 11-10-2019 01:22 PM
Dah boleh keluar rumah jejalan
Dah ilang la tu penyakit tergigil2 tergetar2 eh
Quote sukacactus 11-10-2019 01:26 PM
Pandai ramona zam2 memujuk
Diorang mmg kwn baik ke
Quote kakakko 11-10-2019 01:28 PM
Halah halah netizennnn.... Meluat aih. Kira okay lah tu. Takde terdedah sana sini.
Quote thetimes 11-10-2019 01:31 PM
Pakai je apapun...janji diri sendiri selesa sudeh
Quote aderaderker 11-10-2019 01:31 PM
Memang nampak serabut.
Tapi lantak dia la.

Tak mintak duit aku.
Quote ratuiphone 11-10-2019 01:33 PM
Madel replied at 11-10-2019 01:22 PM
Dah boleh keluar rumah jejalan
Dah ilang la tu penyakit tergigil2 tergetar2 eh

hilanh la..ade la ubat nye tu..
Quote fushimi 11-10-2019 01:33 PM
OK je aku tengok pakaian sheols

netizen kepam hudoh memang suka cemburu tengok orang lawa

baju sendiri taknak tengok cermin pakai baju ketat seluar ketat sampai tersembul cekpit masam pastu pakai tudung

acah acah muslimah style bohsia miskin
Quote hzln 11-10-2019 01:35 PM
Lantak dia lah
Rengsa betul lah dgn netizen yg suka menyibuk nak atur hidup org ikut acuan dia neh ( walo mungkin diri sendiri pun kepam bau bawang bau ikan saja)
Quote Laceyx 11-10-2019 01:39 PM
Bia la. Style dia dah camtu. Dia suka. Tomboy ala muslimah gitu
Quote missDollie 11-10-2019 01:40 PM
Kalau pakai elok2 kena tukar nama asal la baru sesuai..
Quote minguk 11-10-2019 01:40 PM
laaaa tak suka unfollow.. laki dia ok kenapa netijen yang serabut lebih?
Quote vee_zara 11-10-2019 01:44 PM
Tetap nak cakap. Muka dia mcm mak alif syukri.
Quote cikX87 11-10-2019 02:05 PM
anxiety is real and lantak dia la nak pakai tshirt dgn seluar ke topi ke. acik acik bawang sendiri pun pakaian beshe beshe je, toksah nak feeling pakai wangi 24jam. meluat aku dengan orang yang sebok nak komen tiap inci hidup orang. janji dia tak telanjang bogel suda lah. risau kan dulu anak dara acik yang bertudung litup di rumah tapi berbogel dengan bofren tu. yihhhhhh.
Quote MissCarcosa9753 11-10-2019 02:09 PM
Dia lawa pakai apa pun lawa
Macam Lofa pakai apa pun lawa
Quote shernazz 11-10-2019 02:11 PM
Baik acik yangnkomen tu pi menjahit baju
Lagi elok
Iols respek la sapa pandai siapkan baju kurung
Sebab iols mmg x reti menjahit...upah bangla je jahit baju alter semua...
Quote honeybee1802 11-10-2019 02:12 PM
Omg...di.mata netizen mcm gini serabut ka...hakak ada jgk memlm nak pi makan kt gerai or mamak...pakai gini jah.,drp pakai. Legging tak padan dengan bodi...
Quote Perk77 11-10-2019 02:13 PM
Dia Pakai comel...ok je Aku tgk.
Quote duquesne 11-10-2019 02:15 PM
Huwargh.. netizen yang komen tu pun satu hal.. suka dia la nak pakai apa pun.. agaknya netizen tu ingat artis2 ni semua budget kena pakai macam nak pegi function aje 24 jam kot..  laki dia pun tak marah.....
Quote salmon-suki 11-10-2019 02:16 PM
Dia ni depression sbb apa?nak kata feymes ngetop mcm retis2 A-list,sekadar dipinggiran jah dia ni..tup2 depressed..

Tgk mcm tokti,erra,ziana,kiranya lejen2 kita laa,kena kecam,kna kutuk,they've been thru so many things tp xde plak depression..

Why retis2 sendu ni sng sgt depressed?

Lihat semua komen(125)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.133163s Gzip On
To Top