Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

"Dikerat Dan Dibiar Bersepah" - Ngeri, Milik Siapa Mayat Dikerat Lapan?

11-10-2019 12:26 PM Komen: 34
Mengejutkan, satu mayat mangsa bunuh ditemui dikerat sekurang-kurangnya lapan bahagian di Kampung Ladang, Krubong, Melaka petang semalam. 

Memetik laporan Harian Metro, mayat turut ditemui tanpa sebarang pakaian dan berselerak di kawasan semak. 


Siasatan awal menemui bahagian tubuh manusia di kawasan semak berhampiran jalan utama dan mangsa disyaki dibunuh di tempat lain.

Sekurang-kurangnya lapan bahagian badannya dicampakkan ke kawasan semak berkenaan sejak kira-kira lima hari lalu, kata Ketua Polis Daerah Melaka Tengah. 

Asisten Komisioner Afzanizar Ahmad juga berkata pihaknya menerima maklumat orang awam mengenai penemuan mayat itu. 

Foto: Harian Metro
Kami akan putuskan sama ada tubuh badan ini lebih daripada satu (mangsa) atau tidak selepas selesai proses bedah siasat.

Mayat akan dibawa ke Unit Forensik Hospital Melaka dan kes disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun kerana membunuh, katanya lagi. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 33
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Forfoxache 11-10-2019 11:22 PM
dua_chzy replied at 11-10-2019 01:07 PM
HAAAAAAH LAKI SUNDRIIII???!

Musti spisis psiko tudoh bini curang then tudoh anak tu bukan dia p ...

Brader, biawak bertenang. Baru kawin last year. Anak tu dr previous marriage arwah la maybe

Lain-lain Komen

Quote gelas_pelastik 11-10-2019 10:23 AM
ada terbaca kat facebook tadi
katanya mayat dua beranak
allahualam
takut sekarang, manusia takde hati perut merata2 alam
Quote Kurex 11-10-2019 10:28 AM
sekarang ni, nyawa manusia tiada nilainya
Quote thetimes 11-10-2019 10:32 AM

Quote tripleid 11-10-2019 10:33 AM
mona fandey 2.0
Quote TalibanRock 11-10-2019 11:03 AM
64a3bc6c-7642-4756-baf8-948f832c13c7.jpg
ntah la sahih ke x info nih.
Quote paz 11-10-2019 11:08 AM
Aduh dengan anak dia sekali kena. Kejam gila manusia sekarang.
Quote minguk 11-10-2019 11:08 AM
innalillah wainna ilaihi rojiun

kesiannya, sampai kena kerat 8. kejam dunia hari ni
Quote MissLana 11-10-2019 12:29 PM
Innalillah. Kesiannya. Bdk sekali pun kena
Quote CatMiow 11-10-2019 12:39 PM
Kejamnya..
Quote Mfzg89 11-10-2019 12:42 PM
manusia lebih mengerikan dari hantu.. hantu pn x sampai tahap membunuh.. ntah atas faktor apa sampai tahap nk membunuh camni...
Quote buapakperut 11-10-2019 12:47 PM
mak aih mgerinye, ada buffalo bill kat mesia
Quote dua_chzy 11-10-2019 12:50 PM
TalibanRock replied at 11-10-2019 11:03 AM
ntah la sahih ke x info nih.

Bekas laki punya kerja ka?
Quote nanies 11-10-2019 12:54 PM
kejam nya la hai dunia skrg
Quote mdhelmi 11-10-2019 12:56 PM
bila baca alfatihah bersungguh2 mengharap pada ayat
'ihdinassiratal mustaqim'
lagi bagus hayati dari mula sampai habis
insyaAllah disimpangkan benda yg x baik
bila ada kemudaratan mungkin itu penyebab keselamatan dari sesuatu yg lebih buruk
amalan lain ada byk bole cuba mana yg mampu buat
Quote mejaputih 11-10-2019 01:02 PM
dua_chzy replied at 11-10-2019 12:50 PM
Bekas laki punya kerja ka?

baca kat thread sebelah laki..bukan bekas laki..dorg gaduh...kawin last year...jahat gila laki tu...org spore...
Quote pakderis 11-10-2019 01:05 PM
menakutkan
Quote dua_chzy 11-10-2019 01:07 PM
mejaputih replied at 11-10-2019 01:02 PM
baca kat thread sebelah laki..bukan bekas laki..dorg gaduh...kawin last year...jahat gila laki tu. ...

HAAAAAAH LAKI SUNDRIIII???!

Musti spisis psiko tudoh bini curang then tudoh anak tu bukan dia punya kan tu yang sanggup ja bunuh kerat 8?
Quote dua_chzy 11-10-2019 01:08 PM
mejaputih replied at 11-10-2019 01:02 PM
baca kat thread sebelah laki..bukan bekas laki..dorg gaduh...kawin last year...jahat gila laki tu. ...

Eh, if nikoh last year sah la anak tu bukan anak jantan tu kan? Si mati, janda ka seblom menikoh? Sebab tu kot takda feeling bunuh macam bunuh lipas je?
Quote matchstick 11-10-2019 01:20 PM
as always, thread @modngengada manjang ketinggalan ye

https://mforum.cari.com.my/forum ... p;extra=&page=4

Lihat semua komen(34)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.168596s Gzip On
To Top