Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Kami Dah Putus Mac Lalu" - Amar Asyraf Akhirnya Buka Mulut Isu Curang

11-10-2019 10:18 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 111

Mesti semua gempar dengan cerita pelakon Amar Asyraf yang kononnya telah beristeri dua dan sedang 'try untuk pasang nombor tiga'. 

Tetapi, langkah buayanya itu dipatahkan apabila wanita ketiga itu membongkarkan rahsianya ke khalayak menerusi laman Instagramnya.

Setelah puas netizen 'membawang', akhirnya Amar Asyraf tampil dan menceritakan tentang hal sebenar mengenai kontroversi itu kepada Berita Harian.

Menurut Amar, dia sebenarnya mengharapkan agar hubungan dia bersama gadis itu kekal rahsia di antara mereka kerana percintaan mereka dikatakan telah tamat sekitar Mac lalu. Tapi, tak sangka gadis itu akhirnya membuka pekung lelaki itu.


Kredit foto: Blog

"Saya tidak mahu membuka aib sesiapa, tambahan pula hubungan saya dengan gadis itu sudah berakhir pada Mac lalu. Biarlah apa yang berlaku menjadi rahsia kami," jelasnya.

Amar juga tidak segan untuk mengaku bahawa kesilapan itu datang daripadanya dan dia memohon maaf kepada sesiapa yang terlibat. Namun, dia tidak mahu perkara ini diungkit lagi.

"Dalam hal ini, saya salahkan diri sendiri kerana membiarkan diri terjerat dengan cinta tiga segi.

"Apa yang berlaku antara kami sudah menjadi sejarah dan tidak perlu dikenang lagi. Tetapi, jika ada pihak yang terus mengungkit perkara itu, saya tidak teragak-agak membawanya ke muka pengadilan."


Kredit foto: Instagram

Menurutnya lagi, isteri dan keluarganya telah mengetahui tentang berita ini dan mereka tenang menghadapinya. Hubungan dia dan isterinya juga masih baik.

"Isteri tahu hubungan saya dengan gadis itu. Dia tidak melatah, malah tenang apabila saya berterus terang perkara sebenar. Dia bagaimanapun, terkilan apabila cerita itu mula tersebar.

"Keluarga juga tahu mengenai perkara itu. Saya akui, saya yang patut dipersalahkan dalam hal ini dan tidak akan sekali-kali menuding jari menyalahkan orang lain," katanya lagi.

Dah terhantuk baru nak terngadah. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
4
Bosan
2
Komen: 110
Komen

Previous : Jangan Percaya Maaf Penagih Dadah - Ameng

Next       : Tahniah, Jamal Abdillah Timang 'Bayi Azura' Di Usia 60 Tahun

Komen Terbaru

Quote Ladybird910 20-10-2019 11:17 AM
Haukkknye taste sapa y ckp amar ni hensem.. I is kenottt.. Huhu

Lain-lain Komen

Quote jijilaaa 11-10-2019 10:36 AM
babi betul lah jantan gini. yang bini no 2 tu ko tak nak reveal ke???

suka suka hati je nak amek tindakan. g settle kan onar yang ko buat dulu lah
Quote Cpkay 11-10-2019 10:39 AM
dah ada 2 bini ke ? perghhhh.. nak lawan tok red ni
Quote riyadhK 11-10-2019 10:41 AM
Sendiri gatal kote, sendiri nk saman org. P*k*m*k betulll ll.
Quote Fazzbulous 11-10-2019 10:41 AM
bini no 2,pls la..wake up..lawan blik si kerinting ni..
Quote c===8 11-10-2019 10:41 AM
muka dia ni iras toki
Quote Rainrein 11-10-2019 10:43 AM
Takde orang tahu sape second wife dia ke? Tahan betul ek pompuan tu berlakikan jantan kabaret macam ni.
Quote ninnamina 11-10-2019 10:52 AM
Aik bini je kenapa tak bini-bini
Quote krustykrab 11-10-2019 11:00 AM
Tak sangka aku muka mcm baik je...tp skandal merata..

Quote MadameOnion 11-10-2019 11:14 AM
iols rengsa tengok dia ni..bukan sbb pasang 2-3 tapi mmg rengsa..nasib baik naluri iols buleh dipercayai
Quote fushimi 11-10-2019 11:15 AM
sundalnya jantan gini

Quote Jentayupink 11-10-2019 11:17 AM
wahhh bila masa berbini dua??dah nk masuk 3??nasib baik x jadik..kabaret punya jantan! ape tak ckup satu ko ye
Quote makton 11-10-2019 11:20 AM
apesal tak sambung je dgn tred yg sedia ada?
Quote Lidigorila 11-10-2019 11:24 AM
Seyeslah dh ade bini no 2..
Quote MissLana 11-10-2019 11:27 AM
Apa yg aku baca ni? Knp jantan sampah mcm ni hidup lg
Quote haryatie 11-10-2019 11:27 AM
muka x berapa siap pun laris jugak di pasaran
mesti pndai mengayat ni
tp biasa laki org mmg pndai mengayat
lg hampeh buruk burukkan istri jugak
reka citer sendu lg
nk dptkan simpati/perhatian
Quote epuepy 11-10-2019 11:35 AM
bagus la pempuan tu expose. biar jdi pengajaran kat pempuan lain.

bru selamat nasib wanita
Quote boojaat 11-10-2019 11:42 AM
Dia byk job ke? Mampu ek nak tanggung 2 bini..
Quote minguk 11-10-2019 11:58 AM
apa kata wartawan cari dapatkan kenyataan rasmi dari isteri AA pula.. cerita pihak AA je dengan ex gf dia je ni.
Quote kakyungpilah85 11-10-2019 11:58 AM
pergi mampus dengan jantan macam ko ni

Lihat semua komen(111)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.129379s Gzip On
To Top