Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Tahulah Kawan Baik, Tapi Takkan Pakai Jeans Kat Pejabat Menteri?" Ikmal Amry Ditegur

10-10-2019 03:26 PM|Shimmer Shine| Komen: 90



Pelakon kacak, Ikmal Amry memang macam-macam gossip ya. Selepas kisah burung berterbangan dan anak ikan kepada pereka fesyen, kali ini Ikmal hadir ke pejabat Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq.

Apa yang menjengkelkan ialah penampilannya yang sangat kasual iaitu berjersi dan berseluar jeans membuatkan warganet mempersoalkan tindakannya itu.

IG

Biarpun tampak akrab dengan Syed Saddiq, ianya masih tidak sopan kerana etika di pejabat kerajaan sebenarnya perlu lebih rasmi. 

IG

Ianya menjadi bahan perbualan warganet yang mementingkan profesionalisme sekaligus mempersoalkan kenapa pakaian sebegini dibenarkan masuk untuk urusan rasmi?

Walaupun ada warganet yang menyatakan Ikmal dan Syed Saddiq berkawan, itu bukan lesen utama untuk berpakaian tidak sesuai kerana ianya melanggar etika. 


Ianya juga jelas menggambarkan sikap artis baru yang tidak mengambil berat mengenai etika dan profesional, seperti yang ditulis oleh produser drama, Hj.Zil.


IG

Perkara betul perlu lah ditegur supaya diambil iktibar kan? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 90
Komen

Previous : Isteri Roy Azman Kena Tipu, Nak Sangat Beli Telefon Mahal

Next       : 'Dah Ada Dua Bini!' - Wanita Dedah Hampir Jadi Isteri Ketiga Amar Asyraf

Komen Terbaru

Quote kiyudi 15-10-2019 12:55 PM
buruk gaya rambut...

xbekenan sis...

Lain-lain Komen

Quote Xim 10-10-2019 03:29 PM
Dah hbs sume kena puji dada bidang, ade rupe bla bla bla nsb baik x petik pasal saiz burung . Hahhahaa . Emm brkwn dgn ss ke ? Sesuatunye diorg 2 org ni
Quote damian_lee 10-10-2019 03:30 PM
Xim replied at 10-10-2019 07:29 AM
Dah hbs sume kena puji dada bidang, ade rupe bla bla bla nsb baik x petik pasal saiz burung . Hahhah ...

Dua2 burung x wow?
Sapa nak bercakap pun?
Quote mieymiey 10-10-2019 03:35 PM
Dah serupa orang tua rambut cenggitu.
Quote Xim 10-10-2019 03:36 PM
damian_lee replied at 10-10-2019 03:30 PM
Dua2 burung x wow?
Sapa nak bercakap pun?

Hahhaha ade kmungkinan la
Quote fliphair8 10-10-2019 03:43 PM
bukan taste hakak muka hadek2 ni...hakak hanya minat muka jantan...nafiz muaz gituh....kekkek
Quote leetaemin 10-10-2019 03:47 PM
Dieorg x sembahyang ke rambut berkaler-kaler mcm tu..
Quote boojaat 10-10-2019 04:02 PM
Brp umo ikmal ni yer? Mcm muka ex bf i dulu2 jer...
Quote aammyy 10-10-2019 04:02 PM
Meeting apakah??
Quote sarah82 10-10-2019 04:04 PM
Muka dia nampak mcm org tua.. Baik daddy sham visa yg aummm.. Dan nampak muda.. Ni aiyooo.. Baru 20++ dah nampak 50++..yerkkk
Quote RatuDunia94 10-10-2019 04:04 PM
leetaemin: Dieorg x sembahyang ke rambut berkaler-kaler mcm tu..


Cuols rasa kalau rambut heols hitam pekat pon heols sembahyang ke??? {:smile {:smile {:smile
Quote sheqim 10-10-2019 04:08 PM
Kalu marhein dah lame kena halau ngan pak gad.. dabel stended!
Quote TerataiMelur02 10-10-2019 04:10 PM
Ada aura ummah lemari je ni.

Btw, nadiyah n ben ali pun pakai formal. Kerja is kerja...hormat sbg menteri.

Eh apa aku merepek.. Hmm.. Apa2 je la
Quote armin 10-10-2019 04:12 PM
Saddiq ni suka bergambar dgn org entah apa2. Dorg ni social climber je.
Quote makton 10-10-2019 04:18 PM
sorry iols tak kenal sape atok rambut beruban ni
Quote haruslah 10-10-2019 04:19 PM
SS ni mmg saje lantik nak penuhkan kuota "BELIAu" ekkkk
sbb nak lupuskan rekod menteri paling muda sebelum ni?

Quote Kurex 10-10-2019 04:22 PM
ehhh biarlah dia... kesian dia... kalau kurex jadi menteri, kurex suruh dia pakai short tight je datang pejabat (atau bilik).. silap2 beautifulliar pun nak tengok jugak
Quote MissLana 10-10-2019 04:30 PM
teringat kes burung terbang Ikhmal tapi terbayang burung SS jgk dulu2 suka post pic kt ig parking tepi belah kiri, seluar dia ketat ngat ngatttt
Quote eizarz 10-10-2019 04:36 PM
menteri bodo..kawan pun bodo..
Quote LadyCarefree 10-10-2019 04:40 PM
leetaemin: Dieorg x sembahyang ke rambut berkaler-kaler mcm tu..


Biaq pi la sembahyang ke tak. Hal dia dgn tuhan dia.

Tp hal pakaian tu tak leh la

Lihat semua komen(90)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097645s Gzip On
To Top