Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Berbaik Bukan Nak Cari Publisiti Murahan, Adam Shahz Dan Fatin Afeefa Rujuk Kembali?

10-10-2019 11:55 AM|Oleh: Saiful| Komen: 63

Sebelum ini punyalah dingin hubungan mereka selepas bercerai. Sekarang Adam Shahz siap muat naik gambar bersama dengan bekas isterinya, Fatin Afeefa di Instagram.

Ramai yang mendakwa pasangan ini nak rujuk kembali. Betul ke?

Foto: IG
Mengulas mengenainya, Adam kata berbaik dengan Fatin hanyalah demi masa depan anak mereka dan bukannya nak cari publisiti murahan.

"Memang pada awalnya ada perbalahan antara kami, tapi kami baik demi anak. Lagi pun anak selalu tanya kenapa tak keluar dengan mummy dan mungkin dia tanya Fatin kenapa tak keluar dengan Daddy," katanya kepada mStar Online.

Foto: IG
Tambah Adam, dia akan bersikap profesional sekiranya diminta mana-mana pihak untuk bergandingan besama.

"Tiada masalah, kami boleh main game bersama dekat event."

Menurut aktor ini lagi buat masa sekarang dia selesa berkawan dengan ramai wanita.

"Setakat ini tiada apa-apa planning tapi kalau ada yang mendoakan siapa tahu ia menjadi," tambahnya.



Sebelum ini Adam dan Fatin  berkahwin pada 21 Disember 2013 dan bercerai pada 30 Mei 2017.

Hasil perkahwinan mereka dikurniakan anak perempuan, Ivy Herra Sophia, 4. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 62
Komen

Previous : Jangan Percaya Maaf Penagih Dadah - Ameng

Next       : Catwalk Macam Miss Malaysia, Iqram Dinzly Tak Sengaja Tayang Anu

Komen Terbaru

Quote Sangkar_Emas7 15-10-2019 09:36 AM
bagus laaa...berbaik untuk anak2. itu yg terbaik.

Lain-lain Komen

Quote MissCarcosa9753 10-10-2019 12:13 PM
Ada nilai berita ke
Quote mizruncing 10-10-2019 12:19 PM
baguslah klu dh berbaik balik. FA pn makin laku skrg
Quote minguk 10-10-2019 01:13 PM
who are yus?
Quote September14 10-10-2019 01:38 PM
Aku mnympah btul tgk fatin tu bgambr mcm bbnu... nmpk mcm feeling2 cantik sgt
Quote MadameOnion 10-10-2019 01:52 PM
anak lelaki FA tu hensem sungguh
Quote hasniey 10-10-2019 03:12 PM
Bagus la brbaik dr bergaduh kt media sosial.sian anak
Quote Xim 10-10-2019 03:34 PM
Anak 1st muke pipah . 2nd muke adam . Holo comeinye diorg
Quote chicozinn 10-10-2019 03:36 PM
bukan ke pipot sibuk kejar ciknek kellying nak sama taraf cm si senduk blender sompek tu?
Quote lalalxlx 10-10-2019 04:07 PM
comel anak2 theyolls
Quote boojaat 10-10-2019 04:11 PM
Muka fatin mcm muka ritrud
Quote kokocrunch 10-10-2019 04:13 PM
comel anak2 dia..
Quote inj 10-10-2019 04:20 PM
Tu la sebabnya kalo berpisah tak perlu nak buka aib sesiapa..sekali tuhan jentik hati tu,dh jadi lain..
Quote MissLana 10-10-2019 04:32 PM
boojaat replied at 10-10-2019 04:11 PM
Muka fatin mcm muka ritrud

mcm version lain ni muka dia kan, sulam bedak kot. fake bijjjjjjjj alertttt!!!!!!
Quote MissLana 10-10-2019 04:35 PM
September14 replied at 10-10-2019 01:38 PM
Aku mnympah btul tgk fatin tu bgambr mcm bbnu... nmpk mcm feeling2 cantik sgt

dia mmg suka amek gambar dan buat pic mengundang uolss. nyampah jgk dgn dia dkt twitter. tau la kakjan cantik tp ngade2, low classsss. mmg layak dihencap ummah
Quote rukia2 10-10-2019 04:38 PM
Urban sungguh nama anak pompuan dyorg
Quote rukia2 10-10-2019 04:38 PM
Urban sungguh nama anak pompuan dyorg
Quote Perawankota 10-10-2019 08:07 PM
Baguslah kalau berbaik...
Quote Perawankota 10-10-2019 08:07 PM
Baguslah kalau berbaik...
Quote Fazzbulous 10-10-2019 08:23 PM
MadameOnion replied at 10-10-2019 01:52 PM
anak lelaki FA tu hensem sungguh

kannn..muka dia sweet je..

Lihat semua komen(63)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084312s Gzip On
To Top