Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

'Saya Berbulan-Bulan Down Kerana Kontroversi Rumahtangga Dengan Joy Revfa' - Hafiz Hamidun

10-10-2019 10:57 AM|Sang_Pencinta| Komen: 64

Penyanyi Hafiz Hamidun, 35, mendedahkan suatu ketika dahulu beliau merasa sangat down berikutan isu rumahtangga.

'Masa itu saya rasa ingin down, rasa nak tidur sahaja sepanjang masa memikirkan tanggapan negatif masyarakat terhadap saya' katanya lagi.


Kredit foto: Carian Google


'Benda itu mengganggu saya, bukan sesuatu yang saya mahukan sehingga mengganggu kerja dan prestasi saya' tambahnya lagi.

Umum mengetahui, Hafiz yang dikenali kerana sering memberikan kata-kata motivasi pernah berkahwin dengan usahawan kosmetik Joy Revfa pada 1 Mei 2017 tetapi berakhir pada 25 Oktober 2017 berikutan pelbagai isu.

Memberitahu MStar semalam dalam sidang media pelancaran video klip Erra Fazira, Hafiz berkata beliau kini bahagia dan tidak mahu lagi dikaitkan dengan isu negatif.


Kredit foto: Carian Google


'Selepas isu perkahwinan itu, saya berazam untuk tidak mahu lagi dikaitkan dnegan isu-isu kontroversi' luahnya. Menurutnya lagi, beliau kini mahu menumpukan perhatian kepada diri, karier dan perniagaannya.

'Soal cinta bukan lagi keutamaaan' katanya menamatkan perbualan.


Kredit foto: Carian Google


Semoga berbahagia, dengarnya juga Hafiz sedang rapat dengan seorang wanita berstatus janda. Semoga tidak ada lagi kontroversi yang bakal menyusul.- CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 63
Komen

Previous : Akim Ahmad Sakit Hati Dituduh Kurus Kerana Dadah

Next       : Berbaik Bukan Nak Cari Publisiti Murahan, Adam Shahz Dan Fatin Afeefa Rujuk Kembali?

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 14-10-2019 12:36 AM
budaktua replied at 13-10-2019 09:28 PM
dia ni berdiri atas dasar agama kan?

tk yah la nk down2 sindrom bagai.... tk guna la lagu zakir l ...

Boleh ke menjadi kalau doa nak konek membesar?

Lain-lain Komen

Quote riyadhK 10-10-2019 11:22 AM
Why bother why bother why bother.
Quote dahlamadah.. 10-10-2019 11:29 AM
Edited by dahlamadah.. at 10-10-2019 11:31 AM

tak nak buat buku monolog masa rase 'down' tu ke En. Hafidz?

ala2 buku dulu yg penuh ngan quotes syok sendiri..
Quote hzln 10-10-2019 11:42 AM
Hat ni kalu ngaku rasa down ka depress ka hapa ka kita mampu paham la kenapa
Mmg berat masalahnya tika itu, ditambah dgn campurtangan mertua ipar duai buat kusutkan lagi masalah
Bab sapa benar sapa salah tu soal lain
Ni bab bebanan pada perasaan, rasa tertekan, taknak kluar rumah jumpa orang, rasa nak lari ujung dunia, kemuncaknya rasa ada baiknya kalu aku mati saja

Ni ketar jari sarung cincin pun nak salahkan anxiety, pastuh tak brp minit elok jah bergeselan...apoooooooo
Quote mieymiey 10-10-2019 11:48 AM
Mana tak down kalau isu bebird pun dicanang oleh keluarga sebelah sana
Quote yoppoy 10-10-2019 11:50 AM
Play victim SAJM
Quote buapakperut 10-10-2019 11:53 AM
sampai bertingkat2 rumah kat porom kan, sampai kak ipar pun memberi bayangan saiz kemaluan . nasib tak terbang burung tu bertebaran untuk counterback kak ipau from hell huhu, takpela sis bende dah berlalu lupakan jerla. kak ipar tu pun dah dapat burung sendiri
Quote namieamuro 10-10-2019 12:02 PM
sape tak down..segale isi masalah dicanang dek kuarge pompuan..saiz burung pun nk heboh..belom lg isu btl ke bersenggame atau tidak..

pasni nk menikah, nikah dgn org waras ye pis
Quote MissCarcosa9753 10-10-2019 12:11 PM
Tapi lagu menangkah cinta tu sedap betul macam terperangkap dalam 2009 pada tahun 2019
Quote albedah 10-10-2019 12:13 PM
Ni anxiety jugak eh..
Quote MissLana 10-10-2019 12:14 PM
namieamuro replied at 10-10-2019 12:02 PM
sape tak down..segale isi masalah dicanang dek kuarge pompuan..saiz burung pun nk heboh..belom lg is ...

oh jadinya HH mengatasi masalah berbulan dia down ni dgn memperbaiki size kemaluan dia ke? hehehehe
Quote jijilaaa 10-10-2019 12:18 PM
burung nya masih kecik tak terbang tinggi

kah kah kah kah
Quote SherryZass 10-10-2019 12:33 PM
Mana tak down, dapat isteri & keluarga in law yg psycho. Moga lebih bijokk, uolls tu bukan muda remaja lagi
Quote maitang 10-10-2019 01:18 PM
alah sembang kencang...
Quote supernaturalee 10-10-2019 01:27 PM
buapakperut replied at 10-10-2019 11:53 AM
sampai bertingkat2 rumah kat porom kan, sampai kak ipar pun memberi bayangan saiz kemaluan . nasib t ...

kak ipaq dia katta appaaa



Quote sharlenetexas 10-10-2019 02:12 PM
buapakperut replied at 10-10-2019 11:53 AM
sampai bertingkat2 rumah kat porom kan, sampai kak ipar pun memberi bayangan saiz kemaluan . nasib t ...

Syukur tiada gmbr burung berterbangan
Quote cmf_DetConan 10-10-2019 02:32 PM
cubaan memunculkan semula nama ke ni..
Quote Meiizu 10-10-2019 02:45 PM
laaaa yg ko pegi up cite ni  wattpaaa..tak memasai  down balik.yg taktau kot laaa pi korek lagi sekali cite lama...keeee cubaan memunculkan diri semula ????
Quote chinta89 10-10-2019 02:48 PM
ISU DH BASI PUN.. KENAPA NK KELUARKAN KENYATAAN? JOY DUK HAPPY2 DH NGN PAKWE BARU, BIARKANLAH DIA...
Quote bungarose 10-10-2019 02:52 PM
Berapa kali daaaa nak canang hal inih

Lihat semua komen(64)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119586s Gzip On
To Top