Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

'Kenyataan Sempat Mengadakan Hubungan Intim Dengan Adira Hanya Gurauan' - Datuk Red

10-10-2019 11:11 AM|Sang_Pencinta| Komen: 69

Datuk Seri Adnan Abu, suami kepada penyanyi Adira menjelaskan kenyataan terbarunya ketika ditanya wartawan mengenai perceraiannya dengan penyanyi itu hanyalah gurauan.

Dalam kenyataan asal kepada sebuah portal berita Oh My Media, Datuk Seri Adnan Abu atau Datuk Red menafikan gosip mengatakan Adira akan menfailkan permohonan perceraian di Mahkamah Rendah Syariah Daerah Gombak Barat. 



Kredit foto: Carian Google


Dalam penafiannya, Datuk Red berkata beliau masih berhubungan baik dengan Adira, malahan baru sahaja mengadakan hubungan intim malam sebelumnya.

Kenyataan Datuk Red itu bagaimanapun dikecam hebat netizen yang merasakan ianya melampau dan membuka aib kerana bercerita mengenai kisah dalam kain mereka suami isteri.

Kredit Foto: CARI


'Kredit Foto: CARI



Kini Datuk Red memberitahu MStar bahawa kenyataan itu hanyalah satu gurauan kepada wartawan untuk cubaan mengaburi mata media terhadap kemelut rumahtangganya.



'Sebenarnya saya berpakat dengan Adira untuk menyembunyikan kisah cerai dari pengetahuan media, banyak hati yang saya perlu jaga, saya juga masih cuba untuk memujuk Adira' katanya lagi.

'Tak sangka bila kenyataan itu keluar, saya dikecam netizen yang tidak faham niat baik saya,' tambahnya.

Datuk Red juga menyatakan sebenarnya masih menyayangi Adira dan ingin mempertahankan perkahwinan mereka namun penyanyi Andai Takdir itu sudah tekad untuk berpisah.



Kredit foto: Carian Google


Mahkamah menetapkan17 Disember sebagai tarikh sebutan kes permohonan Adira atau Siti Adira Suhaimi, 28.

Pasangan ini berkahwin 3 Disember 2015 di Selatan Thailand di mana Adira adalah isteri kedua dan telah menimang 3 cahayamata.

Semoga urusan Adira dan suaminya dipermudahkan.- CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 69
Komen

Previous : Akim Ahmad Sakit Hati Dituduh Kurus Kerana Dadah

Next       : 'Saya Berbulan-Bulan Down Kerana Kontroversi Rumahtangga Dengan Joy Revfa' - Hafiz Hamidun

Komen Terbaru

Quote Sang_Pencinta 14-10-2019 04:42 AM
miss_perfect replied at 13-10-2019 10:44 PM
Macam mana si adira ni boleh kenal tok red memula? Ada orang kenalka  ke? Dan cemana hati adira bole ...

Ikut ceritanya dulu Adira ni ada bf orang kementerian kehulu hilir berdua bersama

Dah umum.nak nokan tunang semua

Tup2 beberapa hari sblm nikan lelaki tu kensel, Adira frust terus terima pinangan Datuk Red ni pulak ganti

Kawin siam nun

Malu kot dah umum kahwin tp bf kensel sbb tu terima offer datuk Red

Lain-lain Komen

Quote HYSB 10-10-2019 11:22 AM
Memang kau keluar Statement macam tu lagi laa adira tu tak nak kat kau..kerje bukak aib bini
Quote thetimes 10-10-2019 11:23 AM
Pandai Tokred bergurau {:yameteh
Quote LadyCarefree 10-10-2019 11:28 AM
Menipu = niat baik.

Tak faham zaman sekarang ni. Menipu sana sini.
Quote MenteriWanita 10-10-2019 11:30 AM
Adira ni nampak hanya bertugas sebagai powerbank ja, toklaki dia bateri low, nak caj datang ja kat dia, kesian nya crush saya ni
toklaki duk gurau benda bodoh pulak, malu giler kena aib gitu, doa saya semoga yang baik2 ja untuk Adira dan anak2

Quote Pixie902 10-10-2019 11:31 AM
Tau pulak banyak hati perlu jaga...masa kahwin lari ke Thailand tu tak ingat pulak nak jaga hati pihak2 lain...
Quote top5complete 10-10-2019 11:31 AM
kesian.. cantik.. tapi untuk tempat melepaskan nafsu laki je... sayang badannya
Quote syidasaleh 10-10-2019 11:50 AM
Hahahahaha. Kebodohan apa red ni. Bangang abadi
Quote grizz 10-10-2019 11:56 AM
kne ke gurau cmtu..mmg gile sex btol..
Quote yoppoy 10-10-2019 11:58 AM
Grampa level sampah masyarakat
Quote Fazzbulous 10-10-2019 12:06 PM
LadyCarefree replied at 10-10-2019 11:28 AM
Menipu = niat baik.

Tak faham zaman sekarang ni. Menipu sana sini.

mnipu satu hal..tak pasal2 org pandang sinis pd adira..malu adira..
Quote jijilaaa 10-10-2019 12:08 PM
serious statement bodoh.

Rugi je adira oii, tu la sape suh kawen dgn laki org
Quote Revo2k17 10-10-2019 12:11 PM
Dia nie bodoh tak leh bawak bincang .. sampai ke bulan !!! {:laugh
Quote Jentayupink 10-10-2019 12:16 PM
ngok btl!..memalukan isteri ko ja..dahla ko buat bini tu tpt cas bateri ko je..
Quote epullipan 10-10-2019 12:46 PM
tak lawak pon Red oi
Quote niena90 10-10-2019 12:51 PM
Bila dgr lagu adira kat radio je mesti aku terbayangkan kenapalah dia kawin dgn dato gatal ni. Bakat ada,muka cantik tapi kesudahannya mcm ni. I wish she focused career dia dlu sampai dia capai target tertinggi pastu barulah ko nak settle down ke ape..Hurmmm pity adira
Quote minguk 10-10-2019 12:54 PM
bergurau kelas bawahan memang macam tu
Quote Mamidingdong 10-10-2019 12:57 PM
iols tak boleh nak pandang gambar tok merah ni..geli wehhhhh...semoga adira diberi kekuatan tinggalkan laki yg hanya tau nak membuntingkan bini
Quote Suchi 10-10-2019 12:58 PM
Bukan ke kalau ada bersama takleh nak cerai kena tunggu period dan dah  suci balik baru boleh kan
So takleh wat main2 la kata smlm ade bersama ke apa
Quote supernaturalee 10-10-2019 01:00 PM
otak kt kepala ko2#k



Lihat semua komen(69)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079264s Gzip On
To Top