Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Mama Noor Kartini Dedah Perangai Sebenar Neelofa

9-10-2019 05:12 PM|Oleh: Saiful| Komen: 120

Ibu mana yang tak bangga bila anaknya berjaya dan mencipta nama sampai ke peringkat antarabangsa?

Sama macam apa yang ibu Neelofa, Datin Noor Kartini rasa baru-baru ini apabila anaknya itu menerima anugerah Entrepreneur menerusi Influencer Awards 2019 Monaco yang berlangsung di Monte Carlo, Monaco.

Di Instagram, Mama Kartini menyampaikan ucapan tahniah kepada anak kesayangannya.



"Masya-Allah Tahniah.. Syukur Ya Rabb dengan karuniamu Masya-Allah tiada kata yang dapat diucapkan hanya mampu bersyukur pada yang Esa," tulisnya.

Menurutnya lagi Neelofa atau lebih manja dipanggil Love adalah seorang anak yang sentiasa menjaga hati, menghormati dan membahagiakannya setiap masa.



"Apa yang dilakukan selalu di katakannya Love buat untuk mama..Anak yang taat penuh kasih sayang, 

"Mama love you dan selalu bangga dengan Love.. Moga Allah qabulkan segala doa Love, capaikan segala hajat Love dan sempurnakan segala cita-cita Love," tambahnya.


Foto: IG

Sejuk perut ibu mengandung kalau dapat anak macam ni kan. 

Semua dah capai, bila nak bagi Mama menantu pula Neelofa? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 120
Komen

Previous : Akim Ahmad Sakit Hati Dituduh Kurus Kerana Dadah

Next       : 'Saya Berbulan-Bulan Down Kerana Kontroversi Rumahtangga Dengan Joy Revfa' - Hafiz Hamidun

Komen Terbaru

Quote nolya 11-10-2019 08:26 AM
MatDeghem replied at 10-10-2019 08:25 PM
bg mat .... MBA. married but available. hahaha
kalau nak biodata penuh bg mat .... sila  dm


Amboi bang mat, tetap dgn sifat orang lelakinya.... pantang nak cari peluang. Berdua tu OK kot, tapi jadi yg kedua..... nanti2lah, mikir dulu.

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 9-10-2019 05:21 PM
kalau program Tilawah gempaklah jugak..
Quote cmf_premierleag 9-10-2019 05:23 PM
last week baca ig nellisa (adik lopak)
ada sesi Q&A dgn sheols
ada yg tanya penah gaduh ke dgn lopak
nellisa jwb, dulu sblm dia kawen mmg slalu gaduh dgn lopak sampai berdarah2 le smpi daddy marah n masuk campur
so bleh imejin la betapa gengsternya si katik ni
org kata ms kt mrsm langkawi pun sheols gengster suka buli org
x padan dgn katek
Quote Redorqid 9-10-2019 05:27 PM
TT ni cam ulang2 je tulis balik apa yg mama tini dah tulih... adoii la TT
Quote LadyCarefree 9-10-2019 05:33 PM
Yng iols tahu mmang lopak ni sngat mendengar cakap maknya.
Quote fliphair8 9-10-2019 05:33 PM
mamatin tertinggal zat2 laa....
Quote Boomibulat 9-10-2019 05:34 PM
Semoga mamatini pasrah seandainya diri ini terpilih sbg menantu..
Quote sharlenetexas 9-10-2019 05:34 PM
Ini dunia je auntie tini
Quote jijahjidinjudin 9-10-2019 05:36 PM
LadyCarefree replied at 9-10-2019 05:33 PM
Yng iols tahu mmang lopak ni sngat mendengar cakap maknya.

Iyyerr ..SBB Tu mama tini tolak  fattah..lofa Ikut walau Pon meroyan Lps Tu skjp
Quote AmandaRollins 9-10-2019 05:43 PM
cmf_premierleag replied at 9-10-2019 05:23 PM
last week baca ig nellisa (adik lopak)
ada sesi Q&A dgn sheols
ada yg tanya penah gaduh ke dgn lop ...

Org katek mmg cmtu uolsss...hehehehe..ckp pasal katek ,mesti terbayang cite org kerdil dlm desperate housewives...yg watak nama renee(vanessa williams) takut ngn org kerdil...
Quote Zona2020 9-10-2019 05:45 PM
Tak da apa pun boleh di bangga..
Quote MekConkey 9-10-2019 05:47 PM
Alhamdulillah... Neelofa mmg anak yang baik

Mohon dijadikan contoh
Quote MekConkey 9-10-2019 05:50 PM
Boomibulat replied at 9-10-2019 05:34 PM
Semoga mamatini pasrah seandainya diri ini terpilih sbg menantu..

Pergi la tawan hati Mama Tini.....sebab Lofa ni jenis dgr ckp Mak dia..Kalau Mak dia ckp A, A lah.. klu B, B lah..

So kalau dpt tawan hati Mama Tini insyaAllah boleh dpat sekali anaknya.. Ah gittewww
Quote MekConkey 9-10-2019 05:53 PM
jijahjidinjudin replied at 9-10-2019 05:36 PM
Iyyerr ..SBB Tu mama tini tolak  fattah..lofa Ikut walau Pon meroyan Lps Tu skjp

Sbb bagi dia restu ibu nombor satu walaupun kdg2 hati dia sendiri terluka..

Tapi  firasat ibubapa selalu betul..ada la sbb kdg2 Kenapa ibu/bapa x restu (jgn ckp pasal harta la ya)

Quote MatDeghem 9-10-2019 05:56 PM
Mamatini terlupa nak bagi  doa zat jodoh pada  hajjah ...

Doa Zat trophy je kot...

Quote danieladam 9-10-2019 05:56 PM
Tu je? Tibaiunta muchhhh
Quote bintangct 9-10-2019 05:56 PM
Hmm anugerah lagho dan pprt Bangga betul mak dia yek..
Quote sarah82 9-10-2019 06:00 PM
Boomibulat replied at 9-10-2019 05:34 PM
Semoga mamatini pasrah seandainya diri ini terpilih sbg menantu..

Ang ada kekayaan 10× dari bapa tiri dia tak? Kalau ada.. Ok la.. Kalau tak bersedia la jadi mcm nanas..
Quote Izaabelle 9-10-2019 06:09 PM
Bangga tentu boleh saja,tapi tak perlu mewajibkan semua orang untuk tahu pencapaianmu dan pencapaian keluargamu. Lama-lama mereka bakal muak jika kamu selalu bercerita mengenai hebatnya pencapaianmu dan keluarga atau kerabatmu........ah giteewwww
Quote MenteriWanita 9-10-2019 06:16 PM
Asek2 benda sama, sangat membosankan mohon mama tini upgrade sikit, bagi ucapan tahniah versi video filter ig dengan spek mata hitam persis Kris Jenner, warga forum inginkan benda baru, kami cepat bosan yach

Lihat semua komen(120)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104989s Gzip On
To Top