Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Sedih! Anak Penyanyi Azizul Haqim (3 Juara) Meninggal Dunia

10-10-2019 11:25 AM| Komen: 54

Sedih penulis sampaikan berita kematian anak kepada penyanyi dari program 3 Juara, Azizul Haqim yang meninggal dunia kerana jangkitan paru-paru Isnin lalu. 

Bayi ini dilaporkan terkena jangkitan kuman selepas beberapa jam dilahirkan pada Khamis lalu. 

Foto IG

Difahamkan, bayi yang dinamakan Aulia Irdina itu hanya mampu hidup selama 4 hari. Azizul dan isteri hanya mampu pasrah dengan ketentuan Allah dan mengganggap mereka tiada rezeki.

"Al-fatihah buat anak syurga mummy dan abah yang cantik ini. Adik sentiasa hidup dalam hati mummy dan abah."

"Terima kasih Allah atas pinjaman berharga ini walaupun hanya sempat 4 hari sahaja. Abah puas dapat mandikan dan kafankan adik. Adik wangi sangat. Senyum saja masa dimandi dan dikafankan," tulisnya di Instagram.


"Adik hebat dan kuat sangat, bertarung nyawa beberapa hari di NICU, sampai takdir Allah kata adik akan hidup di taman syurgaNya terlebih dahulu".

Semoga Azizul dan isteri tabah dengan pemergian anak mereka itu. Berikut video terakhir Azizul mendukung anaknya.- CARI 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 54
Komen

Previous : Akim Ahmad Sakit Hati Dituduh Kurus Kerana Dadah

Next       : Mama Noor Kartini Dedah Perangai Sebenar Neelofa

Komen Terbaru

Quote ehehnurza018 14-10-2019 11:54 PM
Nana_Man replied at 14-10-2019 10:48 PM
It's ok.. just doakn the best untk the parents

Amin yarabalamin

Lain-lain Komen

Quote chicozinn 10-10-2019 11:34 AM
tetiba nak nangis..Ya Allah, pedihnya la bila ngandung da cukup sifat tapi anak tetiba meninggal..semoga mak pak baby ni bertabah la ye..
Quote haryatie 10-10-2019 11:48 AM
Innalillahiwainnailaihirojiun
Quote missinpiece 10-10-2019 11:48 AM
Xnk tengok video
Quote grizz 10-10-2019 11:58 AM
innalillah..takziah la kt parent aulia..
Quote fliphair8 10-10-2019 12:02 PM
Allahu, sebak nyaa...Inna Lillahi Wainna Ilaihi Rojiun
Quote Nana_Man 10-10-2019 12:07 PM
Aku tgk video tu...sedihhh.. semoga tabah ibu bapa baby ni.. but as a mum, aku sendiri tak sanggup nk bayangkn keadaan ibu arwah baby auliya..sakit dan penat bersalin blm hilang, susu kat badan pun mgkn dah bnyk, baby pulak dah takde..balik ruma tgk barang2 baby yg tak terusik lagi..kuatkn lah hati dorang..
Quote rospinki 10-10-2019 12:08 PM
ni mcm kes anak no. 3 aku..lahir ikut tingkap
kena kuman masuk incu
dahla sakit kena czer takpe ku gigihkan jugak tunggu dia kt wad
bagi bf siang malam pam
mogga bertabah la ..innalillah..
Quote doubleA 10-10-2019 12:11 PM
Sedihnya, tak sanggup gak play video tu. comel arwah.
Quote famri7 10-10-2019 12:17 PM
Perlu ke tunjuk video camti? Merempan tak nak tinggal?
Quote cikatilia 10-10-2019 12:18 PM
sedihnya
kenapa aku play video tu

menyesal..
Quote MissCarcosa9753 10-10-2019 12:19 PM
Innalillahiwainnailaihirajiun
Quote sweetgirl 10-10-2019 12:21 PM
Allahhuakbar... hanya mereka2 yang kuat je yang di uji mcm ni... moga tabah kedua nya
Quote SherryZass 10-10-2019 12:25 PM
Allahu, sedihnya tengok baby
I cannot..
Quote mizruncing 10-10-2019 12:28 PM
famri7 replied at 10-10-2019 12:17 PM
Perlu ke tunjuk video camti? Merempan tak nak tinggal?

tu laa huhu. simpan utk peribadi jela kan. btw tak knl pn dia ni. tp mmg sedih bila anak baru lahir meninggal. smga diberi kekuatan buat dorg
Quote melati00 10-10-2019 12:46 PM
Innalillahi wainna ilaihi rojiuun..sedihnya
Quote minguk 10-10-2019 01:00 PM
Innalillahiwainnailaihirojiun
Quote supernaturalee 10-10-2019 01:02 PM
famri7 replied at 10-10-2019 12:17 PM
Perlu ke tunjuk video camti? Merempan tak nak tinggal?

kan

keep it to yourself dh
xperlu video gitu



alfatihah buat aulia




Quote archerfahid 10-10-2019 03:07 PM

Allahu...innalillahiwainnilaihirojiun
Comeinyaaa baby...mata bulat
Semoga ibu bapa di beri ketabahan...i cannottt la
Sedehh

Quote paz 10-10-2019 03:46 PM
Sedihnya. Semoga tabah keluarga ini.

Lihat semua komen(54)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081891s Gzip On
To Top