Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Patah Tulang Rusuk, Sazzy Falak Risau Suami Teruk Kemalangan

9-10-2019 03:05 PM|Oleh: ameenarara| Komen: 67

Isteri mana tidak bimbang jika ketua keluarga ditimpa kemalangan. Begitulah keadaan Sazzy Falak yang sedang ditimpa dugaan apabila suaminya, Nazril Idrus patah tulang rusuk ketika berbasikal.


Foto: Instagram Sazzy Falak

Katanya, kemalangan itu turut menyebabkan suaminya sukar untuk bernafas dan dia berkongsi kesedihan itu di laman Instagram.



Nazril kini masih dalam pemantauan doktor dan jururawat untuk proses pemulihan. Sama ada untuk menjalani pembedahan atau tidak, keputusan daripada unit ortopedik masih dinanti oleh suaminya. 

Selain tulang selangka pada belah kiri patah empat, tiga tulang rusuknya turut menerima nasib sama.

Aktiviti berbasikal itu dilakukan bersama rakannya, Yasmin Hani dan Shahrin Razali. Nazri dijumpai dalam keadaan tidak sedarkan diri dan kaki masih tersangkut pada basikalnya.




Pemeriksaan tomografi berkomputer (CT Scan) juga telah dilakukan dalam semuanya dalam keadaan baik. Organ seperti paru-paru juga tidak cedera dan proses untuk tulang pulih sendiri ini akan mengambil masa.

Selain netizen, rakan artis juga turut mendoakan agar suaminya cepat sembuh dan harap Sazzy tabah untuk melalui dugaan ini.



Harap Nazril cepat diberi kesembuhan dan dapat meneruskan aktiviti berbasikal bersama rakan. Bagaimana agaknya dia boleh terjatuh? Teruk juga sampai patah tulang begitu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 67
Komen

Previous : Haneesya Hani Buat Hal Lagi! Kali Ini Photoshoot Berhijab Tapi Macam Tak Berpakaian

Next       : Nak Tengok Muka Elfira Loy Tahan Sakit Masa Nak Bersalin? Nah, Tengok Video Ni!

Komen Terbaru

Quote chekacheku 17-10-2019 05:50 PM
Bahayanya..kna tnggal tepi jon mcm tu je..

Lain-lain Komen

Quote GegarVaganja 9-10-2019 03:12 PM
Speedy recovery, Nash.
Gitu, macam kau komen kat ig Sazzy Falak kn.

Quote fliphair8 9-10-2019 03:35 PM
hakak bagi "Syafakallah" je ye dek....
Quote Mfzg89 9-10-2019 03:36 PM
spikong je memanjang...
Quote MenteriWanita 9-10-2019 03:48 PM
Semoga yang baik2 jua untuk Nash, semoga cepat sembuh ya.
Quote Cpkay 9-10-2019 03:51 PM
depa ni satu geng mengamalkan healthy lifestyle kan
makan vegetarian , cycle , gym ..
dah stop smoking.. good for them lah
Quote munchkin 9-10-2019 03:52 PM
Moga segera sembuh.

Tak lupa dia tengok aku kat curve pastu buat2 tergelak.

Hati aku masih wangi dan baik walau org ketawakan aku.

Moga segera sembuh
Quote krustykrab 9-10-2019 04:06 PM
munchkin replied at 9-10-2019 03:52 PM
Moga segera sembuh.

Tak lupa dia tengok aku kat curve pastu buat2 tergelak.


Pasaipe die gelak kat ko?
Quote kuchenta_81 9-10-2019 04:06 PM
Accident kat mana tu? semoga cepat sembuh Nash.

Sazzy ni biasa la jadi mc kat event co. aku hehee tak sombong elok je bersembang. tapi tatau la peramah bertempat kot nak suh aku invite next event ke kann

cuma nak cakaplah, area rumah aku ni ada 90km cycling lane tapi ramai je selamba cycling masuk tepi highway. bahaya la. pastu jalan banyak construction pun dorang menyelit jugak nak berbasikal. harap2 amik la iktibar dah bape ramai kena langgar time berbasikal.
Quote misuke 9-10-2019 04:08 PM
hit n run kah
Quote kakiporet 9-10-2019 04:11 PM
get well soon..suka tgok dorg bdua ni..comel je..
Quote nanies 9-10-2019 04:39 PM
langgar lari kah? jatuh sendiri kah? misteri ni.. btw, semoga cepat sembuh
Quote chikumanis 9-10-2019 04:50 PM
Cpkay replied at 9-10-2019 03:51 PM
depa ni satu geng mengamalkan healthy lifestyle kan
makan vegetarian , cycle , gym ..
dah stop sm ...

ooo..dah quit smoking...congrats sazzy n the gang..

btw, semoga dipermudahkan segala urusan yea nash..take a good care n rest well..
Quote Buritan 9-10-2019 04:52 PM
munchkin replied at 9-10-2019 03:52 PM
Moga segera sembuh.

Tak lupa dia tengok aku kat curve pastu buat2 tergelak.

Dia jrles sbb ko cantik kot
Quote munchkin 9-10-2019 04:52 PM
krustykrab replied at 9-10-2019 04:06 PM
Pasaipe die gelak kat ko?

Mana aku tau. Jakun kot.
Quote cikatilia 9-10-2019 05:01 PM
dia penah dtg opis aku

laki dia mak aii
menjeling2 aje
apa2pon semoga cepat sembuh yach

kertu sgt sazzy x ber make up
Quote LadyCarefree 9-10-2019 05:20 PM
Orang bnyak duit dpat rawatan terbaik, anak bini pon xde la xmakan sbb xkerja unpaid leave ke haper. Apedehal.
Quote munchkin 9-10-2019 05:23 PM
Buritan replied at 9-10-2019 04:52 PM
Dia jrles sbb ko cantik kot

Bukan sazzy lah. Husband dia si nash tu. Hahahah
Quote Buritan 9-10-2019 05:24 PM
munchkin replied at 9-10-2019 05:23 PM
Bukan sazzy lah. Husband dia si nash tu. Hahahah

Dia suke kat koo laa tuu.. mesti ko chantikkkkk
Quote munchkin 9-10-2019 05:29 PM
Buritan replied at 9-10-2019 05:24 PM
Dia suke kat koo laa tuu.. mesti ko chantikkkkk

Aku ngan spouse aku. Takde maknanya. Hahahahah

Lihat semua komen(67)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083381s Gzip On
To Top