Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Haneesya Hani Buat Hal Lagi! Kali Ini Photoshoot Berhijab Tapi Macam Tak Berpakaian

9-10-2019 03:02 PM|Oleh: Myeonir| Komen: 154

Dah berapa minggu kita asyik mendengar cerita  tentang Haneesya Hanee. Bukannya cerita tentang pencapaiannya atau drama terbaru, tetapi tentang dia meradang kerana ramai yang menggelarnya 'hitam', walhal dia yang mula dulu.

Ingatkan dah reda apabila dia dan ibunya pergi membuat laporan polis, rupanya tak habis lagi. Haneesya kini terpalit dengan kontroversi terbaru di mana dia  tampil berhijab, namun kelihatan seperti tidak memakai baju untuk sebuah jenama.


Kredit foto: Twitter

Perbuatannya itu mulanya ditegur Syada Amzah sebelum tersebar ke seluruh laman sosial.

Netizen yang melihat gambar Haneesya itu rata-ratanya menyelar tindakan tidak bijaknya. Takkan tak tahu rakyat Malaysia sensitif apabila hal hijab dibuat main. 

Namun, gadis itu kelihatan seperti sengaja mencari publisiti murahan.


Kredit foto: Twitter

Nak popular dengan cara murah ke? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
5
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 154
Komen

Previous : 'Teori NASA Bohong, Bertentangan Al-Quran' - Suhaimi Saad Masih Tak Puas Hati Isu Bumi Rata

Next       : "Betina Suka Curi Laki Orang Tak Akan Hidup Senang!"- Chef Wan Perli Siapa?

Komen Terbaru

Quote ehehnurza018 14-10-2019 09:34 PM
Amboi macam mana ini, tak berpakaian. Habis.

Lain-lain Komen

Quote sharlenetexas 9-10-2019 03:05 PM
Macam tengah berak
Quote sabundettol 9-10-2019 03:05 PM
Malaysia bukan tempat ko dek..ada baiknya ko apply modelling kat new york ke..muka dah exotic ngan wane kulit..sure laku...good luck hantar cv..aku nak nasihat keagamaan pun, bukan ko nak dgr
Quote pumpkingirl 9-10-2019 03:10 PM
sharlenetexas replied at 9-10-2019 03:05 PM
Macam tengah berak

Haha betol..lengkap pakai terompah kayu n tutup kepala..
Quote noorhairiahma 9-10-2019 03:13 PM

betullah tu, u.

bukan ke adab masuk toilet kita kena tutup kepala?


Quote barfi 9-10-2019 03:14 PM
Macam si*l la budak ni
Quote mieymiey 9-10-2019 03:14 PM
Surisstyle ni jual apa?
Tu kasut ker batu bata?
Quote wannoorazlina 9-10-2019 03:15 PM
dia ni pak dia negro ka?
Quote TabletSusu 9-10-2019 03:16 PM
mungkin ke dia jadikan alicia sbg idola?
Quote URUHA 9-10-2019 03:19 PM
Meols xde la minat minah ni tp dlm hal ni stylist tu pun patut kena kecam. Yg si Syada tu pun kosser la nak menegur pun. X leh DM ke? Ko pun hauk jugak kalau berfesyen. Attitude pun ke lautan pasifik jua. Helok la sama hauk dgn si Haneesya ni.
Quote cicicumel 9-10-2019 03:20 PM
yg si shada amzah nk sibuk mencelah knp?haha..
Quote beta_carotene 9-10-2019 03:25 PM
Sheols amalkan konsep sunnah tutup kepala masuk jamban
Quote Cpkay 9-10-2019 03:26 PM
ishh... jangan kutuk nanti mak dia datang rumah ..
Quote Awanku 9-10-2019 03:26 PM
Ini je ke bakat kau?? Bakat buat kontroversi murahan
Quote anony-mous 9-10-2019 03:29 PM
sabundettol replied at 9-10-2019 03:05 PM
Malaysia bukan tempat ko dek..ada baiknya ko apply modelling kat new york ke..muka dah exotic ngan w ...

Alang2 nk buat dosa tu biar all out kan? Sbb mmg betul uols ckp org nasihat dia bkn dgr. Elok bawak 1 family pindah ke us or negara kapir. Kita majoriti islam masih ada adab. Klau smpt bertobat ok la, kalau xsmpat, gud luck i ucapkan
Quote jijilaaa 9-10-2019 03:31 PM

kah kah kah spoil la, ak terus dok terbayang posing berak dia tu
Quote beni_nikaido 9-10-2019 03:31 PM
kalau dia posing gitu dengan selendang dan nampak sedikit jambul, mungkin org akan kata tu fesyen utk scarf ala2 mat saleh style
tapi kalo dia dah litup kepala penuh tapi posing konon sedang naked begitu...tah la labu...
Quote akakvouge 9-10-2019 03:36 PM
mana omak erh... takkan tgk je kot kebodohan anak dia ni... haishhh
Quote Izaabelle 9-10-2019 03:37 PM
Asal taik nya diaorang edit
Quote pngky 9-10-2019 03:37 PM
ntah apa lah hanesya ni, bakat penuh kontroversi

Lihat semua komen(154)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084137s Gzip On
To Top