Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Siap Keluar Main Bowling Bersama, Tunggu Jelah Bella Astillah Dan Aliff Aziz Rujuk Kembali

9-10-2019 01:04 PM|Oleh: Saiful| Komen: 96

Ingat tak bila Bella Atillah buat IG Live dengan Aliff Aziz? 

Ramai yang marah dan kata bukan-bukan pada Bella. 



Namun, Bella tampil mempertahankan diri dan meminta supaya warganet jangan berfikiran kolot!

Itu adalah haknya dan Bella tak kisah dengan tanggapan orang lain.



Bukan itu sahaja, walaupun dah melalui episod duka disebabkan perangai 'buaya' Aliff, Bella tak akan menolak sekiranya mereka masih ada jodoh bersama.

Terbaru, Bella menimbulkan tanda tanya ramai lagi dan didakwa sering keluar bersama Aliff walaupun dah bercerai.

Kedua-duanya ada memuat naik video sama ketika pergi main bowling.


Kredit foto: Via Beautifulnara

Memanglah nampak kaki sahaja tapi memang jelas kelihatan mereka berada di tempat yang sama. 

Cinta dah betaut kembali ke?

Tunggu sahajalah pengumuman rasmi daripada mereka berdua nanti.


Kredit foto: IG

Jangan terkejutlah sebab awal-awal memang dah tahu mereka masih berbaik, kan?

Apa-apa sahajalah Bella, asal bahagia! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 96
Komen

Previous : Akim Ahmad Sakit Hati Dituduh Kurus Kerana Dadah

Next       : Adira Mengaku Sudah Fail Cerai, Datuk Red Kata Masih Mesra

Komen Terbaru

Quote mamamia98 13-10-2019 07:19 AM
Adam dgn fatin dah berbaik, alif dgn bella pun dah berbaik, shahir pun dh buat kejutan  dlm mv erra, rita rudaini dgn aidil.bila lagi

Lain-lain Komen

Quote buapakperut 9-10-2019 01:20 PM
haruslah bella kembali bak bomerang penangan ubi kayu alip kasih bertaut kembali
Quote nanies 9-10-2019 01:22 PM
eh tak puas kena tipu kot si bella ni. yg nampak bodoh skrg ni, bella la. da kena tipu pun nk terima balik apahal? bukan hensem pun si alip tu
Quote aunty_onion 9-10-2019 01:26 PM
cinta mati betul kalau diorang ni rujuk. dah kena tipu banyak kali pon bella sanggup terima
Quote Lavender_Violet 9-10-2019 01:29 PM
Setakat berbaik as friends tak apa kot..
Anyway theyols ada anak bersama
At least anak theyols happy tengok mak ayah berbaik tak kira lah rujuk balik atau apa
Dari berbalah sepjg masa
Tapi Bella ni mmg comel lah
Quote missbigrockstar 9-10-2019 01:30 PM
Kalau apa2 jadi lepas ni jgn merempan ya bella. Tapi aku doa semua yg baik2 utk bella, aliff (semoga berubah ke arah kebaikan) and lebih2 lagi utk anak korang. Yg penting anak korang dpt kasih sayang ibu dan ayah. Co-parenting lah secara baik. Kalau ada rezeki rujuk semula, semoga semua yg baik2 saja hendaknya. In sha Allah.
Quote Rogue98 9-10-2019 01:30 PM
Cepat sangat nak berbaik balik. Tunggu lah 2/3 tahun. Aliff tu will never learn from his mistake.
Quote fushimi 9-10-2019 01:32 PM
aku rasa dorang dulu tak patut kawin

patut just enjoy relationship as couple je

couple like puppy love tak nak cabut easy peezy

Quote Boomibulat 9-10-2019 01:33 PM
Suruh aliff buat HIV test dulu yer...
Quote Madel 9-10-2019 01:34 PM
Nak rujuk kali ke 10 pun tak siapa yg halang
Tapi kena la terima kalau esok2 dpt std/siplis/ hiv..knowing laki nya jenis bertukar ganti pussy
Quote MisXoXo 9-10-2019 01:34 PM
Kawinlah balik.so xda perempuan lain kena dgn dia lg
Quote mieymiey 9-10-2019 01:40 PM
Bella tak akan menolak sekiranya mereka masih ada jodoh bersama.


Alhamdulillah la Bella kalau chuols berharap masih ada jodoh bersama.
Tapi kalau si Aliff masih dengan perangai lama, dan chuols merempan lagi dalam ig, iols kahakkan jer chuols.
Quote riyadhK 9-10-2019 01:43 PM
Iols OK jah kalau dorang berbaik  setakat berkawan jah. Masing2 dlm industri sama plus ada anak bersama. Tp kalau nk get back together tu iols pon nak kecam berjemaah jgk. Hahahahaha
Quote MissVixen 9-10-2019 01:43 PM
fushimi replied at 9-10-2019 01:32 PM
aku rasa dorang dulu tak patut kawin

patut just enjoy relationship as couple je

Dua2 nak bermatlamatkan seks. Sebab islam, kena la nikoh. Tapi dua2 jahil.
Quote paz 9-10-2019 01:44 PM
Memang jenis cinta sangat-sangat agaknya ni.
Quote SherryZass 9-10-2019 01:45 PM
Lantak engko laa. Namanya jugak pernah tidur sekatil sebantal, harus masih sayang. Gittteww
Quote Meiizu 9-10-2019 01:48 PM
Elok depa dua ekoq ni kawin balik..jantan tak tentu hala hidup,yg pompuan pun tellompat lompat tekinja duk meghenyih peghasan comeiii. Dari dulu padan
Quote kokocrunch 9-10-2019 01:48 PM
bebaik demi anak kot..
Quote supermum 9-10-2019 01:56 PM
Kalau nak rujuk, buat STD test dulu. Lepas tu kena follow up setiap 6 bulan. In case
Quote jalfa 9-10-2019 02:01 PM
Gelenyar diam diam dah la sis..jgn bagitau netzzz..nanti kena cerca...penat nak play victim nanti

Lihat semua komen(96)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081609s Gzip On
To Top