Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Dulu Sibuk Sangat Kerja, Sekarang Baru Ada Masa" - Izara Aishah Akhirnya Bersedia Hamil

9-10-2019 02:09 PM|Shimmer Shine| Komen: 64




"Sebelum ini saya terlampau sibuk berlakon, tapi sekarang dah free. Jadi ini masa terbaik untuk cahayamata."

Pelakon jelita, Izara Aishah akhirnya mengumumkan yang dia da suaminya, Adib sudah bersedia menimang cahayamata mereka.

Ig

Menurut Izara seperti yang dipetik portal HLive, komitmen kerjayanya sebelum ini menuntut banyak pengorbanan untuk berada di set penggambaran hingga membataskan peluang tersebut.

"Saya dan Adib dah lama bersedia untuk mempunyai anak sendiri cuma masa tak mengizinkan."

Ig

Perkahwinan yang dibina sejak 17 November 2017 ini tidak terasa sunyi kerana masing-masing sibuk dengan kerjaya hinggakan sekarang mereka memilih untuk bertenang.

"Sebelum ini, memang sibuk bekerja. Tapi sekarang dah takda komitmen. Jadi, saya rasa ini adalah masa terbaik. Saya nak rehat dan fokus kepada keluarga."

Ig

Izara juga bersedia untuk menimang cahayamata pada bila-bila masa sahaja.

Wah! Mesti ramai yang tak sabar-sabar untuk menantikan berita kehamilan Izara kan? Semoga berjaya! - CARI 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 62
Komen

Previous : Akim Ahmad Sakit Hati Dituduh Kurus Kerana Dadah

Next       : Siap Keluar Main Bowling Bersama, Tunggu Jelah Bella Astillah Dan Aliff Aziz Rujuk Kembali

Komen Terbaru

Quote ehehnurza018 14-10-2019 09:56 PM
Body dia chubby, tak gemok tak kurus. I akan go to the gym nak badan macam ini.

Lain-lain Komen

Quote MenteriWanita 9-10-2019 02:17 PM
Tahniah Izara semoga sehat selalu sepanjang tempoh hamil.
Quote damian_lee 9-10-2019 02:20 PM
Alamak

Baru ready nak hamil pun heboh ke?
Koserrrnyaaaa

Buat senyap2
Bila preggy announce jer la
Ready preggy punnnn nak habaq

Kosserrr tauuu
Quote damian_lee 9-10-2019 02:22 PM
MenteriWanita replied at 9-10-2019 06:17 AM
Tahniah Izara semoga sehat selalu sepanjang tempoh hamil.

Belum preggy lagikan
Baru ready

Semoga dipermudahkan ya chuolllsssss
And dimurahkan gitchuuuu

Mudah lekat ...,,,


Quote fliphair8 9-10-2019 02:23 PM
laaa ingat dah lekat...lekat pun lom gerenti dek...retis dan propa berpisah teda...tapi izara cantik...sis mahapkan...kui kui kui
Quote miznora 9-10-2019 02:24 PM
Gudluck izara.. Semoga membuahkan hasil {:love
Quote MenteriWanita 9-10-2019 02:27 PM
damian_lee replied at 9-10-2019 02:22 PM
Belum preggy lagikan
Baru ready


Biasalah orang kalau baru start nak lumba lari kita penyokong dah sorak dulu itu yang bagi semangat awal2
Quote umbut 9-10-2019 02:31 PM
Besarnya adib bila sebelah izara...   
Quote damian_lee 9-10-2019 02:34 PM
MenteriWanita replied at 9-10-2019 06:27 AM
Biasalah orang kalau baru start nak lumba lari kita penyokong dah sorak dulu  itu yang bagi sema ...

Betul gak tu

Ok lahhh
Go go adib
Tunjukkan kuasa muuu

Gitchuuu
Quote TerataiMelur02 9-10-2019 02:40 PM
Izara ni badan dia ajaib.. Kejap slim, kejap nampak buncit, kejap nampak berisi.

Hrp izara x cucuk lg bibir dia.. Ngeri i tgk..
Quote sesukaje 9-10-2019 02:49 PM

gichewwww
Quote tagas 9-10-2019 03:05 PM
laa

abis lama nih pancut luaw ke

rugi nye
Quote mieymiey 9-10-2019 03:17 PM
Semoga dimurahkan rezeki anak buat Izara dan suami.
Walaupun iols ingatkan sheols umumkan dah hamil, rupanya baru ready nak hamil.
Quote misuke 9-10-2019 04:14 PM
ayyooo.. ini pn kena masuk news ka deyyyyy
Quote MissCarcosa9753 9-10-2019 04:16 PM
Hmmmmmm versi pompuan nak hamil
Versi lelaki lak baru berintim malam tadi
Adoi sadis
Quote Star_el 9-10-2019 04:17 PM
TerataiMelur02 replied at 9-10-2019 02:40 PM
Izara ni badan dia ajaib.. Kejap slim, kejap nampak buncit, kejap nampak berisi.

Hrp izara x cucu ...

weh apsal bibir dia pelik dlm gmbr di atas? Harap2 mekap je.
Sayangla dia dah memang cantik, takyah la alter pape harapnya.
Quote chinta89 9-10-2019 04:57 PM
ye la tu sibuk sgt....

ke dah gelabah sb tak lekat lagi?
Quote Buritan 9-10-2019 05:01 PM
damian_lee replied at 9-10-2019 02:20 PM
Alamak

Baru ready nak hamil pun heboh ke?

Tak de.mende nak ckppp... ckp je laaaa
Quote Buritan 9-10-2019 05:02 PM
fliphair8 replied at 9-10-2019 02:23 PM
laaa ingat dah lekat...lekat pun lom gerenti dek...retis dan propa berpisah teda...tapi izara cantik ...

Kalo yg ckp cenggini shanie pasti hang ngamuk.. tak pun adebab nor ke
Quote HoneyManjer 9-10-2019 05:04 PM
news sampah...

sekian

Lihat semua komen(64)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.134847s Gzip On
To Top