Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tajul Ariff Bakal Jadi Bapa, Dedah Punca Kahwin Pada Usia 19 Tahun

9-10-2019 10:08 AM|Oleh: top5complete | Komen: 79

Penyanyi yang baru meningkat naik, Tajul Ariff yang juga merupakan adik kepada arwah Achik Spin mengesahkan bahawa dia bakal menjadi bapa apabila isterinya disahkan hamil anak pertama.



Memetik Media Hiburan, Tajul mendedahkan yang dia telah berkahwin secara tertutup dua tahun lalu bersama gadis bernama Nurul Shamieza Eddie yang dikatakan bakal bersalin pada November depan.

"Masa tu Tajul baru nak bina nama, baru nak cari tapak nak masuk dalam industri. Masa tu baru nak cari makan, jadi Tajul pun tak nak lah terus "publish", buat senyap-senyaplah dulu. 

"Bukan nak sorok ke apa, tapi kita nak jaga privasi sebab isteri saya pun nak kan privasi," jelasnya.


Foto: IG

Dalam pada itu, Tajul turut memberitahu dia mempunyai sebab mengapa mendirikan rumah tangga di usia muda ketika berusia 19 tahun yang juga pemintaan keluarga isterinya.

"Saya rasa benda ini jodoh, tapi sebenarnya ini adalah permintaan keluarga arwah bapa kepada isteri pernah berpesan supaya kami berkahwin. Masa tu arwah bapa isteri saya tengah nazak dan itu merupakan permintaan arwah sebelum dia meninggal dunia," katanya.


Foto: mStar


Saksikan sendiri temu bual Tajul bersama hotfm di bawah.


Terjawab sudah teka-teki mengenai Tajul dan isteri. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 79
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : Dihentam Kerana Berpelukan Dengan Hanbyul, Neeta Tampil 'Back Up' Dirinya

Komen Terbaru

Quote dua_chzy 13-10-2019 07:38 PM
Kesian pulak akak kat deyol bila baca kejian korang.

Lain-lain Komen

Quote damian_lee 9-10-2019 10:10 AM
Wahhhh mcm drama pula kan jalan ceritanya ...
Anyway between arwah achil dengan dia ada berapa adik beradik gap?

Mcm muda sangat dia ni
Anak bongsu ke?
Quote adeqo 9-10-2019 10:13 AM
Tahniahhh!! Nape la tak bgtau awal2.. bgtau je la da kawin, cume sorokkan je muke isteri.. tak pepasal wani hasritaa yg kenaaa nnt

Cth rosyam nor tu boleh je femess wlupunn xtayang bini.. *kesan baca benang sebelah
Quote Orix 9-10-2019 10:13 AM
rempit sungguhh laaaa..... tapi iols suka jah personaliti dia ni.. mulut boleh tahan jugak.... laser kenmain.. better la dari dek qieqie propa
Quote prettyuglybabe 9-10-2019 10:17 AM
padan la serupa rempit tak puas enjoy..
Quote lalalxlx 9-10-2019 10:18 AM
taknak bagitau dah kahwin ni spesis takut saham jatuh ke apa..

tahniah bakal jadi bapa
Quote haryatie 9-10-2019 10:21 AM
muda nya kawin
semoga kekal la hingga ke hujung usia
Quote prizadane 9-10-2019 10:21 AM
Lainnya muka wife dia kalau tak filter. Tahniah la ye tajul
Quote cikja 9-10-2019 10:23 AM
Dah nk jd apak baru ngaku... pepun tahniah la yo...
Quote manehnya 9-10-2019 10:24 AM
oke... tau dah
Quote noorhairiahma 9-10-2019 10:25 AM
lalalxlx replied at 9-10-2019 10:18 AM
taknak bagitau dah kahwin ni spesis takut saham jatuh ke apa..

tahniah bakal jadi bapa

masalahnya, saham dia menaik ke sebelum kahwin pun?


Quote LadyCarefree 9-10-2019 10:28 AM
Cemaner dia sara binik dia?
Quote puanbintang 9-10-2019 10:30 AM
rasanya dia ni takde fofuler mana....beriya nak menyorok status bagai...
Quote epullipan 9-10-2019 10:31 AM
tahniah la ye tajul..semoga bahagia,da femes ni kea jaga hubungan ngn rakan artis
Quote anishmn 9-10-2019 10:43 AM

Sendunyeee kauu dikkkk...lagu pn xhot mne..halah halahh..rengsaa iollss
Quote nabila11 9-10-2019 10:44 AM
Macam drama TV lak wasiat kena kawen. Tahniah la tajul
Quote mieymiey 9-10-2019 11:02 AM
Gambar filter kat atas dengan gambar baju hijau kat bawah tu orang yang sama ker?
Quote aleesyasofia 9-10-2019 11:13 AM
mieymiey replied at 9-10-2019 11:02 AM
Gambar filter kat atas dengan gambar baju hijau kat bawah tu orang yang sama ker?

iya.. org yg sama sis.. sbb dok edit2 jd lainlah jwbnya..
Quote c===8 9-10-2019 11:14 AM
harap tajul dah tak pakai lagi bracelet gundu dia tu, mmg macam org kg betul la




tanda2 org hulu acah2 bando....pakai bracelet gundu,sling bag tiruan,henpon at least 2 biji pastu isap gudang garam
Quote thetimes 9-10-2019 11:15 AM
Tahniah la dah kawen...nak jadi bapak orang dah pun.

Lihat semua komen(79)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078071s Gzip On
To Top