Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Bergambar Jauh Dari Suami Salah, Nampak Pergelangan Tangan Dikutuk - Datin Alyah Malas Layan

8-10-2019 05:38 PM|Oleh: Saiful| Komen: 44

Foto: IG

Pantang Datin Alyah muat naik gambar, mesti ada sahaja yang tulis komen jahat.

Baru-baru ini Alyah ada memuat naik gambar memakai baju yang lengannya agak unik.



Ramai yang memuji cantik tapi ada yang tak puas hati sebab ternampak pergelangan tangannya.

Namun, disebabkan isteri kepada Datuk Ramli MS ini masih aktif dalam bidang seni, dia memilih untuk tidak berdebat berkenaan isu tersebut.


"Saya tak nak bahaskan isu yang boleh mendatangkan pergaduhan," tulisnya di ruangan komen.

Sebelum itu, juga Alyah pernah berkongsi foto bersama keluarga.



Tetaplah ada salahnya juga di mata netizen yang mempersoalkan kedudukannya di dalam gambar yang dilihat berada jauh daripada suaminya.

Aduhai, pening Datin Alyah nak layan komen setiap orang.



Walaupun dari dulu dilanda pelbagai kontroversi namun rumah tangga Datin Aliah dan Datuk Ramli masih teguh.

Semoga berbahagia sehingga ke syurga. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 44
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : Tajul Ariff Bakal Jadi Bapa, Dedah Punca Kahwin Pada Usia 19 Tahun

Komen Terbaru

Quote de_ikea 15-10-2019 02:16 PM
Tinyah memang selamanya tak classy. Buat derk udahlah dgn komen nmpk tangan nampak kuku nampak leher tu. Dia punya komen balas tu, bukan justify komen pun. Lebih pd melahirkan perasaan tak happy.

Common tinyah. Life is so short. Be happy.

Lain-lain Komen

Quote sok_suci 8-10-2019 07:04 PM
Sabo lah ye tinyah. Mmg dah resmi dunia jaman skrg. Ada je yg nk dikomen oleh warganet. Sabo.
Quote datinamanda 8-10-2019 07:14 PM
Haha lawak pulak
Quote sokmogitu 8-10-2019 07:18 PM
Aku rasa dia ni jenis kelakar. Sebab tu tokram sangkut.
Quote Laceyx 8-10-2019 07:19 PM
Ignore je lah
Quote doubleA 8-10-2019 07:24 PM
Sabar la tinlyah, peduli kan aje komen2 netizen tu. takyah la justify satu2, dah justify pun kang ada je modal nak mengata benda lain pulak. Never ending story. Manusia susah nak puas
Quote sukacactus 8-10-2019 07:25 PM
Orang...ko buat mcm mana pun diorang akan bercakap
Kalau rasa rengsa, tutup je ruangan komen tu
Quote RatuDunia94 8-10-2019 07:54 PM
Setakat nampak pergelangan tgn tu ape lah sgt dibanding dgn sheols yg masih warnakan kuku..
Quote MisXoXo 8-10-2019 07:55 PM
Kelako dan mulut puaka jg
Quote pichee 8-10-2019 07:56 PM
Xde kje btl sape yg komen tu
Quote TerataiMelur02 8-10-2019 08:09 PM
Dia artis kot bukan ustazah. Ustazah2 selebrti pun ramai terlepas pandang pasal aurat d pergelangan tangan ni
Quote Mawar91 8-10-2019 08:23 PM
RatuDunia94 replied at 8-10-2019 07:54 PM
Setakat nampak pergelangan tgn tu ape lah sgt dibanding dgn sheols yg masih warnakan kuku..

Husnuzon..kuku palsu die pakai
Quote cikgojesss 8-10-2019 08:35 PM
kalau la akak jumpa lahanat yg komen pasal pergelangan tgn tu akak tujah je muka heshe dengan seterika..
Quote Mizlyn 8-10-2019 08:38 PM
Asal GV je.. mesti ada kisah depa

Hope tahun ni xde la citer2 sensasi derang mcm thn2 sebelum ni..

Dah ok rupanya dua2 ni..semoga berbahagia hendaknya..

Org yg komen tu pun dah xde keje ke, sampai tangan tu pun nak komen...Sian jadi seorang Alyah ni...
Quote Gomea 8-10-2019 08:48 PM
Aku tak paham betul jenis yang sebok aurat orang ni. Mmg la tutup aurat tu wajib taoi dia tu retis kot. Kalau dia warak takdenya dia jadi artis
Quote danieladam 8-10-2019 09:33 PM
Tp tin yah ni memang seorg yg kuat meroyan dan defensif. Komen kat IG sheols ada 6,7 komen jah. Tu yg rajin dok membalas komen. Cuba ko buat x tau je org komen2, x suka, block je org tu mcm yg slalu dia buat. Kan ke lg ok.

By the way, terkepit telor tok ram dalam gambar tu bukan kerana tin yah, tp kerana budak gemok yg menyelit sebelah tu
Quote buapakperut 8-10-2019 11:25 PM
Ado jela netizen ni..  Ye ye je sampai pergelangan tangan nak telek
Quote lalalxlx 8-10-2019 11:56 PM
ignore je la komen acik2 netizen tu..
makin dilayan kang tak memasal claim diri depression plak..
Quote ikanmasin 9-10-2019 01:16 AM
abaikan saja lah..hehehe
Quote haryatie 9-10-2019 07:51 AM
x kan la asyik berkepit kt celah ketiak laki
yg suka komen segala nya x betul
mesti hidup sendiri x bahagia
kesian dgn org yg mcam ni
penuh dgn rasa syak wasangka, berfikiran negatif sja


Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.142908s Gzip On
To Top