Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Silap Saya, Tak Nak Lagi Kejar Jodoh" - Kamal Adli Lebih Tenang Fokus Kerjaya

8-10-2019 02:48 PM|Oleh: ameenarara| Komen: 155

Setelah nekad untuk bersendirian apabila cinta putus ditengah jalan, Kamal Adli belajar dari kesilapan lalu dan hanya mahu beri tumpuan pada perjalanan karier.

Banyak kali dia gagal dalam percintaan dan kini, dia hanya berharap jodoh itu datang sendiri seiring dengan kerjayanya.


Foto: Instagram Kamal Adli

Dia lebih tenang menikmati hidup tanpa teman istimewa dan tidak akan terkejar-kejar lagi dengan urusan jodoh ini.

Kamal juga mengakui tiada sesiapa yang mengisi kekosongan hatinya buat masa ini. Sejak terjun dalam indusri seni, dia tidak pernah berseorangan namun dia telah menyedari kesilapan tersebut dan menggunakan peluang yang ada untuk lebih berjaya dalam lakonan.



Dia tidak terlalu mengejar populariti walaupun berbakat juga dalam bidang lain seperti pengacaraan serta watak komedi.

Sejak memenangi juara Super Spontan, dia menerima pelbagai tawaran untuk projek di Astro Warna, namun memilih untuk berehat sebentar.



Itu adalah strategi Kamal untuk tidak membuatkan peminat bosan dan secara tidak langsung memeriahkan lagi industri hiburan.

Gandingannya bersama Uqasha Senrose dalam drama Setelah Terlafaznya Akad mendapat tempat di hati penonton sehingga diminta untuk bergandingan semula bagi menjayakan drama bersama.



Dia tidak mempunyai apa-apa halangan bersama Uqasha, namun lebih meneliti watak yang dilakonkan supaya tidak lagi sama hingga membuatkan penonton meluat.

Banyakkan berdoa tentang urusan jodoh dan harap Kamal menemui bidadari hidupnya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 154
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : Shakila Khoriri Sedih, Dapat RM800 Sahaja Untuk Berlakon Drama!

Komen Terbaru

Quote damian_lee 13-10-2019 05:07 PM
hyie replied at 8-10-2019 07:28 AM
sis request je kat twidder nanti adela tu....ala2 Pilihan Bersama radio muzik sangat

Sisturrrrrr ... xyah request dah bermuculannnn
Hahahahaha

Kelakar
Gelak guling2 teringat ini

Lain-lain Komen

Quote mai-shi 8-10-2019 02:58 PM
Krik krik krik
Quote kiyudi 8-10-2019 03:01 PM
yg tu x jadi...yg ni x jadi..

yg mana ko nak deli??


sis solo....mohon pm sis....
Quote sarah82 8-10-2019 03:05 PM
Edited by sarah82 at 8-10-2019 03:12 PM

Diakui dia ensem pada mata aku. Hahahaah.. Tapi sham visa lagi oh maiii:
Quote URUHA 8-10-2019 03:09 PM
Walaupun muka so so tp bakat berlakon tu ada. Helok la kumpul duit banyak2 & enjoy puas2 dulu sementara bujang ni
Quote zidane2011 8-10-2019 03:09 PM
sarah82 replied at 8-10-2019 03:05 PM
Diakui dia ensem pada nara aku. Hahahaah.. Tapi sham visa lagi oh maiii:

Taste kita samela sis yg gelap2 sawo matang gitu ye?

Gambo yg caption HITAM tu umppphhh.

Motip komen gini padahal dah kawen. Ironinya lakiku kulit cerah
Quote sarah82 8-10-2019 03:12 PM
zidane2011 replied at 8-10-2019 03:09 PM
Taste kita samela sis yg gelap2 sawo matang gitu ye?

Gambo yg caption HITAM tu umppphhh.

Hahaha.. Kan.. Mmg suka lelaki kulit sawo matang.. Nampak manly sgt.  
Quote mieymiey 8-10-2019 03:21 PM
Kamal ni tetap takleh lari dari nampak busuk.
Quote Abob 8-10-2019 03:25 PM
Kamal bukan kejar jodoh

Kejar bodoh ada lah


Quote damian_lee 8-10-2019 03:25 PM
I kecewa bila dia x jadi leak ...........
Kecewaaaaaaa sangat2
Quote hyie 8-10-2019 03:28 PM
damian_lee replied at 8-10-2019 03:25 PM
I kecewa bila dia x jadi leak ...........
Kecewaaaaaaa sangat2

sis request je kat twidder nanti adela tu....ala2 Pilihan Bersama radio muzik sangat
Quote Abob 8-10-2019 03:28 PM
URUHA replied at 8-10-2019 03:09 PM
Walaupun muka so so tp bakat berlakon tu ada. Helok la kumpul duit banyak2 & enjoy puas2 dulu sement ...

Ye..kumpul rete bebanyak dulu

Kang kahwin sendu...bini buat hal lak
Quote Pyakmola 8-10-2019 03:35 PM
Dia tggu jodoh turun dr langit gaknye

Tkpelah...dpt jodoh cpt..tk kekal..tk gune jg
Quote Abob 8-10-2019 03:40 PM
Pyakmola replied at 8-10-2019 03:35 PM
Dia tggu jodoh turun dr langit gaknye

Tkpelah...dpt jodoh cpt..tk kekal..tk gune jg

Bior lambat kahwin dari kahwin setahun dah cerai...kesian kat anak
Quote minguk 8-10-2019 03:41 PM
kemal deli ni hensem tapi tu la, kalau you tengok lakonan dia mana2 drama, sama jeeeee... gitu jeeee..
Quote Abob 8-10-2019 03:57 PM
Dindahendra replied at 8-10-2019 03:52 PM
Kalut2 kawen nak p manaaaaa.....lek2 sudeyyyyy!!

P/s: KA kiri kanan kene lahar, mana fc dia??? X ...

FC itu Fun Club bukan Fan club

Tu yg jadi gituh

Kih kih
Quote puteribaya 8-10-2019 03:58 PM
sarah82 replied at 8-10-2019 03:05 PM
Diakui dia ensem pada mata aku. Hahahaah.. Tapi sham visa lagi oh maiii:

sham visa..lama nau tu sis ooii
Quote nanies 8-10-2019 04:00 PM
Abob replied at 8-10-2019 03:25 PM
Kamal bukan kejar jodoh

Kejar bodoh ada lah

kan, dulu sampai gaduh ngan zizang pasal si kembong
Quote sarah82 8-10-2019 04:01 PM
puteribaya replied at 8-10-2019 03:58 PM
sham visa..lama nau tu sis ooii

Tgk gambar baru dia... Ensemmn
Quote puteribaya 8-10-2019 04:01 PM
zidane2011 replied at 8-10-2019 03:09 PM
Taste kita samela sis yg gelap2 sawo matang gitu ye?

Gambo yg caption HITAM tu umppphhh.

walau dah kawin..bergetar gak sukma tenguk dia ni..ermmm..sapa lah punya agaknya @Dindahendra @Abob@pyakmola@rose_weedy@iluvclumsy @dramamania @gebugebas @mamachoki

Lihat semua komen(155)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.144542s Gzip On
To Top