Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Kes Aneh Natalia Grace, Kanak-kanak Malang Atau Wanita Kerdil Yang Psikotik?

Oleh: Sang_Pencinta|8-10-2019 10:56 AM Komen: 21
Seperti kisah dalam filem Orphan, sepasang suami isteri kini berdepan dakwaan di sebuah mahkamah di Amerika Syarikat (AS) kerana mengabaikan anak angkat mereka dari Ukraine yang berusia sembilan tahun bernama Natalia Grace.  

Kisah ini sedang menjadi bualan hangat di AS kerana keanehannya.


Kredit foto: DailyMail

Suami isteri itu, Kristine Barnett, 45, dan Michael Barnett, 43, yang kini dalam proses perceraian mendakwa kanak-kanak itu sebenarnya seorang wanita dewasa kerdil berusia 22 tahun yang mempunyai penyakit mental dan cuba membunuh mereka sekeluarga.

Dalam temu bual bersama akhbar DailyMail UK, Kristine berkata, anak angkat itu mempunyai perangai misteri, cuba menikamnya beberapa kali ketika dia sedang tidur, menolaknya ke arah pagar berarus elektrik, memasukkan peluntur dalam minumannya dan melukis gambar mereka sekeluarga sambil mengatakan akan membunuh mereka satu persatu.



Kredit foto: Buzzfeed

Bagaimanapun, setelah dirujuk kepada pakar sakit mental, Natalia dikatakan sebenarnya berumur 22 tahun dan mereka memohon tarikh kelahiran diubah di pejabat pendaftaran. 

Selepas berjaya, pasangan suami isteri itu berhijrah ke Canada dan meninggalkan Natalia yang kini berstatus dewasa di sebuah apartment di Lafayette selama tiga tahun.

Polis bagaimanapun sedang menyiasat sama ada pasangan itu sengaja mengubah umur Natalia untuk meninggalkannya seorang diri kerana siasatan doktor pakar yang dibuat polis mengesahkan ketumpatan tulang Natalia masih lagi seperti kanak-kanak.


Kredit foto: DailyMail

Bagaimanapun, Kristine dan Michael menafikan sekeras-kerasnya dakwaan itu.

'Natalia seorang wanita dewasa, dia sudah datang haid, semua giginya gigi kekal, ketinggiannya tak pernah naik walau seinci pun, itu tandanya dia sudah dewasa,' kata Kristin.


Kredit foto:

'Dia ada penyakit mental yang disahkan doktor, dia pernah melompat ke tengah arus kenderaan, melumurkan darah di cermin dan banyak lagi perangai yang tidak mungkin difikirkan seorang kanak-kanak,' tambah Kristin bagi mempertahankan dirinya.


Kredit foto: DailyMail

Pasangan itu berkata, mereka mengambil Natalia sebagai anak angkat secara tergesa-gesa kerana kasihan, bagaimanapun berasa tertipu dengan dokumen kelahirannya. 

Tetapi, polis percaya pasangan itu menipu dan akan mendakwa mereka di mahkamah. Perbicaraan dijangka akan bermula 11 November 2019 ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 21
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote moonbug 8-10-2019 10:01 PM
Interesting. Tak sabar nak follow kes ni

Lain-lain Komen

Quote Dwdrum 8-10-2019 11:14 AM
bagi i beliau kanak kanak malang ... ramai kanak kanak sakit mental sekarang ini ...cuba beza nya natalia ini tidak di rawat seperri kanak kanak lain .... Dr dan staff di sana memang mental kuat ber hadapan dengan case begini ... i tidak kuat i pulak boleh kena depression if kerja di sana ...
Quote CiliPadiSedap 8-10-2019 11:17 AM
Ah sudah boleh buat drama ni
Quote Sang_Pencinta 8-10-2019 11:18 AM
Filem Orphan tu lagi seram

Anak angkat cuba mengorat bapak angkat

rupanya mental
Quote MissVixen 8-10-2019 11:25 AM
Ada pasangan nigger dan perempuan caucasian yang kuat agama kerja mc d dah ambik natalia ni jadi anak angkat. Tapi diorang pakaikan pakaian remaja dekat dia. Nampak macam ok je. Pandai natalia ni berlakon.
Quote Cpkay 8-10-2019 11:33 AM
seram bila baca letak clorox kat minuman,, tikam waktu tengah tido..
mental budak ni..
Quote Sang_Pencinta 8-10-2019 11:38 AM
MissVixen replied at 8-10-2019 11:25 AM
Ada pasangan nigger dan perempuan caucasian yang kuat agama kerja mc d dah ambik natalia ni jadi ana ...

Tak takut ke pasangan baru ni bakal ditikam juga dlm tidur??
Quote MissVixen 8-10-2019 11:43 AM
Sang_Pencinta replied at 8-10-2019 11:38 AM
Tak takut ke pasangan baru ni bakal ditikam juga dlm tidur??

Mereka berdua macam kuat beragama dan husnuzon dengan budak ni. Setakat ni si natalia tak buat perangai. Dengan keluarga lama pun dia buat perangai bila diorang dah tahu dia menyamar. Budak psiko ni pandai manipulate orang.
Quote MissLana 8-10-2019 11:51 AM
Mental atau exorcism? huhuhu
Quote MissLana 8-10-2019 11:52 AM
Sang_Pencinta replied at 8-10-2019 11:18 AM
Filem Orphan tu lagi seram

Anak angkat cuba mengorat bapak angkat

sbb sheolls birah la uolss hehe
Quote JiEunTak 8-10-2019 12:00 PM
So penyakit budak pilem Orphan tu memang btol wujud.
Quote sehirkedi 8-10-2019 01:59 PM
Edited by sehirkedi at 8-10-2019 02:16 PM

Screenshot_20191008-135519.png
Screenshot_20191008-135358.png
Sekarang ada keluarga angkat baru, bela dia pulak.. Memang ketara nampak dia kerdil, bukan kanak-kanak.
Yang kesian bekas mak pak angkat sebab kena dakwa mengabaikan anak angkat.
Bekas mak angkat cerita apa yg 'budak' kerdil ni buat. Memang psiko..
Screenshot_20191008-141258.png
Quote seri_mawr 8-10-2019 02:22 PM
air muka dia mmg nmpk dia kerdil...x gaya muka kanak2...
Quote Sang_Pencinta 8-10-2019 02:24 PM
sehirkedi replied at 8-10-2019 01:59 PM
Sekarang ada keluarga angkat baru, bela dia pulak.. Memang ketara nampak dia kerdil, bukan kanak ...

Dengan keluarga angkat ni okay pulak ke? Atau masih awal nak speku
Quote tuberoses 8-10-2019 02:29 PM
mcm citer orphan...
Quote Atata 8-10-2019 02:33 PM
Kes ni berlaku dah lama, i think around 2012? Atau lebih awal dari tu.  Jd katakan 7 tahun lepas, mmg sesuai muka dia mcm muka kanak2 (merujuk gambar2 dia dgn kluarga angkat yg dulu) and gambar terbaru dia dgn kluarga angkat skrg, muka dia mmg dah makin matang nampak mcm late teenager atau early 20s.

Ada baca penyakit kekerdilan ni mmg akan buat tulang menua lebih cepat, gigi kekal tumbuh lebih cepat n period dtg lbh awal. So rasanya dia ni mmg budak waktu dgn kluarga angkat dulu. Cumanya dia ada masalah mental yg kluarga amgkat tu tak dpt handle. So dorang pun tinggalkn dia.

Quote cikja 8-10-2019 06:25 PM
Muka org dewasa dh ni.. teks pun dh ada..
Quote ninnamina 8-10-2019 07:32 PM
Hope Keluarga angkat baru ni kene buat sesuatu la jugak bawak check
Quote CiliPadiSedap 8-10-2019 07:39 PM
Xsangka polis kokesen bebal xboleh check DNA chromosome chrome untuk tahu umur budak psiko ni.

Quote FanTasyCreaTioN 8-10-2019 07:43 PM
Thread yang sama dah ada lama dah ..

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1175506

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100967s Gzip On
To Top