Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Nak Kutuk Shawn Mendes Lari Bila Diajak Selfie Di KLCC, Tetapi Dihencap Netizen Lain Pula

8-10-2019 10:51 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 23

Kebanyakan peminat, kalau artis kegemaran mereka buat konsert, mesti nak serbu pergi. Yalah, selalu dengar dalam radio sahaja, mesti nak dengar secara langsung kan. Tak kisahlah harga tiketnya berapa asalkan dapat pergi.

Lagi tak sabar nak pergi konsert kalau ia melibatkan artis luar negara. Boleh dikatakan peluang seumur hidup kalau dapat jumpa artis antarabangsa. Dahlah nak dapatkan tiket susah, kadang-kadang sampai kena scam. Seperti konsert Shawn Mendes yang berlangsung pada Sabtu lepas di Kuala Lumpur.

Bukan nak cerita peminat kena scam beli tiket. Tapi nak ceritakan apabila ada peminat yang bengang apabila Shawn Mendes dikatakan 'melarikan diri' apabila ada peminat terserempak dengannya di KLCC selepas konsertnya tamat.



Kalau dilihat menerusi sedutan video itu, peminat penyanyi itu tidak semena-mena terus menyua kamera telefonnya di hadapan muka Shawn, lantas menyebabkan Shawn terus beredar dengan cepat.

Para netizen yang melihat video itu rata-ratanya menyelar tindakan peminat lelaki itu kerana menganggap dia tidak menghormati waktu privasi Shawn. Dahlah tidak meminta kebenaran, terus main rakam sahaja.


Kredit foto: Twitter

Artis pun manusia jugak, mungkin Shawn tak nak diganggu.  - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 23
Komen

Previous : Kegilaan 'Joker' Semakin Hampir, Polis LA Ketatkan Kawalan Susulan Hari Tayangan

Next       : Penyanyi K-Pop Sulli Yang Selalu Cetus Kontroversi Ditemui Mati Dalam Rumah

Komen Terbaru

Quote mata.kail 22-10-2019 10:03 PM
x kenal artis kalau pun lalu2 d mall...hahahaha kalau ada event baru kenal

Lain-lain Komen

Quote Cpkay 8-10-2019 10:56 AM
retis malaysia pun camni .. ingat lagi waktu Ziana Zain taknak selfie dengan peminat.. time tu katanya waktu dia meluangkan masa dengan suami dan anak anak di mall.
jadi mana mana peminat yg nak berselfie semua kene reject.
Quote damian_lee 8-10-2019 11:06 AM
Cpkay: retis malaysia pun camni .. ingat lagi waktu Ziana Zain taknak selfie dengan peminat.. time tu katanya waktu dia meluangkan masa dengan suami dan anak ...



Kannn ... batak sangat
Off stage adalah hari cuti dia

Quote kucingitam 8-10-2019 11:07 AM
kalau aku jumpa pun aku tak kenal shawn mendes tu sape..jauh ke dalam gua aku ni..
Quote Xim 8-10-2019 11:09 AM
Sian . Memuja2 artis tp x d layan . Hahahaha
Quote AmandaRollins 8-10-2019 11:21 AM
So far klu iolsss nmpk artis kt mall or restoran ke apa ke,iolss senyum je cm biasa..n mostly all of them senyum balik...klu mood okay,iollss siap say hi,and they reply nicely..xde la batak nk bergambar..sbb drg pun manusia biasa cm kita..nk rehat n relax di hari cuti..
Tp tgk video shawn ni,mcm agak rude sikit..atau myb dia takut kot..ntah la...kt xde kt tmpt artis ni..so xleh judge 100%
Quote haryatie 8-10-2019 11:25 AM
so far kalau terpndang kt retis senyum jerk, tu pun kalau dia senyum dulu
kalau x buat bodoh jerk..takutnk  senyum dulu takut nnti dia dia x layan pun
nak bergambar bagai jauh sekali laaa
Quote buapakperut 8-10-2019 11:34 AM
mungkin heols tanak bergambar situ,gayat. gittew iols husnuxon.. btw pendek sangat pun fidionye kalau nak judge,tah2 kat hujung sekelator heols tunggu bangla tu nak selphie dokong2
Quote sleepandream 8-10-2019 12:11 PM
once dia dah stuju selfie nanti makin ramai yang notice and serbu heols... thats why heols lari yach
tapi betul ke heols ni yg naik bas shuttle katanya?
Quote Mfzg89 8-10-2019 12:21 PM
dia pun jalan sorg xde bodyguard tu tanda dia spend time utk privasi ..yg kau plak dari belakang terus hala kamera depan muka orang.. adab xde ke? sebelum nak hala kamera tu tegur dulu & minta izin leklok..
korg pn kalau orang fokus kamera phone kat korg dari jauh pn korg marah gak kn..
Quote Artemesiaa 8-10-2019 12:25 PM
Orang awam pun ramai je yang tak suka kalau ada yang curi2 ambil gambar mereka ini kan yang dah popular.  Kalau betul pun minat mungkin elok tanya dulu dia setuju ke tidak ni main redah je mana orang tak lari.  Manusia ni ada hari mereka mahukan privacy tak kan sentiasa nak kena pose dengan peminat bila berada diluar.
Quote seri_mawr 8-10-2019 12:29 PM
kucingitam replied at 8-10-2019 11:07 AM
kalau aku jumpa pun aku tak kenal shawn mendes tu sape..jauh ke dalam gua aku ni..

aku tahu lagi dia senorita tu jek...tpi muka dia haram aku tak ingat...hahaha

klu jumpa sah2 aku ingat matsaleh pelancong sajok...tak pun matsaleh yang cari makan kat malaysia...hahaha

Quote kucingitam 8-10-2019 12:32 PM
seri_mawr replied at 8-10-2019 12:29 PM
aku tahu lagi dia senorita tu jek...tpi muka dia haram aku tak ingat...hahaha

klu jumpa sah2 ak ...

lagu pun aku taktau nih..hahaha..xpe2 satgi iols cari

Quote cikatilia 8-10-2019 04:11 PM
hahahah xmemasal dihencap berjemaah
Quote Orix 8-10-2019 04:15 PM
awat heols x pki face mask
Quote Minami2013 8-10-2019 04:16 PM
kucingitam replied at 8-10-2019 03:07 AM
kalau aku jumpa pun aku tak kenal shawn mendes tu sape..jauh ke dalam gua aku ni..

I pun dok dalam gua ngan u... nama tau, rupe tak tau
Quote kucingitam 8-10-2019 04:23 PM
Minami2013 replied at 8-10-2019 04:16 PM
I pun dok dalam gua ngan u... nama tau, rupe tak tau

haha kebetulan sampai di ofis lps lunch tadi dj sebut lagu shawn mendes senorita tu..tapi idak le sempat nak mendengarnya..

Quote mizruncing 8-10-2019 04:35 PM
meols tgk pn mcm so rude shawn ni. tp dia pn manusia jgk. dia ade kt negara org without any security. rsau la kot jd pape tibe2 je kau tala hp kt muka dia
Quote Nham22 8-10-2019 08:06 PM
Celebriti camtu lah... Nak wat mcmane... Public figure.. Org kenal... Tp kalau dah layan sorang... Beratus pulak yg kene layan.. Jenuh pulakk die...
Quote bbasir 8-10-2019 11:45 PM
biasa la tu retisss... so far retis msia yang i jmpa xde lgi yg perangai lari dr peminat.... paling best setakat ni i jmpa is erra pajira... siti nurhalijaaa.. ning baijuraaa... sharipah sahira... dan yang paling kekwat lagak diva menyampah plak aznil..hahahahaha

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096015s Gzip On
To Top