Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Mayat Warga Emas Ditemui Dalam Keadaan Berikat Mungkin Diserang Secara Seksual

7-10-2019 06:10 PM Komen: 31
Polis tidak menolak kemungkinan mayat wanita warga emas yang ditemui dalam keadaan tangannya berikat di belakang dan bahagian kepala ditutup dengan kain diserang secara seksual, lapor Harian Metro.

Mayat itu dilaporkan ditemui di rumah mangsa di flat Tasik Tambahan Ampang, Ampang, 19 September lalu dan pemeriksaan di lokasi mendapati kesan air mani.


Foto: Harian Metro

Ketua Polis Daerah Ampang Jaya Asisten Komisioner Noor Azmi Yusoff berkata, pihaknya tidak menolak kemungkinan mangsa berusia 85 tahun itu diserang secara seksual.

Berdasarkan hasil bedah siasat, mangsa didapati meninggal dunia akibat lemas.

Tambahnya, identiti suspek sudah dikenal pasti berdasarkan penemuan cap jari di lokasi.

Kami sedang mengesan seorang lelaki yang juga gelandangan berusia 30-an dipercayai terbabit dalam kes ini.

Semakan mendapati lelaki berkenaan mempunyai rekod membabitkan kes jenayah dan dadah, katanya.

Difahamkan, anak lelaki mangsa berusia 61 tahun yang ditahan sudah dibebaskan dengan jaminan polis.

Walaupun semakan mendapati dia mempunyai beberapa rekod jenayah dan dadah, dapatan siasatan terhadapnya didapati negatif. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 31
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote iloveselangor 31-10-2019 06:21 PM
Beautifulliar. replied at 31-10-2019 05:32 PM
Siannye nenek 85 tu kudrat pn dh xde nk melawan.skali tolak je pn dh tersungkur xdpt nk byg kn dgn t ...

Ko langgar je dia...ko pun sama taik...apa beza Nye ko langgar dgn Lori taik langgar

Lain-lain Komen

Quote sarah82 7-10-2019 05:21 PM
85 tahun.. Hamjadddd.. Nenek dah.. Dah x larat..
Quote yuki812 7-10-2019 05:35 PM
ya tuhan...
hauknya taste ko ni jantan...
Quote GigaMom 7-10-2019 06:15 PM
Kesiannya nenek ni
Meniti hari2 tua
Berakhir begini kerana napsu saiton
Quote slavehunter 7-10-2019 06:49 PM
Aku nak muntah baca ni. Rip kalau nenek ni bukan Islam, dan Innalillahhh kalau arwah muslim. Asbab kematiannye disebabkan dianiaya oleh jantan gila. Perhaps ada orang nak balas dendam kat anak lelaki dia kot.
Quote lalalxlx 7-10-2019 06:51 PM
apa benda dia fikir time tu..hanat betul kepala otak dia sanggup buat mcm tu kat orang tua..
Quote arm_band 7-10-2019 07:17 PM
Kami sedang mengesan seorang lelaki yang juga gelandangan berusia 30-an dipercayai terbabit dalam kes ini.

Semakan mendapati lelaki berkenaan mempunyai rekod membabitkan kes jenayah dan dadah, katanya.
dah la gelandangan, ada kes jenayah & dadah, sekarang serang nenek secara seksual pulak. tak cukup hina lagi ke hidup kauu????
Quote missus_meow 7-10-2019 07:23 PM
sian nenek ... gile ke ape pelakunya
Quote Jiddin 7-10-2019 07:26 PM
Aku sedang suuzon ni.....adei. Ntah2 kes consensual gone wrong tak.

Aku harap sangka buruk aku ni tidak bener la...
Quote Dilalah3385 7-10-2019 07:43 PM
Eh sial gila la citer cmni. Harap2 si pembunuh dpt balasan yg setimpal la! Cincang2 anu dia dulu!
Quote Eric.n9 7-10-2019 08:01 PM
Set set fetish GILF la ni...
Nenek2 pun dia sapu... janji hajat tertunai...
Harap2 bukan es ee ek game gone wrong dah la
Quote ananyaperfume 7-10-2019 08:03 PM
Sedih la woi...lebih kurang sama umur arwah nenek aku..al fatihah buatnya andai muslim..kejam mmng kejam..yg buatbni takdak hati perut
Quote zamnie 7-10-2019 08:04 PM
Syaitannn betul yg bunuh tuh.. kejam nk mamposs
Quote buapakperut 7-10-2019 09:43 PM
asal boleh tala je. taguna betul. tangkap dia cepat2
Quote lasagnaklcc 7-10-2019 09:47 PM
Panjang umur nenek sampai 85...  Tapi ajal mati sbb kegilaan org lain.
Quote clarizsa 7-10-2019 10:21 PM
Kesiannya nenek
Hidup terlalu lama pun x best kalau dpt anak cm celaka
Pastu ntah gelandangan mana serang pulak
Secara positifnya elokla nenek mati lagipun dh tu sbb manalah tau sebelum ni hidup terseksa takde org peduli pun
Hmmmm

Ramaai org suka sgt nk berbuat baik kpd gelandangan
Tgklah perangai apa gelandangan tu
Quote moonbug 7-10-2019 11:11 PM
Kesian nenek 85 tahun
Quote miznora 7-10-2019 11:17 PM
kesian nenek
Quote amlisa 7-10-2019 11:25 PM
Gila sangap 85 tahun kot nenek tu...sian nenek
Quote diss69 8-10-2019 12:18 AM
Seriusss gila...

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.237834s Gzip On
To Top