Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Ramai Suami Orang, Tunang Orang Cuba Pikat Bella Astillah

7-10-2019 01:11 PM|Oleh: Saiful| Komen: 76

Sampai sekarang Bella Astillah mengaku masih belum move on.

Kata Bella, dia faham sangat perasaan wanita yang senasib dengan dirinya yang susah nak berubah dan pulih daripada kegagalan rumah tangga.



"Jujur saya katakan memang susah juga nak 'move on' sebenarnya. Namun, saya cekalkan hati dan cuba bertindak dengan lebih positif.

"Saya buang segala perasaan sakit hati dan benci dalam diri. Malah, berusaha redakan hati dengan apa yang berlaku supaya terus tenang," katanya kepada Harian Metro.



Namun, dia bersyukur sebab ibu bapanya sentiasa ada untuk memberikan nasihat.

Bila dah hidup solo ni, memang ramai datang nak cuba pikat Bella. Suami orang, tunang orang semuanya cuba untuk dekat.



Bagaimanapun, Bella sedaya upaya akan cuba mengelak dan enggan terkait atau menyakiti hati sesiapa.

"Saya sangat berhati-hati dalam pergaulan. Apatah lagi, sebagai wanita kena tahu peranan dan jangan melayan. Tidak akan ada apa-apa yang berlaku jika tidak dilayan,"tambahnya.


Foto: IG

Sekarang ini, Bella belum terfikir nak cari jodoh. Sebaliknya, lebih fokus terhadap karier.

Harapnya cepat-cepatlah move on ya. Bukan apa, takut pula u-turn balik ke hubungan yang lama. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 76
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : Shooting Dalam Hutan Pukul 12 Malam, Entiti Misteri Muncul Dalam Muzik Video Siti Saerah

Komen Terbaru

Quote dahlamadah.. 10-10-2019 02:26 PM
rase nk panggil Amy Search wat konsert nyanyi lagu "Aku Dah Bosan" berulangkali

Lain-lain Komen

Quote Kurex 7-10-2019 01:19 PM
Bosannya pompuan ni
Quote shernazz 7-10-2019 01:23 PM
Tu jelah citenya ..
Quote Jentayupink 7-10-2019 01:34 PM
tu je ke sembang!..
Quote LembingDayanti 7-10-2019 01:37 PM
muntah aku baca hahahahhahaha pls
Quote MakareyumSuciey 7-10-2019 01:38 PM
Kurex replied at 7-10-2019 01:19 PM
Bosannya pompuan ni

Kann...sgt membosankan dan overated oleh manusia2
Quote unguaurora 7-10-2019 01:40 PM
Bajet2 hot. Bella astillah tibaiunta je kot. Lain la fasha or nora danish
Quote Perawankota 7-10-2019 01:41 PM
Boringla.. aku tgk dia berlakon dlm megadrama tu, make up dia teruknyaaa.. jauh lebih cantik dayang arena wlupon kulit x lah putih mcm dia
Quote minguk 7-10-2019 01:56 PM
artis ke dia ni?
B.O.S.A.N!
Quote damian_lee 7-10-2019 02:01 PM
Kalau setakat jantan tergila2
Kurex pun ramai gilakan dia

Bosannn
Quote kokocrunch 7-10-2019 02:08 PM
artis ke dia nie..
Quote mieymiey 7-10-2019 02:10 PM
Nak caras populariti Ruhainis kemut ker si Bella ni??
Cukup la ada 1 Ruhainis kat bodgos ni.
Quote bazlina 7-10-2019 02:16 PM
hmmm...betui ke?? tajuk tak menahan lah sis huh
Quote dekmieDandy 7-10-2019 02:24 PM
macam orang cakap, "the sex must be good"
Quote thetimes 7-10-2019 02:29 PM
Untunglah ramai yang nak pikat
Quote izzah_ok 7-10-2019 02:34 PM
dia ni mekap tebal la huhu
Quote awanysss 7-10-2019 02:34 PM
sekian baca kecaman semua
Quote puanbintang 7-10-2019 02:37 PM
wow...janda berhias sangat nih, berebut orang nak
Quote gigimukelabu 7-10-2019 02:38 PM
Ramai tu banyak mana
Quote Mfzg89 7-10-2019 02:44 PM
jangan cari laki yg nama mula huruf A ye..cth dah banyak.. exlaki & PU Abu..

Lihat semua komen(76)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083570s Gzip On
To Top