Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Propose Article Lihat artikel

"Tak Popular Tapi Dah 10 Tahun Tak Putus Tawaran" - Fadlan Hazim Dituduh Tak Mesra

7-10-2019 12:56 PM Komen: 65
Memang jarang kita melihat wajah Fadlan Hazim terlibat dalam mana-mana sesi fotografi. Rupa-rupanya, ada sebab kenapa dia mengalami situasi tersebut sehingga dianggap kurang popular.

Fadlan telah berkecimpung dalam dunia seni sejak 10 tahun lalu, namun namanya kurang mendapat perhatian berbanding rakan artis yang sebaris dengannya.


Foto: Instagram Fadlan Hazim

Dia mengakui begitu fobia untuk memenuhi kehendak wartawan untuk sesi fotografi kerana bimbang dimarahi pengarah ketika masih dalam sesi penggambaran. 

Dia sendiri pernah mendengar pengarah merungut dengan sikap sesetengah pelakon yang tiba-tiba lari sebentar untuk pergi ke lokasi fotografi dan ini menyebabkan jadual penggambaran terganggu.



Jika dia juga memenuhi permintaan wartawan pasti situasi seperti itu juga akan berlaku dan menyusahkan pelbagai pihak yang terlibat dengan sesi penggambaran yang sepatutnya boleh selesai pada hari sama.

Dia juga menafikan dakwaan dirinya yang kurang mesra. Bagi rakan yang mengenali dirinya, pasti tahu dia seorang yang suka menyakat bukanlah serius sehingga sukar didekati.



Ditanya tentang lakonannya, dia kini sedang berjuang untuk bertahan lama dalam industri lakonan dan memerlukan beberapa drama yang boleh mengangkat popularitinya.



Sebelum ini, dia pernah menerima tawaran drama Pujaan Hati Kanda, namun disebabkan komitmen kerja yang padat dia terpaksa melupakan niat untuk terlibat dalam penggambaran drama popular itu.

Sikap Fadlan ini patut diteladani oleh pelakon lain supaya tidak menyusahkan sesiapa. Fadlan juga perlu ada strategi dalam kerjaya untuk sentiasa bertahan lama dalam dunia lakonan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 65
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Bantalkuning 9-10-2019 12:22 AM
i suka tengok dia berlakon.. tak kayu.. tapi selalu sangat dpt watak lebih kurang sama je.. watak jahat, laki psycho, laki tergila- gilakan ex.. maybe dia pernah dapat watak baik tapi drama tu tak popular kot

Lain-lain Komen

Quote shernazz 7-10-2019 01:05 PM
Ni lelaki pujaan senah neh...
Fadlan hazim hensem katanya

@Vokuro
Quote Xim 7-10-2019 01:18 PM
@Kurex nak landing katne ni ?
Quote Kurex 7-10-2019 01:23 PM
Xim replied at 7-10-2019 01:18 PM
@Kurex nak landing katne ni ?

Semoga pipi kurex landing dekat bibir fadlan sambil fadlan taknak lepaskan
Quote wannoorazlina 7-10-2019 01:27 PM
dia ni berlakon ok la jugak..
tak keras kejung
Quote minguk 7-10-2019 01:44 PM
sub je banyak dia ni...
lepastu gerak khas yang tak berkubur-kubur lagi
Quote lotionmilo 7-10-2019 01:46 PM
Tu gf dia ke wife dia?
Quote unguaurora 7-10-2019 01:49 PM
Baca tajuk td igtkan nama pembaca berita. Baru hr ni tau nama pelakon ni. Muka iras2 safie naswip yg dikatakan bersemburit tu tp heols ni versi muka siap skit.
Quote damian_lee 7-10-2019 01:50 PM
Dia ni boleh dikata good looking yachhhhh
Ada hero drama lagu hauk dr dia

Tapi rezeki masing2
Quote ashcroft86 7-10-2019 01:51 PM
Macam dah berisi sikit. Jawline makin menghilang gitteww. Tapi die ni mmg helokkksssssss yachh.
Quote MissCarcosa9753 7-10-2019 01:55 PM
Elok dia ni
Dari kecik berlakon
Quote sukacactus 7-10-2019 01:56 PM
lotionmilo replied at 7-10-2019 01:46 PM
Tu gf dia ke wife dia?

Gf kan
Bertahun dah diorang couple
Quote Buritan 7-10-2019 02:00 PM
Xim replied at 7-10-2019 01:18 PM
@Kurex nak landing katne ni ?

Dah tanye.. kat punai katanyee
Quote brown_pupil 7-10-2019 02:02 PM
iols suka jer nengok couple ni.. helok sangat.
Quote ninnamina 7-10-2019 02:05 PM
Selalu belakon jadi jahat or nak rampas awek org lain
Quote mieymiey 7-10-2019 02:07 PM
Sah la heols tak popular. Iols kenal wajah heols, tapi tak tau nama heols. Fadlan Hazim rupanya. Nama tak komersial kot.
Quote NazRysha 7-10-2019 02:16 PM
dia ni berlakon cita sangkar kan?
Quote dekmieDandy 7-10-2019 02:25 PM
teringat pulak ads dia dengan gatsby tu

jambu habis
Quote Perawankota 7-10-2019 02:32 PM
Semoga ada rezeki dia lebih bersinar...  berlakon pon x kayu
Quote adelea 7-10-2019 02:33 PM
NazRysha replied at 7-10-2019 02:16 PM
dia ni berlakon cita sangkar kan?


yes berlakon sangkar

pastu lakonan dia byk antara yg di ingati
cinta si wedding planner

dalam drama itu , dia  jadi abg angkat mira filzah tapi meroyan mira x nak kat dia

Lihat semua komen(65)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
3.085525s Gzip On
To Top