Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Saya Dah Tak Nak Orang Pandang Rendah Pada Saya"- Balkisyh Tranformasi Diri Supaya Jadi Cantik

6-10-2019 09:00 AM|Myeonir| Komen: 85

Sebenarnya kecantikan diri ini memainkan peranan yang penting juga dalam membina keyakinan diri. Memang leceh nak berhias sakan ini, tapi sebenarnya apabila kita bersiap, pastinya kita akan berasa selesa dan tak segan apabila menghadapi orang ramai.

Sama juga seperti pelakon Balkisyh Semundur Khan atau lebih dikenali sebagai watak Atul dalam drama 'Mok Cun' yang dapat merasakan perbezaan apabila dia mula menjaga keterampilan diri dan tidak ambil mudah mengenai perkara berkaitan dengan kecantikan.


Menurut entrinya di laman Instagram itu, dia tidak mahu dipandang rendah lagi lalu dia mula membina keyakinan diri dengan mula mengenali dunia kecantikan.

Dia juga menjelaskan bahawa pengalaman lalu telah mengajarnya cara untuk mematangkan diri. Walaupun nampak ceria, Balkisyh tidak segan untuk mengakui kesusahan yang dihadapinya dahulu.

Kredit foto: Blog
Membina keyakinan diri bukan sahaja untuk kebaikannya seorang tetapi bagi memastikan agar hidup anak-anaknya juga bahagia.

Para netizen yang membaca entri wanita ini melahirkan rasa kagum dengan semangat pelakon itu yang tidak kisah untuk belajar mengenai kecantikan walaupun sudah meningkat usia. Mereka juga menjadikan kisah yang dihadapi wanita itu sebagai inspirasi kepada mereka.

Apa salah bercantik untuk diri sendiri kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 85
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : "Pendarahan Paru-Paru Sudah Tiada" Abby Abadi Dibenarkan Pulang

Komen Terbaru

Quote MarissaOberlin 11-10-2019 02:03 AM
Dah tidak berkerak lagi.
Tapi hakak suspicious putih she ols. Putih merkuri kah kekdahnya ? siap promote kalau nak tahu kena dm.

Lain-lain Komen

Quote imransulaiman 6-10-2019 09:19 AM
OK, ini satu transformasi yang WOW! {:good{:good
Quote belilies 6-10-2019 09:25 AM
Iols minat balkish ni! She is so talented! Dr pre-transform ke post pun iols sokong je eak!
Quote krustykrab 6-10-2019 09:32 AM
Smlm tgk drama dia, x mekap sgt cantik nmpk muka budak...
Quote Themilo 6-10-2019 09:32 AM
selalu jaa jumpa sheols kat jb ni..

in real life, sheols takde la harok macam watak atol tu, tapi kalau dibagi job jadi emcee, maka terbawa-bawa la watak atol yang rengsekkk di mata meols..
Quote AmandaRollins 6-10-2019 09:47 AM
Good job sis...dia ni sbnrnya mmg cantik pun asalnya..mata,hidung,mulut semua terletak..cuma kena refine kan lagi..suka gila tgk watak dia berlakon jd tomboy dlm cite aku lah balqis..mmg pandai dia ni berlakon..semua watak boleh bwk..i doakan dia ni dpt watak meletop2 la lps ni..
Quote amyza 6-10-2019 09:49 AM
Putih gebu. Pakai produk tak kot...cucuk mungkin
Quote ariellin 6-10-2019 09:51 AM
Mcm marian rivera versi kurus
Quote Nenasketum 6-10-2019 09:55 AM
Talented dia ni, rupa pun elok. Thumbs up for this transformation!
Quote de_ikea 6-10-2019 09:55 AM
Semoga berjaya. Chuols ada bakat yg baik. Jauh bertiang meninggalkan ruhainies. So keep it up!
Quote tagas 6-10-2019 10:10 AM
dah tak busuk dah
Quote Kurex 6-10-2019 10:15 AM
Good luck...........
Quote sokmogitu 6-10-2019 10:28 AM
Baik dia ni dari pelakon takda manfaat mcm Ruhanis tu
Quote newyork 6-10-2019 10:30 AM
Dia ni talented lah jugak..
Quote umbut 6-10-2019 10:43 AM
Cantik pun.. dulu kenapa kepamkan diri dgn rambut,baju badan bagai... sebenarnya cantik je takda org rendahkan pun cuma ko je yg kepamkan diri tu
Quote Orix 6-10-2019 10:58 AM
Cehhh mcm nk jual produk jah
Quote MissCarcosa9753 6-10-2019 11:05 AM
Orix replied at 6-10-2019 10:58 AM
Cehhh mcm nk jual produk jah

Betul memang dia jual produk
Quote MissCarcosa9753 6-10-2019 11:05 AM
Dia ni Untung cantik sebab putih
Body pun sedap2
Semalam berlakon jadi org susah Tapi cantik je
I bias sikit yg putih ni terus cantik
Quote mixed 6-10-2019 11:07 AM
Themilo replied at 6-10-2019 09:32 AM
selalu jaa jumpa sheols kat jb ni..

in real life, sheols takde la harok macam watak atol tu, tap ...

Dia ni jd kepam mcm acik2 kpop kepam sb jd watak atol. Pada hal drama dulu2 sheol berlakon jd sektari ,kwn2 pd heroin elok je npk classy dan cantik walu badan masa tu sedikit bam bam
Quote MelahJanda 6-10-2019 11:09 AM
Dia pandai berlakon

Hidung pun mancung mata cantik

Lihat semua komen(85)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.131764s Gzip On
To Top