Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Berhenti Guna Ibu, Dah Besar Kan?" - Ibu Haneesya Hanee Buat Laporan Polis Lepas Diugut Pukul

4-10-2019 12:29 PM|Oleh: LilRose| Komen: 86

Alahai, tak habis-habis lagi kes Haneesye Hanee ni rupanya.


Foto: IG/Twitter

Jika sebelum ini ibunya menuntut pihak yang membuat kenyataan menghina Haneesya membuat permohonan maaf, kali ini dia membuat laporan polis kerana menerima ugutan pula.


Kredit foto: Twitter

Kata Nor Sakuraneeda, laporan berkenaan dibuat kerana menerima mesej berbaur ugutan, menghina tempat tinggal mereka dan menggunakan gambar Haneesya tanpa izin dengan tujuan mengaibkan.

Dia menegaskan, laporan itu langsung tiada kaitan dengan isu 'kulit gelap'.

Dia membuat penjelasan itu menerusi sebuah video yang dimuat naik di Twitter Haneesya.




Foto: Twitter

Tujuannya memuat naik video itu adalah bagi menjelaskan situasi sebenar yang disalaherti beberapa pihak sebelum ini.

Bagaimanapun, ramai kurang senang dan dilihat semakin meluat dengan dua beranak itu terutama Haneesya yang dilabel masih di bawah ketiak ibu walaupun sudah dewasa.


Foto: Twitter

Dalam masa sama, ramai juga simpati dengan nasib ibunya diheret sama ke dalam masalah yang dicipta Haneesya sendiri.


Foto: Twitter

Sampai bila kes Haneesya ini akan berlarutan terpampang di portal-portal hiburan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 86
Komen

Previous : Youtuber Indonesia 'Claim', The Beatles Diinspirasikan Daripada Band Indonesia

Next       : Siapa Jejaka Yang Menemani Natasha Hudson Di Las Vegas Tu, Mana Suami?

Komen Terbaru

Quote voiceup87 9-10-2019 12:55 PM
sudah2 la tu sis..

Lain-lain Komen

Quote sarah82 4-10-2019 12:45 PM
Budak ni.. Mesti kecik2 gaduh panggil mak back up.. Aiyoo.. Both mak dan anak ni.. Sesuai sgt bersama.. Both gila publisiti..

Sapa nak jadikan si hanes ni isteri siap sedia segala pertahanan utk kawal mak mentua dominant
Quote Ara_roro93 4-10-2019 12:53 PM
Again100x !
Buhsan nya sheolls nih , NEXT pleassee !


#donekemurungan
Quote famri7 4-10-2019 01:02 PM
Otang hitam memang perangai over ke sis?
Quote prettyuglybabe 4-10-2019 01:12 PM
boikot je la dia ni..
jangan report anything pasal dia dah..
semak..
Quote Incanto 4-10-2019 01:20 PM
prettyuglybabe replied at 4-10-2019 01:12 PM
boikot je la dia ni..
jangan report anything pasal dia dah..
semak..

exactly

aku harap semua portal hiburan, bloggers, netizens buat dunno jer.... ramai lagi artis yg berbakat yg patut di bagi publisiti. Setakat kulit hitam berbillion org kulit hitam di dunia

biar HH cakap dgn cermin psl kulit hitam
Quote lee_sakura 4-10-2019 01:20 PM
xlama lg stesen tv plak boikot dia ni, mcm2 kes
Quote umbut 4-10-2019 01:23 PM
Bapak dia mana.. nak tgk muka
Quote dhanishdhania 4-10-2019 01:26 PM
Makin meluat la plak dia ni.. kekwat.com

Grow up...

Tak kemana dik..

Msia ni kecik je..
Quote niena90 4-10-2019 01:32 PM
Dikk kalau ko nak jadi artis sgt, hadap jelah semua fakta ke gossip ke pasal diri ko. Tak abis2 nak menangkan diri tu. Dah pegi main jauh2, sumbangkan ape yg ko patut buat dlm industri ni
Quote buapakperut 4-10-2019 01:33 PM
retis lain rilek je kena bash netizen.. ni baru kena sikit lodge report. cam takde keje trengkas polis je. gediks la chuols
Quote Gomea 4-10-2019 01:34 PM
Anak tunggal ke dia ni? Mengada2. Selalunya anak tunggal independent
Quote mieymiey 4-10-2019 01:36 PM
Alahai, tak habis-habis lagi kes Haneesye Hanee ni rupanya.


Dah setiap kali dia memekak, ko bukak benang. Bila nak habis??
Quote boojaat 4-10-2019 01:38 PM
Xhabis lagi ke? Xdgr ka kata black aritu? Pls rtm, tv3, astro sekalian... Boikot budak ni plsss... Menyemak
Quote boojaat 4-10-2019 01:41 PM
umbut replied at 4-10-2019 01:23 PM
Bapak dia mana.. nak tgk muka

I pun nak tau rupa paras bapak dia...
Quote airmineral 4-10-2019 01:57 PM
dik, xyah la masuk industri kat msia ni
p cuba masuk industri kat negara lain
mungkin netizen sana lebih ok perangai mereka
xyah u nak justify satu persatu
lagi ko byk ckp lagi buruk nama ko dan family
Quote krustykrab 4-10-2019 01:59 PM
Budak ni kalo tulis kat acc medsos dia mesti tulus omputih...agak2 mesti A subjek english masa upsr pt3 dan spm...
Quote pumpkinpatch 4-10-2019 02:01 PM
Daripada mak anak melayan camni, apakata guna this time to be more popular cara bijak. Their time must be cheap to do this. Bukak bisnes online take advantage lah atas kemenangan dia. Jual baju sbb suka fashion kan. Jual make-up tuk kulit gelap sbb susah nak cari color match tuk
Kulit gelap.aiyoohhhhh!!
Quote krustykrab 4-10-2019 02:02 PM
Aku rasa lps ni byk la keje polis...makin ramai retis buat report...
Quote sharlenetexas 4-10-2019 02:15 PM
Bosannya budak ni

Lihat semua komen(86)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090077s Gzip On
To Top