Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Kelakar Habis! Gelagat Ahli Keluarga Kena 'Prank' Dengan Filter Anjing Mencuit Hati

intan|4-10-2019 11:35 AM Komen: 29
Nampak macam anjing betul! Gara-gara anjing seekor ini, kecoh habis whatsapp group family akibat disakat anak-anak.
Walaupun sekadar filter, anjing berwarna coklat yang bernama Shasha ini memang betul kelihatan macam anjing betul. Boleh bikin cuak juga ni kalau penakut anjing.

Ramai pula yang ambil kesempatan mengusik ahli keluarga dengan meletakkan filter ini di kawasan rumah. Kelakar habis!

Kena samak la pulak...


Memang baik papa kena!

Acu bela dog..


Sumpah mak dia jadi perabot


Jangan buat cerita, minta ampun dekat Allah
Kena warning jangan up dekat FB dengan abah

Nampaknya ramai dah cuba filter Shasha the dog ni, anda dah cuba ke belum? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 29
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Gomea 12-10-2019 07:08 PM
Shasha ni sebijik macam anjing aku.

Aku orang melaka, mak ayah aku tak pernah lagi ckp sial celaka dengan anak2.

Lain-lain Komen

Quote prettyuglybabe 4-10-2019 11:50 AM
wow bahasa anak beranak..
convo hasanah ke apa..
Quote Kurex 4-10-2019 11:52 AM
Mak apa yg celaka kan anaknya?
Quote awanysss 4-10-2019 11:55 AM
hahahaha ade terbaca yg budak uitm punya.. kata anjing masuk rumah sewa, dia dah lambat nak g kelas.. bapak dia siap suruh amik tanah nak sertu rumah bagai.. dia siap edit anjing tu dtg kat bilik dia, pastu naik atas katil dia.. last2 bapak dia perasan tu gmbr edit sbb anjing tu pose sama je..hahahahaa
Quote kaoru44 4-10-2019 12:03 PM
Xleh nk kata apa la ank2 mulut jahat kalau mak ayh pun mencarut mcm tu..
Quote Artemesiaa 4-10-2019 12:06 PM
Tak baik kenakan orang macam tu walau anggap sekadar gurauan
Quote umbut 4-10-2019 12:20 PM
Satu family mulut cam hanatzzzz....
Quote Mfzg89 4-10-2019 12:43 PM
sah keluarga bawang ni
Quote opie5662 4-10-2019 12:52 PM
Apo mak ayah guna perkataan sial...celaka...kalau aku malu nk up...nampak mcm family takde adab
Quote Catpaw 4-10-2019 02:21 PM
Apa jenis mak bapak main celaka sial dengan anak2, doa molek ke anak2 tu {:dot Anak menjilake siyal ke mak pak agaknya dari mana? ke nak tuduh pengasuh suka sebut
Quote Cpkay 4-10-2019 03:10 PM
nampak tadi kat ig story my fren.. sebelum carutkan dia sis google dulu
mujur ada info,, kalau tak free kene carut
Quote BoongaKertas 4-10-2019 03:21 PM
boleh tak iols culture shock tgk bahasa mak ayah dia...
Quote jeruklimau 4-10-2019 03:37 PM
Camne nk buat tu?

#butaIT
Quote Perawankota 4-10-2019 03:46 PM
Ni yg smalam anak buah aku buat ke mak dia, ckp ada anjing masuk hostel dorg
Quote RatuDunia94 4-10-2019 04:33 PM
Bangga sungguh anaknya post kat med sos bahasa mak bapak nya bersial2 celaka..
Quote munchkin 4-10-2019 04:45 PM
Baru je biras aku tunjuk.

Ntah aku tak minat benda2 amateurish begini. Sejak dari dulu lagi.
Quote alinone78 4-10-2019 09:05 PM
Aku pun ken la tadi
Quote emily.topaz 4-10-2019 10:02 PM
Depa org melaka kot, tu yang ayat kasar2. My mom pon selamba je 'celaka' we all tp very2 minimum sbb arwah abah i warak, tak guna kata2 kesat camtu.
Quote Carcosa 5-10-2019 01:41 AM
Betul ke mak dia ckp Celaka mcm tu? And bapak dia ckp Siaaaaaaalaaa.
Tah hapa2. Aku takjadi geli dgn si Shasha tu. Aku geli dgn keluarga2 mencarut tak senonoh tu. Sampah.
Quote nanies 5-10-2019 08:50 AM
da kalo mak bapak bahasa gitu, camne dgn anak pulak ye? mmg biasa ke ckp celaka, sial semua?

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.217090s Gzip On
To Top