Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Heloknya!" - Azhar Sulaiman Tayang Anak Kembarnya Yang Sudah Besar Panjang

5-10-2019 09:10 AM|intan| Komen: 49

Siapa tak kenal pelakon Azhar Sulaiman, yang telah menceburi bidang lakonan sejak tahun 90-an. Selain bergelar pelakon, Azhar Sulaiman juga merupakan seorang arkitek. Beliau yang kini hampir mencecah usia 50-an masih kelihatan segak dan tampan walaupun sudah mempunyai 3 orang anak yang sudah dewasa.

Beliau yang berkahwin sejak tahun 1996 bersama isterinya kini dilihat sering berkongsi gambar anak-anaknya di laman peribadi Instagram. Beliau yang mempunyai seorang anak perempuan berusia 20 tahun dan sepasang kembar yang kini berusia 17 tahun.

Dua-dua segak!
Yang menarik perhatian apabila netizen rata-rata memuji kecantikan dan ketampanan anak Azhar yang kelihatan seiras dengannya. Andika Rees Pahamin dan Kasih Iris Leona yang kini berusia 17 tahun dilaporkan menuntut di Sekolah Sri Hartamas.


 Good Looking macam mummy daddy!

Selain berwajah cantik dan tampan, kedua anak kesayangan Azhar Sulaiman juga dilihat cemerlang dalam pelajaran dan aktif bersukan. Manakala Leona juga sempat dipromosi oleh ibunya kerana minat anaknya dalam bidang lakonan. Boleh tahan juga ni!


Mana tahu kan, rezeki anak Azhar Sulaiman untuk bergelar pelakon pada masa hadapan. Rupa dah ada, tinggal nak polish bahasa Melayu je bagi fasih. Gittu! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 49
Komen

Previous : Youtuber Indonesia 'Claim', The Beatles Diinspirasikan Daripada Band Indonesia

Next       : "Berhenti Guna Ibu, Dah Besar Kan?" - Ibu Haneesya Hanee Buat Laporan Polis Lepas Diugut Pukul

Komen Terbaru

Quote Ratutulip 10-10-2019 08:02 AM
anak2 dia lawa2 hensem.. belaja pun pandai... alhamdullilah

Lain-lain Komen

Quote whadda 5-10-2019 09:53 AM
dulu mase kecik nampak kembar lelaki ni yang pendek.. pompuan yang tinggi
Quote Pamelaloba 5-10-2019 10:33 AM
Helok belaka anak2 beliau
Quote beta_carotene 5-10-2019 12:22 PM
mami azhar n chempaka xde mix kan? melayu pure kan?
kira menjadi la jugak anak2 lawa hensem walaupun xde mix
Quote mizzmimi 5-10-2019 12:52 PM
Muka amaknya sangat..
Quote mizzmimi 5-10-2019 12:53 PM
Kalau apaknya bahasakan diri mami.. Amaknya dipanggil apa pulak?
Quote RatuDunia94 5-10-2019 01:11 PM
beta_carotene: mami azhar n chempaka xde mix kan? melayu pure kan?kira menjadi la jugak anak2 lawa hensem walaupun xde mix


Iols rasa ada mix kot susur galurnya.. nama pon dh mcm nama anak org indon..
Quote beatgirlX 5-10-2019 02:17 PM
Segak dan cantik...
Azhar ngan wife pun dulu not bad..cantik
Quote terkezut 5-10-2019 03:29 PM
Helok anak laki tu. Menjadi sungguh
Quote wickedwisdom 5-10-2019 03:31 PM
Elok2 anaknya...baka elok
Quote famri7 5-10-2019 03:31 PM
Dua2 muka marhaen...whats the fussss?
Quote beta_carotene 5-10-2019 04:09 PM
RatuDunia94 replied at 5-10-2019 12:11 PM
Iols rasa ada mix kot susur galurnya.. nama pon dh mcm nama anak org indon..

Kalau mix sebelah indon kira serumpun lah chuolsszah

Nota kaki: pernah baca kak Ella Rasa ada mixed Denmark.. Kot celah pepet mana Denmark nya?
Quote RatuDunia94 5-10-2019 04:34 PM
beta_carotene replied at 5-10-2019 04:09 PM
Kalau mix sebelah indon kira serumpun lah chuolsszah

Nota kaki: pernah baca kak Ella Rasa ada m ...

Indon pon ada yg kacukan belanda..
Quote Perawankota 5-10-2019 04:35 PM
Mak dgn bapak muka ok ok jer.. tp anak2 muka super ok.. maybe gemetik dr generasi sblm mak n pak kot
Quote missus_meow 5-10-2019 04:37 PM
bolehlah ...
Quote asyura_85 5-10-2019 05:11 PM
Perawankota replied at 5-10-2019 04:35 PM
Mak dgn bapak muka ok ok jer.. tp anak2 muka super ok.. maybe gemetik dr generasi sblm mak n pak kot

Azhar sulaiman masa baya anak dia dulu tu, super duper ok okkkkk hahah..tgk abang 92 tu..menarikk..skang ni ok ok je la haha
Quote minah_selekeh 5-10-2019 05:29 PM
Handsome and comel dua2..
Quote MissDontCare 5-10-2019 05:51 PM
Dia muda pun good looking hence the kids la i guess. Muka stock urban gitewwww..and i am surprised that he is opened with the kids following his footsteps. Semoga tak hauk seperti retis bbnu malaysia..oops  
Quote gideoncross 5-10-2019 05:54 PM
Anak2 muka lawa/ensem pastu pndai dlm plajaran mmg lh parents brlumba2 nak promote, mnatahu dpt jodoh gak on the spot. Dh mmg adat resamnya cenggitu.
Quote buapakperut 5-10-2019 06:00 PM
nama pahamin dong. kompem kene klaim sat lagi ni

Lihat semua komen(49)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096777s Gzip On
To Top