Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Rihana Oksana Tuntut Rumah Agam Dan Nafkah 24 Ribu Pound Sebulan

Oleh: LilRose|3-10-2019 12:53 PM Komen: 288
Kredit foto: IG

"Baginda bersembunyi daripada saya dan anak kami."

Rihana Oksana membuka mulut mengenai isu sebenar perhubungannya dengan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V dalam satu wawancara bersama Daily Mail.


Kredit foto: Daily Mail

Bekas ratu cantik Moscow itu turut berkongsi sesi temu bual berkenaan menerusi laman Instagramnya bagi menjelaskan situasi sebenar dihadapinya.

Dalam temu bual eksklusif itu, Rihana mendedahkan bahawa dia dan anaknya, Tengku Ismail Leon Petra Tengku Muhammad V Faris Petra sudah lama tidak bertemu Sultan Muhammad sejak Disember tahun lalu.

Rihana memberi bayangan seolah-olah baginda cuba bersembunyi daripadanya.



Dalam masa sama, bekas ratu cantik itu juga mendakwa baginda yang mencetuskan skandal hubungan mereka, sekali gus memohon maaf bagi pihak Sultan atas sikapnya itu dan berharap agar Sultan Muhammad mengakhiri kemelut di antara mereka demi menjaga reputasinya sebagai kerabat Diraja.


Kredit foto: IG

Bagaimanapun, The Sun melaporkan Rihana, 27, menuntut rumah agam di London bernilai 8 juta Pound (RM41.2 juta) daripada Sultan Muhammad, 50.

Selain itu, dia turut menuntut baginda membayar nafkah anaknya sebanyak 24,000 Pound (RM123,632) sebulan.



Kredit foto: The Sun

Perkara itu didedahkan sumber terdekat baginda kepada Mail Online.

Sementara itu, Straits Times melaporkan pasangan berkenaan bercerai enam bulan selepas mereka diijabkabulkan. 

Bila nak selesai kontroversi Sultan Muhammad dan Rihana ni? Apalah puncanya ia berlaku agaknya? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
6
Terkejut
3
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 288
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote sesukaje 15-10-2019 04:14 PM
Zazama replied at 14-10-2019 11:29 PM
Abe kesal tak sudah. Oks marah tak sudah. Sama sama tak sudah.

tak sudah2 la kite bergosip. bahan baru asyik masuk je hahaha

Lain-lain Komen

Quote Kurex 3-10-2019 01:03 PM
Sebelum kawen, fikir sedap je..
Quote CiliPadiSedap 3-10-2019 01:09 PM
Dont mess with russian bitch. Mereka kuat pau duit macam pau dorayaki inti nutella. Once dh dpt duit dia akan pau macam2 lg.

Moga pekara ni berjaya di senyapkan . Moga selesai tanpa guna duit.
Quote Buritan 3-10-2019 01:10 PM
Kurex replied at 3-10-2019 01:03 PM
Sebelum kawen, fikir sedap je..

Pengajaran utk kurex gak.. hati hati jgn nak pehalaa dadalaa.. punailaa.. hahaha..
Quote Buritan 3-10-2019 01:12 PM
CiliPadiSedap replied at 3-10-2019 01:09 PM
Dont mess with russian bitch. Mereka kuat pau duit macam pau dorayaki inti nutella. Once dh dpt duit ...

Mak oii mahainya.. mintak mcm mcm.. abis laa duit cam ni..
Quote dubuk 3-10-2019 01:14 PM
wow!!! semua mau pacak tiang
Quote Kurex 3-10-2019 01:15 PM
Buritan replied at 3-10-2019 01:10 PM
Pengajaran utk kurex gak.. hati hati jgn nak pehalaa dadalaa.. punailaa.. hahaha..

Punai takpe..
Quote nanies 3-10-2019 01:19 PM
si rihana ni sesuatu sangat, pastu sultan pun, buat la statement. biar si rihana ni diam.. haih
Quote kualibesi 3-10-2019 01:24 PM
kn ritu ad komen ckp si oks ni nak duit, nk rmh, tp rakyat xcye, ckp bitter, ckp bt tuduhan xbetul, siap kena bash lg, sbb every komen akak tu ada. tp mgkin betul die tu one of kerabat kelantan.
Quote matchstick 3-10-2019 01:27 PM
Amboi... Byk cantik. Goyang kaki aje mtk rm120k+ sebulan. Ceo 1mdb pun dpt rm99k je sebulan. Ko pikir ex laki ko tu putera negara padang pasir atau King of brunei ??
Quote sarah82 3-10-2019 01:29 PM
Hahaha.. Aku dah kata... Selar ni nak duit..
Quote pjade 3-10-2019 01:30 PM
si russia ni sah2 la mmg nak duit. Who's the idiot yg percaya ini 100% cinta semata2? Dia baru tahu agaknya no such thing as alimony lps divorce dlm Islam. tu yg cam cacing jaja cerita kiri kana depan belakang. Entah2 dia yg bayar daily mail untuk siarkan cerita dia ni. Who cares about an ex-Malaysian king in the UK? Tak masuk radar lgsg.
Quote RatuDunia94 3-10-2019 01:31 PM
Kenapa sultan diam je? Semua benda nk berahsia. Kahwin rahsia.. cerai rahsia.. bgtau je la elok2. Benda dirahsia2 lg buat org spekulasi.
Quote Miss.H 3-10-2019 01:33 PM
Amboiii bukan main lagi request si orks ni.
Quote Modngengade 3-10-2019 01:33 PM
kalau anak tu bkn ank abe gong...berputih mata lah oksana ye
Quote MissCarcosa9753 3-10-2019 01:35 PM
Tuntut lah kalau rasa berhak
Cuma risau mcm2 cerita pulok keluar
Quote kaseh80 3-10-2019 01:40 PM
Byknya yg diminta
Terlampau besar jumlah nya
Its OUTRAGEOUS
Quote amyza 3-10-2019 01:46 PM
Kes diorg pelik.
Cerai pun melalui surat peguam, takde jumpa 4mata lafaz depan2 kan? Sampai si oks cakap tak cerai. Ke vvvip boleh cerai gitu. Tak payah naik court macam marhein, tak payah lafaz antar je surat cerai tulis cerai talak3. Yang pasal anak tu pun rumors je, takde bukti pun. Tak bertanggungjawab lah vvvip tu. Sultan brunei cerai bini dapat lah ex tu macam2 kecuali anak.
Quote Kakalongmu 3-10-2019 01:46 PM
At last... The wicked Queen shows her true colours... Hambekkk ko ummah2 serambi yg dok bekap semua ni pitenah
Quote Nurza 3-10-2019 01:48 PM
Tak dpt jadi queen, itu yg dituntut mcm2..

Lihat semua komen(288)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
3.410657s Gzip On
To Top