Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Terliur, Warganet Mengidam Pai Makaroni Masakan Permaisuri Agong

2-10-2019 06:16 PM Komen: 14
Tak dinafikan setiap kali Raja Permaisuri Agong Tunku Azizah Aminah Iskandar berkongsi apa sahaja di laman Twitter pasti menjadi perhatian warganet.

Terbaharu, nampaknya Tunku Azizah memuat naik gambar makanan iaitu pai makaroni yang dibuat untuk anak saudaranya. 

Ia sekaligus membuatkan para warganet berasa 'terliur' dan teringin merasai air tangan baginda.

Kredit foto: Twitter

Malah, ada pula yang meminta untuk bekerja di istana kerana kagum dengan kebaikan Tunku Aminah terhadap kakitangan istana. 

Cooked [masak] nasi goreng untuk cef-cef Istana dan pai makaroni untuk [my baby sister Ella] adik saudara perempuan saya Ella, tulis baginda di Twitter. 

Komen yang diberikan pula memang menunjukkan warganet begitu teruja dengan masakan baginda. 


Boleh tak Tuanku hantar di rumah saya Sungau Buloh sikit. Teringin nak merasa masakan tuanku," kata seorang individu. 

Tuanku, patik teringin nak rasa air tangan tuanku... kata seorang lagi warganet.

Apa pula pendapat anda? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 14
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote azhardanil 3-10-2019 10:52 AM
Terliur pastu suruh Tuanku Permaisuri hantar ke rumah..?

Lain-lain Komen

Quote Perawankota 2-10-2019 06:33 PM
Dengan aku2 teringin..
Quote Perawankota 2-10-2019 06:33 PM
Dgn aku2 teringin...
Quote Artemesiaa 2-10-2019 06:39 PM
Nampak sedap
Quote sarah82 2-10-2019 06:44 PM
Aku ni tgh diet.. Tapi.. Huhuhu.. X leh tahan tgk pai RPA masak.
Quote imransulaiman 2-10-2019 07:36 PM
Amboi komen seseorang individu tu minta dihantarkan ke rumah lagi.. Hmmmmm
Quote jazaa100 2-10-2019 08:27 PM
Klu sesapa mengandung tu....buat buat lah mengidam...kata bkn ibu nk mkn...tapi ank dlm perut ni......

Mesti RPA suruh drebar hntarkn...salah gaya, RPA pun ikut sekali
Quote dramaking007 2-10-2019 10:01 PM
tadi tgk profile rpa masuk sini ptd tadi.dan2 thread ni ade kat depan.rpa baca x eh.....lepas aktif balik kt ummah twitterland,rpa dah mcm slowdown reply komen followers and netizen........but still i love her photos yg post diary masyak2........rajin ya ampun la rpa ni bab masak......i kagum dgn usia rpa skg tetap rajin mcm anak dara......uhuk2....hobi katakan....kalau umah i kiteryg anak2 la yg kene rerajin skit duk dapor,bonda skdr nengok2 dan masak feberet dia jah.i lope you rpa.moga selalu sihat ya  {:good
Quote pearl.silver 2-10-2019 11:22 PM
I pun plan nk wat baked makaroni.. Esok
Nk bagi kat jenjiran..
Quote jerukkedondong 2-10-2019 11:31 PM
pearl.silver replied at 2-10-2019 11:22 PM
I pun plan nk wat baked makaroni.. Esok
Nk bagi kat jenjiran..

Wuishhh...rumah kat mn beb..bertuah nya I kalau kita berjiran..my favourite dishes tu...
Quote HannahMontana 2-10-2019 11:50 PM
makanan biasa aku.

Cuma nasi putih mmg aku xboleh telan.

kena basahkan dgn kuah atau digoreng sweet baru boleh makan.

markah presentation Queen ,Diknah beri C-


Quote Gomea 3-10-2019 08:50 AM
Ada open order tak ni?
Quote dekmieDandy 3-10-2019 10:44 AM
paling teringin nak makan dia punya ayam kicap bakar dengan Shepard pie tu... hurmmm
Quote MissVixen 3-10-2019 10:45 AM
Jamuan raya tahun depan mesti sedap2 menu dia. Cuba buat menu masakan yang RPA selalu masak.
Sk dulu merajuk dengan rakyat sampai tak buat jamuan raya. pfft
Quote azhardanil 3-10-2019 10:52 AM
Terliur pastu suruh Tuanku Permaisuri hantar ke rumah..?

Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101480s Gzip On
To Top