Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Kata Dah Jadi Ibu Tunggal, Sekarang Umum Hamil? Semua Pening, Hana Dan PU Abu Bercerai Ke Tidak?

2-10-2019 04:43 PM|Oleh: Saiful | Komen: 116

Pening dibuatnya, sekejap kata dah jadi ibu tunggal, sekejap kata dah cerai, sekarang ini mengandung pula.

Kegembiraan Hana Azraa, isteri kepada Pencetus Ummah Abu Sufyan yang berkongsi video ketika menjalani pemeriksaan ultrasound dicemari dengan kata-kata kesat dari warganet.

Foto: IG
Mereka mempersoalkan status rumah tangga wanita berusia 25 tahun itu dan mempertikaikan niatnya berkongsi tentang perkara tersebut.

"Kata hari tu dah cerai? Ke aku yang salah baca ni. Atau hanya video throwback?" antara komen di Instagram miliknya.

Menurut kapsyen yang ditulis dalam rakaman tersebut, Hana meluahkan rasa syukur dan berjanji akan memberikan kasih sayang kepda bayi yang bakal dilahirkan itu.

"Cinta tanpa syarat. Pasti mama akan memberi lebih banyak cinta dan terbuka menerima cinta itu. Percayalah bahawa semua bayi adalah baik."

Bagaimanapun usia kandungan tersebut tidak pula dinyatakan.

Disebabkan itu ramai yang ragu-ragu, apa sebenarnya status rumah tangga mereka berdua ni?

Sebelum ini PU Abu ada menjelaskan yang dia dan Hana berkahwin di Malaysia dan bukannya di Thailand. 

Apa pun doakan sahajalah yang terbaik untuk mereka. Nak kecam pun buat penat sahaja kan?-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
8
Komen: 116
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : Didenda RM17,500 Zarina Zainuddin Nafi Jual Produk Timbang Kilo, Dakwa Dianiaya

Komen Terbaru

Quote gideoncross 13-10-2019 07:11 AM
HOTCILI replied at 3-10-2019 07:20 PM
Ingatkan aku sorang je yg mcm tu. Walopon x mengandung ni bila tgk gambo tu otomatis tekak ni melo ...

.

Lain-lain Komen

Quote chinta89 2-10-2019 04:56 PM
agaknya mcm ni.

mse bcerai tu dia dh tau dia peknen. so tgu beranak dlu barulah jatuh talak n jadi status ibu tunggal.

Quote boojaat 2-10-2019 04:58 PM
Sila kuarkan calculator u all...
Quote sarah82 2-10-2019 05:05 PM
Pendapat aku yg hati busuk.. Dia nampak kesan yg positif kat 1st wife bila mana bangsat Abu ceraikan isteri 1st waktu mengandung.

Jadi dia nak sucikan balik imej dia.. Dia guna cara yg sama.. Mula2 bgtau yada.. Yada.. Yada.. Hanat Abu mcm mana..

Next step upload gambar scan perut.. Dan tulis caption kononnya kuat.

Jadi netizen mula la kesian dan beli produk timbang kilo dia dgn alasan membantu wanita yg bercerai disaat mengandung.

Puiii.. Spesi hamjad mcm ni mmg pandai berlakon depan dunia depa la paling teraniaya.. Tapi belakang pandangan dunia, setan pun geleng pala tgk jahatnya perangai depa.

Ok.. Done mengata
Quote gideoncross 2-10-2019 05:05 PM
Geli lak tngok gmbr PU Abu kat pokok bunga mcm tu.
Quote fliphair8 2-10-2019 05:08 PM
muka camtu pun nak direbutkan....garuk2 kepala akak yg takde kutu mahupun kelemumur
Quote awanysss 2-10-2019 05:17 PM
dah rujuk balik kot.. kawen cerai kan perkara mainan je skrg ni walaupun background nmpk mcm berilmu sgt
Quote dewi_rina 2-10-2019 05:23 PM
Dia pun nak jugak rasa mengandung tanpa suami mcm bekas bini si abu tu
Diceraikan ketika hamil, tanpa suami
Gedik!
Quote jijilaaa 2-10-2019 05:24 PM
mana tau kot2 dah rujuk balik. elok dah rujuk terus ehem2.. ha hamek kau melekat seketul..kah kah
Quote dewi_rina 2-10-2019 05:25 PM
Kenapa taknak bagitahu usia kandungan?
Ok ko tunggu anak ko lahir nanti kitorg keluar kan calculator
Nanti cerita lain pulak keluar
Dah nikah dari tarikh yg diberitahu
Quote takayama 2-10-2019 05:31 PM
sarah82 replied at 2-10-2019 05:05 PM
Pendapat aku yg hati busuk.. Dia nampak kesan yg positif kat 1st wife bila mana bangsat Abu ceraikan ...

Tergezut sambil istighfar ms kaka baca komen Sarah.. Hahahahaha
Quote jalfa 2-10-2019 05:31 PM
Ok..iols doa baek baek jelah.abu lagi bertambah tanggungjawab kau tu..udah udah la tonggang agama...dah dapek baby baru.baby lama jangan lupa nafkhnya
Quote Pamelaloba 2-10-2019 05:32 PM
gideoncross replied at 2-10-2019 05:05 PM
Geli lak tngok gmbr PU Abu kat pokok bunga mcm tu.

Hahaha
Quote sarah82 2-10-2019 05:43 PM
takayama replied at 2-10-2019 05:31 PM
Tergezut sambil istighfar ms kaka baca komen Sarah.. Hahahahaha

Hahaha.. Maaf kan hamba.. Kerana buat kaka terkejut... Hahaha.. Kadang2 sy pun terkejut dgn kemampuan hati busuk sy.. Ahaks..
Quote seller6183 2-10-2019 05:43 PM
awanysss replied at 2-10-2019 05:17 PM
dah rujuk balik kot.. kawen cerai kan perkara mainan je skrg ni walaupun background nmpk mcm berilmu ...

dorg lagi terer bab rujuk cerai ni. huhu
Quote beni_nikaido 2-10-2019 05:48 PM
beni bukan nak hina ye...cume nak kongsi cerita je
last time company trip opis beni, nampak la bangla2 from warehouse department amik gambar kat pokok bunga kertas ala2 macam gambar di atas juga
mesti gambar tu nk di send ke orang rumah di kampung halaman. so sweet...
done OT hahaha
Quote auntyonion 2-10-2019 05:53 PM
beni_nikaido replied at 2-10-2019 05:48 PM
beni bukan nak hina ye...cume nak kongsi cerita je
last time company trip opis beni, nampak la bang ...

Acik pn Pernah nampak jugak HAHAHAHAH
Quote Pink_Purple 2-10-2019 05:54 PM
gelenyarnya muka PU dalam gambar di atas
Quote Xim 2-10-2019 05:58 PM
Nasib baik bini yg sendiri letak status single mom . Kalau lelaki letak single dad mau jatuh talak diwatnye
Quote missycutie 2-10-2019 06:00 PM
Puiiiiiiiiiiiiii

Lihat semua komen(116)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.135682s Gzip On
To Top