Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Atuk Maut Tonton Porno Di Kedai Seks

2-10-2019 12:29 PM Komen: 32
Polis sedang menyiasat kes lelaki warga emas yang dilaporkan meninggal dunia di dalam sebuah kedai seks.

Memetik The Sun, kejadian berlaku di Marghera, Itali apabila pelancong warga Britain berusia 60 tahun itu menonton video porno di kedai berkenaan.


Foto: Daily Mail

Mangsa dikatakan membayar 5 Euro (RM23) untuk menonton video porno 15 minit di dalam sebuah bilik khas di kedai terbabit pada petang Jumaat.

Staf kedai berkenaan berkata, mereka mula berasa bimbang apabila lelaki terbabit tidak keluar selepas 30 minit berlalu.

Pemilik kedai, Franco Garoni berkata, lelaki itu sedang berbasikal menuju ke Venice sebelum singgah ke kedainya untuk menonton video seks.

Namun, selepas 30 minit, Garoni menemuinya rebah di lantai.

Katanya, mangsa kelihatan agak mengah ketika masuk ke kedainya.


Foto: Daily Mail

Paramedik yang tiba di lokasi mengesahkan mangsa sudah meninggal dunia dipercayai akibat serangan jantung. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 32
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Simunggu 3-10-2019 02:03 PM
mcm rumah kedai di Inanam sabah ja..

Lain-lain Komen

Quote DayangKirana 2-10-2019 12:31 PM
kire mati dalam kenikmatan ke cane nih?
Quote RatuDunia94 2-10-2019 12:34 PM
Atuk ni x tau tgok porn kat tepon ke??
Quote Mfzg89 2-10-2019 12:42 PM
RatuDunia94 replied at 2-10-2019 12:34 PM
Atuk ni x tau tgok porn kat tepon ke??

camne tu..kita x tau la..
Quote luluaurora 2-10-2019 12:48 PM
Alahaiii atukk...
Quote ihtisyam1 2-10-2019 01:13 PM
Orgasms melampau la ni ek
Quote EvieWanKenobi 2-10-2019 01:39 PM
atuk terkejut nampak apa?
Quote sukacactus 2-10-2019 01:45 PM
Baca ayat pertama aku dah senyum
Mati dlm kenikmatan ye atuk
Quote Foxey 2-10-2019 01:49 PM
Masa masuk kedai dia dah mengah. Patutnya p la cycle to the hospital. Menyinggah kedai ni pulak dia. Anyway, rest in peace grandpa
Quote Biabetik 2-10-2019 01:52 PM
Gigih mengayuh beskal nk tengok porn , ujung2 mampuih . Ntah2 bru intro dah kena heart attack
Quote chandrahusin 2-10-2019 01:52 PM
RIP grandpa..
mati masa bergembira
Quote umbut 2-10-2019 01:53 PM
Atuk mati sesak nafas agaknya.. Buat malu je kat cucu anak anak.. Mati tgk porn
Quote Biabetik 2-10-2019 01:56 PM
RatuDunia94 replied at 2-10-2019 12:34 PM
Atuk ni x tau tgok porn kat tepon ke??

Data abis
Quote nanies 2-10-2019 02:05 PM
Orgasms sangat tu..
Quote kikuri 2-10-2019 02:19 PM
harap2 sempat la tengok porn tu... tah tah tak dan play pun dah kojol... sian kempunan... rip jelah
Quote MissLana 2-10-2019 02:20 PM
RIP Daddy.
Quote Boomibulat 2-10-2019 02:20 PM
Dah ada tred atuk ni..
Quote MissCarcosa9753 2-10-2019 02:21 PM
Takda smart phone ke
Quote tri-max 2-10-2019 03:00 PM
ni kes pergi 'heaven' tak jumpa jalan pulang
hihiihih
Quote Supersirap 2-10-2019 03:01 PM
Doa kan yang terbaik sahaja

Lihat semua komen(32)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.318641s Gzip On
To Top