Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Elfira Loy Selamat Lahirkan Anak Pertama

2-10-2019 10:51 AM|Sang_Pencinta| Komen: 24

Tahniah diucapkan kepada pelakon Elfira Loy, 25 dan suaminya, Faris Khairol Anuar atas kelahiran anak sulung mereka semalam.


Kredit foto: Instagram

Pengumuman mengenai kelahiran cahaya mata pertama mereka dibuat menerusi akaun Instagram pelakon itu sebentar tadi. Menurut status itu, Elfira selamat bersalin di Andorra Women & Children Hospital di Seri Kembangan.

"Syukur Alhamdullilah," kata kapsyen ringkas di video yang menunjukkan suami pelakon itu sedang mendodoikan anak mereka.

Walau bagaimanapun, keterangan terperinci mengenai berat, nama dan jantina bayi itu tidak didedahkan.


Pasangan itu melangsungkan perkahwinan mereka yang pernuh meriah awal tahun ini dengan lima majlis resepsi.

Kelahiran itu ditunggu-tunggu peminat walau bagaimanapun, spekulasi kemungkinan Elfira akan melahirkan anak kembar kerana saiz perutnya yang besar tersasar.


Kredit foto: IG


Di ruangan komen Instagramnya, pelakon itu dan suaminya menerima banyak ucapan tahniah termasuklah daripada peminat dan rakan seperjuangannnya.


Mereka mendoakan agar anak pasangan itu akan membesar dengan sihat dan berbakti kepada keluarga kelak.


Tahniah sekali lagi diucapkan kepada Elfira dan suaminya! - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 24
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : "Isteri Hormat Orang, Bukan Biadab" - Sufi Rashid Mohon Henti Sebar Video Fitnah

Komen Terbaru

Quote haryatie 3-10-2019 08:08 AM
comelll baby..
betul la tu..nk bersalin ingat utk berzikir
x kan nk bernyanyi pulak kut
atau meraung2 sbb sakit nk bersalin

Lain-lain Komen

Quote beta_carotene 2-10-2019 10:55 AM
Tahniah, meol saspek girl
Quote Sang_Pencinta 2-10-2019 11:00 AM
Aku speku baby lelaki
Quote RatuDunia94 2-10-2019 11:11 AM
Comelnyaaaaaa.....
































Suaminya...
Quote Melorqe 2-10-2019 11:24 AM

hhahahaha gatai
Quote AshkieLa 2-10-2019 11:25 AM
rasa baby boy..
tengok besar gitu.. so berat dlm 3kg ke atas rasanya.
Quote RatuDunia94 2-10-2019 11:26 AM
Melorqe replied at 2-10-2019 11:24 AM
hhahahaha gatai

Kalau dpt laki el dgn fattah 3 some.. perghhh.. nikmat dunia apa lg yg nak dikejarkannn....
Quote Melorqe 2-10-2019 11:31 AM
RatuDunia94 replied at 2-10-2019 11:26 AM
Kalau dpt laki el dgn fattah 3 some.. perghhh.. nikmat dunia apa lg yg nak dikejarkannn....

apo laa nak jadi dgn ko nih
bagi free pun aku tak nak hahahaha

Quote KekDurian 2-10-2019 11:40 AM
Bru tgk vid  el kt ig masa kt labour room ngn mulut juih2 camtu..astaga sgt tgh nk bersalin tu zikir la..ni perangai cam bimbo..kesian kt anak dpt mak perangai camni..
Quote Tehaisfav 2-10-2019 11:43 AM
Tahniah el
Quote azwanaliori 2-10-2019 11:59 AM
KekDurian: Bru tgk vid  el kt ig masa kt labour room ngn mulut juih2 camtu..astaga sgt tgh nk bersalin tu zikir la..ni perangai cam bimbo..: ...


Kang klu dia post igstory dia zikir ko kata dia poyo acah berlagak alim pulak.
Quote helicornia 2-10-2019 12:32 PM
tk yah keluar kalkulator kan
Quote RatuDunia94 2-10-2019 12:42 PM
helicornia replied at 2-10-2019 12:32 PM
tk yah keluar kalkulator kan

Boleh simpan kalkulator masing..

Kahwin january 2019. Beranak oktober 2019. So diluluskan terkeluar dr edisi kalkulator.
Quote rainbowrainz 2-10-2019 12:46 PM
Tahniah so baby girl or boy
Quote mizruncing 2-10-2019 12:48 PM
bby boy kann. kt ig adek dia ade bgtau
Quote Ratutulip 2-10-2019 12:52 PM
Alhamdullilah tahniah
Quote jpbstarlife 2-10-2019 01:57 PM
tahniahhh elfira n suami... semoga menjadi ibubapa yg soleh solehah...
Quote RooneyMara 2-10-2019 03:45 PM
beta_carotene replied at 2-10-2019 10:55 AM
Tahniah, meol saspek girl

I rasa boy sbb selimut baby tu colour biru!
Quote Jentayupink 2-10-2019 03:47 PM
baby boy la
Quote rolypoly 2-10-2019 03:58 PM
baby sheols dekat 3.7kg and sheols deliver normal. iols kagummmmmm

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.144980s Gzip On
To Top