Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

'Kotex Pun Minta Laki Beli? Baik Pakai Kain Batik!' - Suami Dikecam Merungut Isteri Menyusahkan

2-10-2019 10:24 AM Komen: 66
Seorang lelaki yang tidak didedahkan namanya memua tnaik rungutan terhadap isterinya di media sosial dikecam hebat oleh netizen kerana dikatakan tidak berguna dan tidak mempertimbangkan perasaan isterinya.

Dalam satu luahan di Kelab Rumah Tangga, lelaki itu merungut kerana isterinya memintanya membeli tuala wanita.


Kredit foto: Facebook / MStar

'Kotex pun nak suami belikan, kau fikir tak jatuhkan air muka suami ke? Bagus kau pakai kain batik macam wanita zaman dulu,' rungutnya.

Lelaki itu juga mengeluh kerana isterinya dikatakan seorang yang boros.

'Aku bagi belanja RM100 sebulan tapi seminggu je habis, berbelanja macam orang have-have,' tambahnya.


Kredit foto: Carian Google

Tidak cukup dengan itu, lelaki itu juga tidak puas hati dengan isterinya kerana sering mengadu kena senggugut setiap kali melawat ke rumah mentua. 

'Asal balik ke rumah mentua, kau mengadu senggugut, peninglah, malas ke dapur tapi makan sampai dua tiga pinggan,' kutuknya lagi.


Kredit foto: Facebook

Rungutan lelaki tersebut bagaimanapun mencapat kecaman hebat daripada netizen.

'Jantan tak guna, ceraikan isteri jika tak suka. Lebih baik single jika dapat suami macam ni,' kata mereka.


Kredit foto: Facebook / Mstar


'Kesiannya bini kalau dapat laki macam ni,' tambah mereka lagi.

Bagaimanapun, setelah dikecam bertalu-talu lelaki itu kemudiannya berkata itu cara dia nak memperli isterinya dan dia memang agak kasar, jadi jangan ambil serius.

Yang pasti, rungutan dan kritikan lelaki ini terhadap isterinya sudah melampaui batas dan selayaknya mendapat kecaman daripada netizen. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 66
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote PuteraArsyad 22-10-2019 01:21 AM
Terhibur plak baca komen kt sini

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 2-10-2019 10:32 AM
Lelaki macam ni elok kahwin sama spesis je. Kahwin jantan.
Quote Kasutumitinggi 2-10-2019 10:40 AM
Awak ni ketua keluarga. Hal macam ni pun boleh jadi masalah sampai mengadu di facebook. {:question
Quote noor2 2-10-2019 10:42 AM
Rm100 sebulan ...maknanya sehari hang bagi bini hang rm3.30.. untuk belanja. .hehe..gila
Quote Mfzg89 2-10-2019 10:44 AM
Geng PU Abu la ni...
Quote Boomibulat 2-10-2019 10:50 AM
Soalan..knp nama dia kotex sedangkan kegunaan dia utk pepex...?
Quote msdummy.2018 2-10-2019 10:54 AM
org sakit mental xnk bunuh lelaki mcm nie? dahlah bagi 100 sebulan jer..pas tuh lagi nk komplen pasal pad+senggugut....patut campak bg pirana makan jer org mcm nie....kelemahan sndr xnmpk, sibuk nak tunding jari kat spouse
Quote fliphair8 2-10-2019 10:56 AM
another species jantan sampah....
Quote RatuDunia94 2-10-2019 10:59 AM
Perlu ke amik serius post2 kat KRT tu??? Lbh pd memgarut.
Quote sarah82 2-10-2019 11:01 AM
Ingat period pain tu mcm kena gigit semut? Ailah.. Baik tak payah beristeri.. Wei aku yg dok seorg pun seminggu belanja rm100 utk makan.. Ni ang bagi 100 utk sebulan.. Awat ang ingat dok zaman jepun ka?
Quote princessjay 2-10-2019 11:40 AM
Blh mental dpt suami mcm ni.. Ni bkn gurau kasar, ni dh kurang ajar.. Isteri harus di hormati bkn diperkotak katikkn mcm ni.. Bg Rm100 sebulan, lagak mcm bg wife tu rm1000 sebulan..
Quote Zona2020 2-10-2019 12:06 PM
Betina pun jgn megada2 sgt..
Quote lalalxlx 2-10-2019 12:13 PM
seksa la siapa kawin dgn jenis lelaki mcm ni tau merungut je pasal isteri menyusahkan...
Quote qistiena 2-10-2019 12:23 PM
apa punyalah laki mcm nie....
Quote brown_pupil 2-10-2019 12:26 PM
RM100 sebulan? cheapskate punya jantan.. patut spesis begini tak berkahwin dan membiak.
Quote Artemesiaa 2-10-2019 12:35 PM
Jenis masih tak mampu untuk berumahtangga tapi gigh nak kahwin juga dah kahwin mula nak merungut tak dah maknanya.
Quote meow_tompok 2-10-2019 12:56 PM
LadyCarefree replied at 2-10-2019 10:32 AM
Lelaki macam ni elok kahwin sama spesis je. Kahwin jantan.

jantan sama jantan, saling faham memahami. Paling penting tak membiak
Quote CikNano 2-10-2019 12:57 PM
Mmg la tak cukup!  Dah kau bagi duit belanja rm100 sebenarnya bukan belanja keperluan diri isteri sendiri tp lebih pd belanja dapur. Entah bini kau sekali atau 2 kali kena period cramp masa nak pergi mak mertua dia pastu sedap2 kau pukul rata tiap kali pergi. Ya la nak nampak bini tu salah secara xlangsung terburai sekali aib sendiri
Quote meow_tompok 2-10-2019 12:57 PM
sarah82 replied at 2-10-2019 11:01 AM
Ingat period pain tu mcm kena gigit semut? Ailah.. Baik tak payah beristeri.. Wei aku yg dok seorg p ...

lauk telur + kicap hari2... cukup la utk sebulan.

Quote armin 2-10-2019 01:02 PM
RatuDunia94: Perlu ke amik serius post2 kat KRT tu??? Lbh pd memgarut.

Iols pernah ckp mcm ni tp kena kecam. Laki mcm ni mmg wujud katanya. So? Mmgla wujud tp page ni suka buat cerita nk ramai org follow je

Lihat semua komen(66)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.208929s Gzip On
To Top