Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Siapa Kata Kopi Berkualiti Mahal? McCafe Bagi Iced Latte RM1.99 Je!

1-10-2019 02:52 PM|Kandungan Tajaan| Komen: 25

Sebut pasal kopi, siapa sahaja tidak menggemarinya kan? Tetapi, agak mahal pula kalau mahu dapatkan kopi yang boleh buat kita terangkat!

Jangan risau, McCafe membawakan Tawaran Gila-Gila McCafe sepanjang Oktober ini.



Sempena meraikan International Coffee Day, Oktober ini McCafe menawarkan Iced Latte hanya RM1.99 je! Fun! Tak payah tengok tawaran kopi lain dah! McCafe Crazy Coffee Deals juga bagi banyak tawaran kopi yang menarik dalam bulan Oktober ni!

31 Hari, 31 Tawaran Gila Gila! Kalau macam ini, hari-hari la kita lepak McCafe! Tunggu apa lagi? Cepatlah serbu McCafe!

Muat turun aplikasi McD untuk menikmati tawaran hebat yang lain. Malah, setiap hari McCafe menawarkan pelbagai kupon berlainan. 


Antara tawaran kupon yang ada:






Jom serbu McD! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
1
Terkejut
5
Sedih
2
Lawak
7
Bosan
2
Komen: 25
Komen

Previous : "Semua Konsep Pedas Sekarang Kan" - Mcshaker Fries Kini Kembali, Hadir Dengan Perisa Pedas!

Next       : Kedai Teh Di Filipina Perkenal Kentang Goreng Boba, Tak Kembang Tekak Ke?

Komen Terbaru

Quote niena90 17-10-2019 03:55 PM
I have no issue with McD coffee. Rasa sedap,harga berpatutan dan senang nak jumpa branch McD di mana2 Petronas

Lain-lain Komen

Quote kucingitam 1-10-2019 02:58 PM
tapi latte mcd tak sedap..
Quote MadameOnion 1-10-2019 03:11 PM
boleh la..sambil2 beli happy meal anak
Quote shernazz 1-10-2019 03:20 PM
Ala..murah plak.tp nnt puting beliung perut iols
Quote MsKoreanfanatic 1-10-2019 03:20 PM
Happy #WorldCoffeeDay

Iold happee happee coffee hunting harini~

Starbucks.. SanFran.. semua ada promo
Quote afidahhb 1-10-2019 03:35 PM
kureng sedap.. tp xpe la kot klo senggit je reganya
Quote kucingitam 1-10-2019 03:45 PM
tapi aku heranla..apsal skrg kalau beli kat mcd lama gila menunggu nak dpt makan..kalau dulu beli terus dapat..le ni dah order kena tunggu 10-15 minit lagi.. kalau drive thru cepat je pulak...pelik..pelik
Quote Artemesiaa 1-10-2019 03:48 PM
Ok ler tu murah dari biasa. Kalau kena barista yang pandai bancuh agak sedap rasanya ikut outlet mana mungkin
Quote RatuDunia94 1-10-2019 03:55 PM
kucingitam: tapi aku heranla..apsal skrg kalau beli kat mcd lama gila menunggu nak dpt makan..kalau dulu beli terus dapat..le ni dah order kena tunggu 10-15 minit ...


McD & KFC dh guna sistem no giliran kan skrg.. aritu dh la budak McD tu salah bg order iolss.
Quote sarah82 1-10-2019 04:01 PM
Boleh la kopi mcd ni.. Hahahahaaha..
Quote kuihbakar 1-10-2019 04:02 PM
Yeayyyyyy I like it
Quote shaxa 1-10-2019 04:23 PM
untuk seorang peminum kopi, sedap apa yang mekdi punya banding dengan kapitalis starbucks. murah pulak tu. cuma kalau minum tu jangan letak gula. dosa besar tu.
Quote moonbug 1-10-2019 05:04 PM
Tak kick rasa kopi dia tapi kena lah dengan harga. Takkan bayor 1.99 expect rasa macam kat Gloria Jeans kan
Quote Kryptonius 1-10-2019 05:36 PM
Iced latte mmg rasa xbes sgt.. Cer try hot latte + 3 peket brown sugar... Perfect
Quote Mira_aleya 1-10-2019 06:02 PM
Hari ni san francisco coffee offer rm 5 je utk size regular mocha n latte..sedap jgak mocha dia
Quote kakayam 1-10-2019 06:07 PM
Quote nono86 1-10-2019 06:24 PM
Last g mcD hari tu staff amik order kat meja. Siap mintak card aku lagi nk buat pembayaran. Aku cakap tak payah, nak oder kat screen jer, orang pun tak ramai dalam restoren tu tapi dia desak jugak nak amik order dan mintak bagi card.. aku risau ade kos tambahan mcm kos servis ke ape tu, mcm kat secret recipe tu.. ish3.. dasat.
Quote Perawankota 1-10-2019 07:34 PM
Teringin nk minum.. Tapi aku ni, alah dgn latte.. Tiap kali lepas minum, confirm2 perut memulas, pastu ke tandas lah aku..
Quote syahilwa 1-10-2019 09:50 PM
Boleh layannn latte...best best...
Quote Mfzg89 2-10-2019 09:37 AM
jgn kopi klon dahla..

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.266516s Gzip On
To Top