Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Buta Perut Nak Mampus!" Rizalman Maki Hamun Zalora, Penat Promosi

1-10-2019 10:23 AM|ameenarara| Komen: 46

Pereka fesyen terkenal, Datuk Rizalman Ibrahim melancarkan koleksi beg rekaannya di gedung beli-belah atas talian, Zalora hasil kerjasama dengan jenama beg tempatan, Sometimes by Asian Designer.

Malangnya, pembeli diduga dengan masalah teknikal di laman sesawang Zalora hingga membuatkan Rizalman hilang sabar.



Jualan atas talian itu sepatutnya dijual pada jam 11 pagi, namun pembeli mengatakan pihak Zalora telah membuka jualan seawal jam 06:30 pagi lagi.



Rizalman terpaksa mengambil pendekatan sendiri untuk memohon maaf kepada pembeli di atas kesilapan pihak Zalora. Dia pula yang terpaksa bertanggungjawab dengan masalah Zalora.



Dia memaki hamun Zalora di Instagram dan menerangkan keadaan tersebut kepada pembeli yang telah melakukan pembelian yang sah.




Foto: Instagram Rizalman


Foto: Instagram Rizalman

Pelbagai usaha dilakukan Rizalman dari segi rekaan, promosi dan video untuk membantu pembeli mendapatkan beg rekaannya dengan cara mudah. Disebabkan itu, dia sangat marah akan pihak Zalora yang telah mensia-siakan usahanya.

Harap pihak Zalora dapat bersemuka dengan Rizalman dan menyelesaikan dengan cara yang baik agar imej Zalora tidak tercalar. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 46
Komen

Previous : Betty Banafe Dedah Jenama Beg Mewah Ada Kaitan Freemason Dan Iluminati

Next       : Petik Pesanan Mufti Soal Berpakaian, Sharifah Sakinah Dilabel Sengaja Menghalalkan Cara?

Komen Terbaru

Quote misuke 6-11-2019 09:31 PM
dasat jugak beg jenama dia eh... ada yg dh beli ke.. rege camne


Lain-lain Komen

Quote Kurex 1-10-2019 10:38 AM
Apa yg kau buat dekat org, terkena dekat kau.. Jadi tak payah nak sentap
Quote tengah_bosan 1-10-2019 10:46 AM
memang terkejut bila baca dkt insta dia kata dah habiss...
Baru kul 820am weh

Penangan rizalman sungguh la hai
Quote riyadhK 1-10-2019 10:52 AM
Macam beg serkup kepala hajjah je
Quote RatuDunia94 1-10-2019 10:55 AM
Marketing stunt juga ke ni?
Quote nazzse 1-10-2019 10:58 AM
Beg2 dia lawa & praktikal tapi idokler nak berebut dkt website tu...buat stress jer..
Menyampah dgn butapeghot tu, kasar sangat bunyi
Quote kikuri 1-10-2019 11:03 AM
kasut tu nampak lawa pulek... rega yahudi tak..?
Quote AnaisAnais 1-10-2019 11:10 AM
kenapa set2 ni perlu diva sangat eh? kalo tak diva, tak laku...is it?
Quote Gomea 1-10-2019 11:25 AM
Berapa harga ni? Beg yang cerut2 macam yang dok jual kat shopee tu je. Tak sampai pon 30 hengget
Quote electricopop 1-10-2019 11:30 AM
Ahhh propa je ni...
Quote haryatie 1-10-2019 11:31 AM
cntik sgt ke bag dia
kita guna bag murah jerk
setakat carlo rino/bonia je
Quote tajmahal 1-10-2019 11:34 AM
apa maksud buta peghot? maksud macam s**l ke? selalu dgr tok ri zsebut kat ig?
Quote bonquiqui 1-10-2019 11:39 AM
nape aku tengok hazab je design2 diorang ni? cuma banyak kaler je yg menarik? beg kosongggg je
Quote iznanaziz 1-10-2019 11:47 AM
cantik design beg dan warna.
I like.
jgn la mengamuk, boleh bincang baik2.
nnt tak ada org nak beli.
Quote smartaleck07 1-10-2019 12:14 PM
mungkin balasan drpd isu dr imelda.. huhu..
Quote Melorqe 1-10-2019 01:47 PM
tajmahal replied at 1-10-2019 11:34 AM
apa maksud buta peghot? maksud macam s**l ke? selalu dgr tok ri zsebut kat ig?

maksud sebenarnya ialah tak berperikemanusiaan
tapi org utara selalu ja dok sebut mcm ni
buta perut! mcm 'bangang' laaa.
Quote duradanis 1-10-2019 01:47 PM
tak terasa pula nak membeli nya. siapa yg terbeli tu mesti stress dok menunggu
Quote Fazzbulous 1-10-2019 01:49 PM
Kurex replied at 1-10-2019 10:38 AM
Apa yg kau buat dekat org, terkena dekat kau.. Jadi tak payah nak sentap

kurex tak bli ke vit teneeq dia.??barula gebu gebasss..
Quote Kurex 1-10-2019 01:53 PM
Fazzbulous replied at 1-10-2019 01:49 PM
kurex tak bli ke vit teneeq dia.??barula gebu gebasss..

kurex lagi suka tomato fresh.. lepas tu tiap malam minum madu ori
Quote chinta89 1-10-2019 02:38 PM
korang beli je lah jenama lain, biar je lah org lain sibuk2 kat zalora nk beli jenama dia

kecuali korang antara yg lain2 tuh kih3

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.122497s Gzip On
To Top