Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Belikan Bini Kau Coli Dan Underwear Baru!" - Zarina Anjoulie Bengang Dengan Lelaki Melayu

30-9-2019 05:40 PM|Oleh: Saiful| Komen: 100

Habis semua datang 'serang' Zarina Anjoulie lepas dia tayang kekasih baru di Instagram.

Ramai yang kutuk sebab lelaki berkenaan penuh tatu di badannya. 




Bukan itu sahaja, ada yang dakwa lelaki yang dikenali sebagai Gardjemat itu masih mempunyai isteri dan Zarina adalah perampas!


Kredit foto: IG

Berang dengan tuduhan terbabit, Zarina ada memuat naik video menjelaskan hal sebenarnya.

"Guna logik akal, kalau dia ada bini takkan aku nak kantoikan diri sendiri post gambar berdua."



Siap mengata lelaki Melayu jangan sibuk ambil hal dirinya.

Lebih baik jaga keluarga masing-masing dan belikan coli serta seluar dalam baru untuk isteri masing-masing.



"Tipikal orang Malaysia, kalau kahwin dengan orang Melayu tu, bini kau confirm dah sepuluh tahun spendar, coli dah koyak-koyak pun kau tak belikan baru."

Zarina juga meminta orang di luar sana jangan risau sebab kekasih baharunya itu sedang menjaganya dengan baik.

Marilah sama-sama kita doakan Zarina cepat kahwin ya. Dah bahagia sangat gayanya tu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 100
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : Sharnaaz Ahmad Failkan Nusyuz. Noor Nabila Derhaka?

Komen Terbaru

Quote chesue_79 8-10-2019 12:05 PM
heran toi org still agung2kan apa je statement si anju ni..

Lain-lain Komen

Quote jijilaaa 30-9-2019 05:55 PM
slumber je dia tayang lovebite kat badan dia weh...anak dia sape la jaga kat msia ni..kesian
Quote Sham143 30-9-2019 05:56 PM
Edited by Sham143 at 30-9-2019 05:58 PM

Adoi.. Terpukul laki2 melayu dgn sindiran tajam Zarina Anjoulie ni.. Ada kebenaran juga kata2 dia.. Laki2 melayu kena la terima hakikat.. Hi..hi..
Quote shark_eow7 30-9-2019 05:58 PM
hurm.. jadi perempuan pon mcm dah tak lawa je dia ni. dengan bibir cmtu. bulu mata mcm pintal pintal. original jugak yg lawa..
Quote giyomi 30-9-2019 06:04 PM
tapi ada betul gak lar dgn statemen dia, tp akak tetap tak suka dia espesiali bibir dia. tanda2 kat badan tu luvbite ker...lor akak ingatkan parut
Quote Nenasketum 30-9-2019 06:33 PM
Dia dah start ber botox ke? Esok masuk 40an jadi rupa donatella versace plak
Quote helicornia 30-9-2019 06:33 PM
betul ke dia dh kawin dgn mamat indon ni?
Quote adelea 30-9-2019 06:55 PM
tapi kan aku bukan la nak bekap dia ,
bende yg dia ckp pasal laki melayu tu mmg betul

1. nak sekss free
2. bila dah kawen coli and suar dalam bini beli sendiri klu yg kerja, klu x kerja pakai la koyak rabak gitu
3. laki melayu klu dlm laman cari jodoh ciri2 terus nak pompuan gomen , putih kurus lawa

Disclaimer : bukan semua, tapi mostly typical melayu m
Quote tuberoses 30-9-2019 07:05 PM
wow pedas statement anju
Quote beatgirlX 30-9-2019 07:21 PM
Dia ada point tepat...cuma sedih tgk dia.
Quote Miss.Rara 30-9-2019 07:34 PM
tolong laa jgn amik video or gambar penuh muka depan camera..

bibir tu macam hapa nengok
Quote MsKathryn 30-9-2019 07:55 PM
Anju kalo bg statement mmg pedas menyengat
Quote sarah82 30-9-2019 08:08 PM
Ada betulnya tapi aku percaya.. Ramai saja lelaki Melayu yg bergelar suami jalan tanggungjawab seorg suami dan bapa.

Moga aku bertemu jodoh dgn lelaki yg suka beli underwaer fancy utk aku.. Hahahaha
Quote HannahMontana 30-9-2019 08:16 PM
kalau xnak belikan pun xpe tp beri duit lebih utk isteri beli pakaian dalam yg selesa.

tp  Anjoulie ni sesat dia ni.

Kalau letak anjing sebelah xde beza antara dia dan anjing tu. Tahyul nya kehidupan yg dia lalui .

Na3uzubillah.
Quote Zona2020 30-9-2019 08:16 PM
Bibir dia lain mcm kan.. Rupa cam apa ya..
Quote Meiizu 30-9-2019 08:23 PM
Kulit body mcm pesakit hiv aidsss...lepas mengeseks ke tu golek2 katil
Quote Meiizu 30-9-2019 08:25 PM
sarah82 replied at 30-9-2019 08:08 PM
Ada betulnya tapi aku percaya.. Ramai saja lelaki Melayu yg bergelar suami jalan tanggungjawab seorg ...

Ahahhahah I olllsss kemas underwear ,baru je kira panties ada 50helai whahahahahhah run
Quote sarah82 30-9-2019 08:26 PM
Meiizu replied at 30-9-2019 08:25 PM
Ahahhahah I olllsss kemas underwear ,baru je kira panties ada 50helai whahahahahhah run

Hahaha.. Tudiaaa.. Meriah.. Sehari tukar 3 helai.. Hahaha
Quote mawarorked 30-9-2019 08:30 PM
Bukan pukul rata tapi ada benar apa dia cakap bab spender tu. Typical Malay man bila bini dah start keje mulalah ambik kesempatan. Yang family laki tu pulak bila Bini tak keje mulalah nak kata bini tu menyusahkan la tak contribute la apa la.
Quote sukacactus 30-9-2019 08:33 PM
Kelakar tgk bulu mata kerinting & gigi rabbit dia

Lihat semua komen(100)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.129115s Gzip On
To Top