Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Jangkitan Dalam Usus, Fakrul UNIC Terpaksa Masuk Wad

1-10-2019 10:46 AM|Oleh: ameenarara| Komen: 7

Sakit memulas pada bahagian perut pada jam tiga pagi telah membawa anggota kumpulan UNIC, Mohd Fakhrul Radhi ke hospital untuk mendapatkan rawatan.

Rakannya, Wan Najdi telah mengesahkan perkara tersebut ketika dihubungi Harian Metro dan mendedahkan terdapat jangkitan dalam usus yang menjadi punca perutnya sakit dan diserang demam.



Dia juga mengatakan Fakhrul mengalami kesukaran membuang air besar dan kentut sehingga doktor terpaksa membuat endoskopi untuk mengenal pasti masalah sebenar.


Foto: Instagram Fakhrul UNIC

Foto: Instagram Fakhrul UNIC

Najdi memohon peminat mendoakan kesihatan Fakhrul supaya dapat menjalani rutin hidupnya seperti biasa.



Pada mulanya, Fakhrul hanya pergi ke klinik sahaja pada jam tiga pagi dan menerima dua suntikan, namun sakit itu berlarutan. Doktor kemudian mencadangkan supaya dia mendapatkan rawatan di hospital dan terus dimasukkan ke wad untuk menerima rawatan.

Harap selepas ini Fakhrul tidak mengabaikan lagi kesihatannya disamping memenuhi jadual kerja yang padat. Jangan buat main dengan sakit perut, takut makin serius sakit. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 7
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : "Belikan Bini Kau Coli Dan Underwear Baru!" - Zarina Anjoulie Bengang Dengan Lelaki Melayu

Komen Terbaru

Quote Perawankota 1-10-2019 07:52 PM
Speedy recovery bro

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 1-10-2019 11:06 AM
Iols pernah kena keracunan makanan sampai demam muntah2.. rasa mcm ada angin bergelodak melambung x boleh keluar dr perut.. seksa ya amat.. sampai skrg iols banned kedai makan tu.. iols lg sanggup berlapar dr makan kat kedai tu..
Quote Kurex 1-10-2019 11:08 AM
RatuDunia94 replied at 1-10-2019 11:06 AM
Iols pernah kena keracunan makanan sampai demam muntah2.. rasa mcm ada angin bergelodak melambung x  ...

ada macam scene movie bridesmaids tak?
Quote Star_el 1-10-2019 01:58 PM
RatuDunia94 replied at 1-10-2019 11:06 AM
Iols pernah kena keracunan makanan sampai demam muntah2.. rasa mcm ada angin bergelodak melambung x  ...

kedai mana tu persoalannya?
Quote Mfzg89 1-10-2019 02:42 PM
Arwah member meninggal awal tahun haritu sbb sakit camni la..PU kerap sgt makan luar makanan pelik2 la ni.. semoga cepat sembuh..
Quote aegisrunestone 1-10-2019 04:25 PM
Semoga cepat sembuh
Quote Gomea 1-10-2019 04:39 PM
Jangkitan dalam usus disebabkan apa slalunya?
Quote Perawankota 1-10-2019 07:52 PM
Speedy recovery bro

Lihat semua komen(7)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.145066s Gzip On
To Top