Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Dah Bercerai Tapi Masih Tipu Bella Astillah" - Pelakon Wanita Dedah Aliff Aziz Menggatal Lagi

30-9-2019 12:33 PM|Oleh: Saiful| Komen: 103

Perkahwinan Bella Astillah dan Aliff Aziz dah hancur! Bagaimanapun, ada pula desas desus yang mengatakan pasangan ini nak berbaik semula.

Katanya, sampai sekarang Bella belum move on. Aliff pula sedang mendekatkan diri dengan Tuhan dan cuba untuk berubah menjadi lebih baik.



Baru sahaja peminat nak bersangka baik, muncul pula seorang pelakon baru yang dikenali sebagai Christine Joanne buat thread panjang berjela mengenai Aliff Aziz.

Foto: Twitter
"Kalau anda fikir Aliff Aziz dan berubah, fikir semula. Saya mendedahkan perkara ini supaya gadis lain tidak akan menjadi mangsa dengan perangainya yang jenis mementingkan diri sendiri," tulisnya di Twitter.

Menurut wanita tersebut, dia mengenali Aliff melalui Instagram.


Joanne, Foto: Twitter

Tidak lama kemudian, Aliff meminta nombor telefonnya. Baru sahaja dua tiga hari kenal, Aliff dah keluarkan perkataan sayang.

Tambahnya lagi, Aliff juga menipu Bella dengan memuat turun Telegram untuk menghantar mesej kepadanya.

Baca selanjutnya.


Mesej yang dihantar oleh Aliff Aziz kepda Joanne: 


Foto: Twitter

Tak pastilah sejauh mana kebenaran dakwaan ini. Apa pendapat anda? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
4
Terkejut
6
Sedih
4
Lawak
2
Bosan
7
Komen: 103
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : "Belikan Bini Kau Coli Dan Underwear Baru!" - Zarina Anjoulie Bengang Dengan Lelaki Melayu

Komen Terbaru

Quote ALDRIN 3-10-2019 02:38 PM
Mesti  Alep dah mencelop nih...sbb tu pompuan meroyan semacam

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 30-9-2019 12:46 PM
Lahh.. jantan asal dapat lobang ko layan memang lah..
Quote fliphair8 30-9-2019 12:56 PM
bij2 ni sume pun nak tompang fofuler, walopun hanya menempel dgn jantan keparat kaki celup merata...
Quote boojaat 30-9-2019 12:57 PM
Aliff ada pinjam duit x?
Quote mieymiey 30-9-2019 12:59 PM
Ko rasa, jantan tu terhegeh-hegeh kat ko sebab apa?
Quote Kebabomb 30-9-2019 01:10 PM
He screw and leave you for other girl? No wonder banyak bunyi.. LOL
Quote adeqbun 30-9-2019 01:17 PM
kalau x kene dump agak2 minah ni nak confess tak?konon nak ala2 concern la spy org lain x kene..pirahhhh..yg conv whatsapp ko delete tu sbb ayat2 ko melayan gak kan..2x5 je la korg ni.
Quote Megikari 30-9-2019 01:18 PM
Hmmmphh.. Aku percaya je pompuan ni punya story (whoever she is hahaha). Apa ko expect dari jantan macam ni. Time ada bini pun dia menggatal cari pompuan lain, ni kan pulak bila dah menduda
Quote Minami2013 30-9-2019 01:20 PM
Ni kira utk promote diri ke ngan gosip ni?
Quote ninnamina 30-9-2019 01:25 PM
Minami2013 replied at 30-9-2019 01:20 PM
Ni kira utk promote diri ke ngan gosip ni?

Aku pun rasa pompuan ni mcm nak promote diri sendiri sambil2 buat gosip ntah apa2
Quote doubleA 30-9-2019 01:34 PM
Bukan susah pun jantan tak guna nak mulut manis bersayang2 hun2 bagai. Dah tu modal dia hidup selama ni pls ladies out there, mark his name, toksah la terjebak walau desperate mana pun. Kerana dirimu begitu berharga
Quote BoongaKertas 30-9-2019 01:39 PM
masa baca thread sheols smlm, satu jer iols terfikir. ni sheols tgh nak tunggang fame alep ajis ke mcm mana? hahaha. mcm sendu sgt jer kan even sheols "pelakon".
Quote armin 30-9-2019 01:40 PM
Kalau x up gosip ni xde sape kenal. Bella ni mesti dah tahap tak heran mana2 pompuan contact diapal aliff. Last2 aliff blk kt dia jgk
Quote Miss.Rara 30-9-2019 01:40 PM
nak jadi retis kena laa belanja gambar dedah sana dedah sini lelagi breast ko besar...

dan pompuan macam ko laa bakal jadi mangsa jantans macam alip ajis..

tak gitu?
Quote epuepy 30-9-2019 01:49 PM
Oh. Najis nye alip ajiz nih. Ko mmg keje nk meng-hunt pus* *y je ke vavih?
Sila mereput kt sg sana n jgn dtg Malaysia Lagy {:freak
Quote BicaraHatiku 30-9-2019 01:50 PM
nak buat karangan dlm twitter, apa kata korang buat blog senang. twitter tu untuk short messages. yg ko melayan sape suruh?
Quote royaldanish 30-9-2019 01:55 PM
Sama bodoh si perempuan pun bodo pecaya kay aliff gila sex ni...
Quote MadameOnion 30-9-2019 01:58 PM
kan dah popular je joanne ni kan? give n take la..alep dpt lobang, ko dapat popularity..win win situation..haaa gitcheww
Quote AmyOpy 30-9-2019 02:02 PM
Boringggggggggggg lol:
#padanmukakolayanbuaya
Quote Biabetik 30-9-2019 02:02 PM
Yg ni nmpk lawa sikit la dr si bohsia nismel ke hapa kejadah namanya tu

Lihat semua komen(103)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.136535s Gzip On
To Top