Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Imbau Kenangan! Farah Nabilah Muat Naik Gambarnya Dan Izara Aishah 8 Tahun Lalu

30-9-2019 10:22 AM|Myeonir| Komen: 33

Siapa tak kenal dengan Farah Nabilah yang kini kian popular dalam bidang lakonan di Malaysia ini. Bermula sebagai model komersial, nama Farah mula melonjak naik selepas berlakon dalam drama Titian Cinta bersama Zul Ariffin.

Tak cukup dengan itu, dia kian menempa nama menerusi drama Cik Reen dan Encik Ngok Ngek hasil gandingan bersama Fikry Ibrahim.

Siapa sangka, rupanya dia merupakan rakan baik Izara Aishah dan persahabatan mereka terbukti apabila Farah memuat naik gambar mereka bersama pada 8 tahun dahulu.


Tujuan entri itu adalah untuk mengucapkan selamat hari jadi kepada Izara tetapi Farah juga mengimbau kenangan apabila melihat rambutnya yang pendek itu.

Izara Aishah juga turut tidak terlepas untuk membalas entri tersebut selain bergurau manja apabila melihat gambar mereka semasa muda.

Kredit foto: Instagram
Kalau anda nak tahu, punyalah rapat mereka ini sehingga Farah telah dipertanggungjawabkan sebagai pengapit Izara semasa majlis perkahwnannya tak lama dahulu.



Kredit foto: Instagram
Nah antara gambar lama mereka berdua juga.

Kredit foto: Blog
Harap terus berkekalan selamanya! -CARI
 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 33
Komen

Previous : Twitter GSC Diserang, Pengarah dan Pelakon Berang Waktu Tayangan 'Motif' Dikurangkan

Next       : "Bila Orang Luar Boleh Cakap BM, Mesti Julang Sampai Ke Langit"- Michael Ang 'Perli' Hanbyul?

Komen Terbaru

Quote September14 2-10-2019 10:26 PM
Org ppuan ni bff nya kjap jer...

Lain-lain Komen

Quote hasniey 30-9-2019 10:26 AM
Gambar atas pelamin mcm farah yg nikah.sbb tu pengapit jgn pakai color yg sama dgn pengantin.confuse
Quote Tudungpink 30-9-2019 10:35 AM
Izara ni lawa n seksi..
Quote RatuDunia94 30-9-2019 10:43 AM
Izara ni mmg dr remaja dh cantik.. meanwhile fawa mcm bohsia asal felda..
Quote TerataiMelur02 30-9-2019 10:53 AM
Gambar dua dduk atas pelamin tu nampak lawa... Lain2 nampak biasa je.. Cukup pandang sekali, xde toleh2 dah
Quote September14 30-9-2019 10:54 AM
Izara mmg cntik.. waktu dewi pun mmg nmpk dia plg cantik bbanding peserta lain.
Quote mieymiey 30-9-2019 10:57 AM
Takyah nak kill sangat la sis, cantik jer chuols 8 tahun lalu
Quote kiyudi 30-9-2019 11:00 AM
muka fawa ada iras akma AF
Quote Atata 30-9-2019 11:05 AM
Masa ni Izara comel sgt, cantik sgt plus cute. Dengan suara dia lagi, tambah comey. Tp sekarang dah tak comel mcm dulu2. Entah apa yg tak kena
Quote puanbintang 30-9-2019 11:12 AM
cutenya chubby face izara tu...
Quote kucingitam 30-9-2019 11:28 AM
hasniey replied at 30-9-2019 10:26 AM
Gambar atas pelamin mcm farah yg nikah.sbb tu pengapit jgn pakai color yg sama dgn pengantin.confuse ...

hahah...sama lah..dah dia pun duduk sopan2 gitu, macam dia lak yang bersanding

Quote awanysss 30-9-2019 11:42 AM
cntiknye semuaa.
Quote luluaurora 30-9-2019 11:49 AM
izara nii  maniss..cantikk
Quote nellyberry 30-9-2019 12:21 PM
i suka sgt Izara.
dia comel.
Quote BoongaKertas 30-9-2019 12:38 PM
lawa alahai si izara ni. dah lah suara manja2 mcm tu. untung adib.
Quote kokocrunch 30-9-2019 12:40 PM
cantik Izara nie..
Quote whadda 30-9-2019 01:03 PM
tak cantiknye farah rambut pendek
Quote AmandaRollins 30-9-2019 01:58 PM
Cantiknya izara ni...geram tgk..hehehe
Farah nabila hidung kembang ni jauh tercampak kt hutan amazon jika dibandingkan ngn izara..ngn perangai kekwat nya..rengsa la
Quote fa1982 30-9-2019 02:28 PM
Izara maintain cung!
Quote umbut 30-9-2019 02:31 PM
Muka ixara ni cam kristin hermosa

Lihat semua komen(33)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111786s Gzip On
To Top