Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Ni Gangguan Seksual"- Netizen Kutuk Peminat 'Over' Cium MK K-Clique

29-9-2019 09:58 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 46

Adat jadi artis, kadang-kadang dapat peminat yang tahu batas tapi kadang-kadang ada sahaja yang main langgar. Semasa persembahan bila dikerumuni peminat, macam-macam kejadian boleh berlaku.

Sama seperti yang terjadi kepada MK iaitu ahli kumpulan K-Clique yang kini kian dikenali sebagai kumpulan rap yang berbakat. 

Sedang sibuk membuat persembahan, datang pula sekumpulan peminat yang excited nak berswafoto tapi timbul pula kejadian yang tak dijangka.



Menurut video yang dimuat naik di Twitter, wanita bergaun ketat warna putih itu tidak semena-mena mencium pipi MK. Pun begitu, MK yang kelihatan terkejut cuba menepis perbuatan wanita itu.

Dalam satu video lain, wanita sama dilihat turut mencium tangan MK yang sedang dipegangnya.

Rata-rata netizen yang melihat video itu mengkritik perlakuan wanita terbabit yang dianggap melampau dan tidak menghormati MK walaupun dia seorang selebriti.

Mereka juga menegaskan bahawa perbuatannya boleh dikira sebagai gangguan seksual kerana melampaui batas serta penyanyi rap itu juga kelihatan tidak selesa dengan kejadian berkenaan.


Kredit foto: Twitter
Kalau peminat pun, kenalah tahu batas pergaulan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 46
Komen

Previous : "Nak Sangat Jadi Penyanyi Tapi Mama Tak Bagi"- Linda Rafar Kongsi Suara Arwah Anak

Next       : Imbau Kenangan! Farah Nabilah Muat Naik Gambarnya Dan Izara Aishah 8 Tahun Lalu

Komen Terbaru

Quote haruslah 24-10-2019 09:55 AM
iols tgk si MK ni kat hotfm tu
mcm mazlan pet2 versi helok sket

tp lagu2 rap bbnu skrg mcm x brp 'tangkap' laa

btw, mmg geng bbnu ni seteru ke?
tgk utube ape ntah

Lain-lain Komen

Quote dua_chzy 29-9-2019 10:50 AM
Teringat akak dengan bidyo/gambar bam Nuar Jen digomol acik2 tak kira usia tak kira bertudung ke idok siap dok di peha beliaw bergambar manja.

Poromer kertu mesti ingat mende ni.
Quote dua_chzy 29-9-2019 10:52 AM
Steady ko MK. Makin naik suda ko sekarang. Mentang2 hensem.

But dalam K Clique akak paling suka si Tuju tu ekceli. But karna ropa sendu, heols tak poplar sangat walaupun in akak's opinion heolz rapper terbaik K Clique.
Quote tagas 29-9-2019 10:55 AM
syok oo

cuba suh minta blow job

sure thrill
Quote Buritan 29-9-2019 11:21 AM
dua_chzy replied at 29-9-2019 10:50 AM
Teringat akak dengan bidyo/gambar bam Nuar Jen digomol acik2 tak kira usia tak kira bertudung ke ido ...

Pasti kurex suke niiii..
Quote dua_chzy 29-9-2019 11:24 AM
Buritan replied at 29-9-2019 11:21 AM
Pasti kurex suke niiii..

Meh tanya heols sindri.

@Kurex taste tak jantan badboy ala2 MK?
Quote Buritan 29-9-2019 11:29 AM
dua_chzy replied at 29-9-2019 11:24 AM
Meh tanya heols sindri.

@Kurex taste tak jantan badboy ala2 MK?

Taste kot.. ala ala jul ripin yg besar lori pun taste..
Quote makholland 29-9-2019 11:52 AM
sundelll nyaaaa
Quote RatuDunia94 29-9-2019 11:57 AM
Knp iols tgok muka MK mcm muka Fatiya Latip dgn rambut pendeknya..
Quote prettyuglybabe 29-9-2019 12:49 PM
belen terlepas ke tu..
retis mana ni pun i tak tau..
Quote Kurex 29-9-2019 12:57 PM
Kalau kurex kiss agaknya mk ni takkan kesat
Quote Kurex 29-9-2019 12:59 PM
dua_chzy: Meh tanya heols sindri. @Kurex  taste tak jantan badboy ala2 MK?


Tak.. Kurex tak minat muka macam ni.. Kurex suka muka bad boy macam chad maikel murray.. Tapi kalau mk nak, kurex menerima..
Quote MissLana 29-9-2019 02:58 PM
dua_chzy replied at 29-9-2019 10:52 AM
Steady ko MK. Makin naik suda ko sekarang. Mentang2 hensem.

But dalam K Clique akak paling  ...

Betul Tuju rapping lg padu, MK ni iols rasa mulut dia terlalu kecik la utk rap ckp laju2 hahaha
Quote shernazz 29-9-2019 03:23 PM
K clique ni sapa?
Iols baru dengor ni
Quote dua_chzy 29-9-2019 03:40 PM
shernazz replied at 29-9-2019 03:23 PM
K clique ni sapa?
Iols baru dengor ni


Deyol retis hip hop underground. Dah lama pemes kat dunia under. Tahun ni rezeki deyol, dapat masuk mainstream. Tapi MK ni la yang paling pemes. Sebab hada ropa.
Quote dua_chzy 29-9-2019 03:42 PM
Edited by dua_chzy at 29-9-2019 03:44 PM
MissLana replied at 29-9-2019 02:58 PM
Betul Tuju rapping lg padu, MK ni iols rasa mulut dia terlalu kecik la utk rap ckp laju2 hahaha


Heol acah2 Eminem sangat. Dah la Eminem pon mulot kecik. Heols ada degree/diploma UiTM khenst? Members K Clique lelain tu, educated juga ka?
Quote shernazz 29-9-2019 03:50 PM
dua_chzy replied at 29-9-2019 03:40 PM
Deyol retis hip hop underground. Dah lama pemes kat dunia under. Tahun ni rezeki deyol, dapat ma ...

I see...iols baru dengar ni.iols ingat depa dari korea...
Baru nak.soh masukkan gossip antarabangsa...huhu
Quote MissLana 29-9-2019 04:30 PM
dua_chzy replied at 29-9-2019 03:42 PM
Heol acah2 Eminem sangat. Dah la Eminem pon mulot kecik.  Heols ada degree/diploma UiTM khe ...

Hahahahaha tu laa Eminem Sabah ka? Iolss tak sure dia educated ke tak tp lirik lagu2 dia sometimes melucah double meaning. Tak elok utk bdk2 sekolah ikut2. Unlike Too Phat, Malique tu best gila karang lagu
Quote Yunho 29-9-2019 04:40 PM
Sape dia..tak kenal....
Quote batmana 29-9-2019 04:45 PM
kalu peminat tu pmpn cium laki,
- ok xpe, dia excited aja,

klu peminat tu laki cium pmpn.
- mampusla ko kene heret sekuriti, kene caz gangguan seksual, masuk lokap sekejap

double standard btul la..

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107535s Gzip On
To Top