Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Maut Jatuh Dalam Mesin Tepung Ketika Mencuci

27-9-2019 02:55 PM Komen: 14
Lelaki warganegara Nepal maut selepas jatuh ke dalam mesin penyejuk tepung ketika memencuci mesin berkenaaan.


Kredit foto: Sinar Harian

Sinar Harian melaporkan, kejadian di sebuah kilang di Kawasan Perindustrian Tasek itu menyebabkan mangsa, Lama Kajiman, 37, meninggal dunia di tempat kejadian akibat parah.

Berdasarkan maklumat awal, mesin berkenaan masih berjalan apabila mangsa terjatuh ke dalamnya.

Ketua Operasi Balai Bomba dan Penyelamat Ipoh, Mohamad Mahir Mat Saad mengesahkan pihaknya menerima panggilan pada jam 8.47 malam, semalam dan mengerahkan 10 anggota bersama dua jentera ke lokasi.

Anggota bertindak membawa keluar mangsa yang diselaputi tepung itu sebelum disahkan meninggal dunia oleh pasukan perubatan, katanya.

Mayat diserahkan kepada polis untuk tindakan lanjut. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 14
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote delsmomm 30-9-2019 08:02 AM
OMG...!!!

This is sooo scary...

couldnt imagine this...

Lain-lain Komen

Quote crazybeach 27-9-2019 02:56 PM
napa tak switch off dulu mesin tuh masa nak cuci?
Quote Skuau 27-9-2019 03:12 PM
tak mungkin ada inkues,tak mungkin ada lawyer tu,tak mungkin ada demo....untuk warga asing ni...#rakyatmsiapemalaswargaasingrajin.
Quote fliphair8 27-9-2019 03:40 PM
seramnyaa lahai....tepung cap apa ni?
Quote Perawankota 27-9-2019 04:13 PM
Pasni masuk fiksyen syasya, tajuk misteri hantu tepung.. Apa pon, may he rest in peace.
Quote nutnet 27-9-2019 04:21 PM
Tepung cap apa ni. Pastinya sebelum ni penah buat macam tu tapi nasib baik tak jatuh. Peluh je menitis jatuh dlm mesin.....
Quote miznora 27-9-2019 05:10 PM
Memang cuci mesin ni tak perlu off ya mesin yg sedang bergerak.. Huhuhu
Quote ikanmasin 27-9-2019 05:49 PM
takutnya mesin msh on selamba jer g cuci..tkt masa tgh
cuci tu tergelincir tgn msk trs kat dlm mesin tu..tu cuci jer
bukan gaul2 tepung,
Quote Artemesiaa 27-9-2019 05:50 PM
Kilang tepung cap apalah agaknya di kawasan perindustrian Tasek yang dah ngap orang ni
Quote Eric.n9 27-9-2019 09:27 PM
Muak la safety officer nak jawab...
Quote MissVixen 27-9-2019 11:22 PM
Selalunya keluarga pekerja asing ni dapat ke pampasan siket sebab dia mati?
Quote RatuDunia94 28-9-2019 11:19 AM
MissVixen: Selalunya keluarga pekerja asing ni dapat ke pampasan siket sebab dia mati?


Kalau berdaftar n dilindungi scr sah dapat kot.. yp kalau dokumen apa2 pon xde mmg mati katak la..
Quote diss69 29-9-2019 03:48 AM
Kesian, jauh2 cari rezki.. pengakhirannya di sini..
Quote Gomea 30-9-2019 01:52 AM
Buat keje tak ikut sop. Mesti dah slalu buat mcm ni. Cuma kali ni tak bernasib baik
Quote delsmomm 30-9-2019 08:02 AM
OMG...!!!

This is sooo scary...

couldnt imagine this...

Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.252963s Gzip On
To Top