Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Bercuti Untuk Move On, Nazim Othman Tak Terkejar-kejar Cari Pengganti

27-9-2019 12:42 PM|Oleh: LilRose| Komen: 30

Nazim Othman akui dia tidak terdesak untuk mencari pengganti suri hatinya walaupun pintu hati pernah tertutup suatu ketika dahulu.


Kredit foto: IG

"Saya memilih untuk menghadapinya dengan pergi bercuti supaya dapat keluar daripada situasi tersebut.

"Untuk pulih sepenuhnya memang mengambil masa agak lama kerana ia bergerak secara perlahan-lahan, namun sekarang saya lebih bersikap terbuka," katanya kepada Gempak.

Berkongsi mengenai ciri wanita idamannya, Nushrul Alif Othman, 35, menjelaskan dia tidak terlalu berharap kerana sedar diri banyak kekurangan.


Kredit foto: IG

"Saya tidak boleh menetapkan ciri-ciri bakal isteri yang diingini kerana saya sedar diri sendiri banyak kekurangan.

"Saya cuma boleh berharap wanita tersebut akan menerima saya seadanya," ujarnya.

Tambah pelakon itu, dia percaya dengan ketentuan Allah dan masanya pasti tiba jika ada jodoh.

"Saya tidak terkejar-kejar dalam mencari pengganti," katanya lagi.



Tak sunyi ke Nazim nak hidup solo lama-lama ni? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
3
Komen: 30
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : Abby Abadi Selamat Lahirkan Bayi Lelaki Lepas Harung Detik Mendebarkan!

Komen Terbaru

Quote missorange 2-10-2019 02:08 PM
fefeeling korea giteww...

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 27-9-2019 12:50 PM
Oooooohhh another Alif
Quote BicaraHatiku 27-9-2019 01:00 PM
Halloween comes early ke ni Zim?
Quote mieymiey 27-9-2019 01:24 PM
Dah-dah la tu Nazimah oi!!!!
Quote krustykrab 27-9-2019 01:53 PM
Cemana lanama leh tukar jdnazim
Quote dramaking007 27-9-2019 01:54 PM
aku xminat dia sebab bagiku stylenya boring....acting pun yaaaah......tp jawapan dia aku suka.xgelabah nk cri pengganti..sedar diri banyak kekurangan xde ciri2 khusus..senan bagi jawapan gitu kalau wartawan tanya.kalau ade ciri2 yg ko nak last2 pas kawin x happy ...xhappy gak kan....life kan{:teatime
Quote Perawankota 27-9-2019 02:09 PM
Ikut suka kamu lah.. Asalkan bahagia
Quote chicozinn 27-9-2019 02:09 PM
dia ngan duda dia tu sama propa..aku da unfollow ig duda dia since tipu test upt tu..urghhh
Quote aemon 27-9-2019 02:11 PM
ok nyahhhh..rengsa aku tengok cite kt tv3 9.00 tu...entahlah..hahahha.berlakon plk dgn ryzal jaafar.
Quote Ritacomels 27-9-2019 02:12 PM
X kesah la.. Yg aku pelik byk nau duit dia, sampai tetiap minggu holiday, nk ckp byk job.. X jgk sebab yg aku nmpk bercuti je manjang.. Hmmm x habis2 duit dia
Quote nanies 27-9-2019 02:13 PM
hahhahhaku geli ngan mamat ni. kejap mcm jantan, kejap mcm apon
Quote Kurex 27-9-2019 02:35 PM
Bercuti cari jantan ke nazimah? Dah2 la tu nyah oiii
Quote cahaya_almas 27-9-2019 02:47 PM
Camne nak cari penggNti bkn kau gay ke...huhu
Quote fliphair8 27-9-2019 04:22 PM
hakak sangat tak paham kenapa ade orang kata dia hensem? berlakon pun control ayu...rengsa dek oiii rengsa....

tapi kalau nafiz, akak duk dendiam....heehehheheh
Quote mesmerize 27-9-2019 04:34 PM
Ritacomels replied at 27-9-2019 02:12 PM
X kesah la.. Yg aku pelik byk nau duit dia, sampai tetiap minggu holiday, nk ckp byk job.. X jgk seb ...

ha'aa sis dia bercuti kerap setahun berkali2, kat tempat mahal2, duk kat hotel/resort mahal2 plak tu.. kadangkala ai jeles jua tengok
Quote lalalxlx 27-9-2019 04:58 PM
mesmerize replied at 27-9-2019 04:34 PM
ha'aa sis dia bercuti kerap setahun berkali2, kat tempat mahal2, duk kat hotel/resort mahal2 plak  ...

job banyak ni tu yg sakan holiday huihui
Quote lady_bonia 27-9-2019 05:05 PM
byk thread pasal dia ni..
Quote MsPercy 27-9-2019 05:38 PM
sekali tgk mcm muka paknil la
Quote Ritacomels 27-9-2019 06:03 PM
mesmerize replied at 27-9-2019 04:34 PM
ha'aa sis dia bercuti kerap setahun berkali2, kat tempat mahal2, duk kat hotel/resort mahal2 plak  ...

Byk nau duit.. Pelakon popular lain yg back to back job pon xde nya curi2 masa gi holiday.. Mcm x syg duit.. Jgn dh sendu esk mohon rmh pprt dah la
Quote giyomi 27-9-2019 06:17 PM
sumtimes, kita wlpon takder duit. kita ttp nak show off. biar papa asal bergayah

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.123940s Gzip On
To Top