Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Ramai Tanya Kenapa Hetty Koes Endang Ganti Khadijah Ibrahim Jadi Juri GV?

27-9-2019 01:01 PM|Shimmer Shine| Komen: 70



Astro menafikan pemilihan penyanyi legenda Indonesia, Hetty  Koes Endang sebagai juri tetap rancangan hiburan Popular Gegar Vaganza keenam (GV6) adalah kerana tidak berpuas hati dengan juri sebelum ini, Datuk Khadijah Ibrahim.

Ini kerana penukaran juri tetap dibuat bagi mengelakkan 'conflict of interest'. 

Google

"Salah seorang peserta GV6 iaitu Hairie dari Kumpulan Kool adalah anak saudara kepada Datuk Khaty sendiri. Jadi, kita cuba elakkan bias pada kemudian hari," kata Pengurus Saluran Astro Ria, Emarina Kamal.

google

Sementara itu, Hetty turut berkongsi rasa terujanya untuk kembali menjadi juri GV6.

Terdahulu, Hetty pernah diundang sebagai juri tetap rancangan sama pada musim keempat, tahun 2017.

Sepanjang bersiaran selama lima musim, trademark Khaty menyampaikan salam sangat sinonim hingga memberikan perbezaan pendapat dalam kalangan warganet.

Antara barisan juri pada finale 2015

Ada yang terhibur dan ternanti-nantikan slot tersebut manakala yang lain pula rasa menyampah kerana ianya hanya membuang masa.


Walau siapapun juri, mesti ramai yang tak sabar menantikan Gegar Vaganza keenam nanti kan? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 70
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : Bercuti Untuk Move On, Nazim Othman Tak Terkejar-kejar Cari Pengganti

Komen Terbaru

Quote azhardanil 3-10-2019 02:15 PM
Pernah skali bu' hetty ni comment peserta AF. Dia suruh nyanyi balik dengan muzik skali. Terpinga band, peserta dengan pengacara. Dia nak mengajar, bukan nak jadi juri je.

Lain-lain Komen

Quote BicaraHatiku 27-9-2019 01:03 PM
Edited by BicaraHatiku at 27-9-2019 06:53 PM

Tak berkenan la Hetty....ala2 makcik kalut yg x relevan tpi direlevankan.
Quote LembingDayanti 27-9-2019 01:14 PM
patutnya ramli ms tu yg tukar. mcm parkinson aku tgk. aku nak syafinaz!
Quote crazybeach 27-9-2019 01:22 PM
so buk hetty nanti bagi komen kasi tembak tembak vokal nya yach
Quote Orix 27-9-2019 01:24 PM
tetiba tgok muka buk hetty mekap mcm tu da mcm rupa tokti lak
Quote abadi84 27-9-2019 01:44 PM
Orix replied at 27-9-2019 01:24 PM
tetiba tgok muka buk hetty mekap mcm tu da mcm rupa tokti lak

Hahahaha ada iras. Tp still nmpk cantik lg what....cantiklah utk org umur dia
Quote MadameOnion 27-9-2019 01:44 PM
Ooo takda kirim Salam la lepas ni
Quote Mleeen82 27-9-2019 01:48 PM
Disebabkan GV kali ni semua x best....
malas nk layan!!!
Quote jijilaaa 27-9-2019 01:55 PM
hetty ni bukan apa...kadang tu dia x kenal peserta...maksudnya dia tak tau peserta tu punya lagu hits,sejarah nya and so on..mcm dato khaty dia org malaysia, at least dia tau sikit2 pasa vackground peserta tu

kadang sakit hati ak dgr si hetty ni tnya..nama kamu siapa...wehh agak2 la legend tu
Quote nasha82 27-9-2019 01:55 PM
aku ok je mana2... jangan mas idayu udah la...
Quote Perawankota 27-9-2019 02:02 PM
X kisah lah sapa.. Jgn bias sudah
Quote binipopeye 27-9-2019 02:02 PM
daripada hetty nih.. baik laa amik syafinaz....

aiiishhh takkan org astro pun bias kan xnak pilih syafinaz... hetty ni bukan kenal pun artis2 legeng... kekadang dia lost lagu2 lama... sbb dia xkenal nada asal lagu2 org msia... camne nk judge nada betul ker beza ker elok ker bila penyanyi lain pulak yg bawak..
Quote binipopeye 27-9-2019 02:05 PM
Mleeen82 replied at 27-9-2019 01:48 PM
Disebabkan GV kali ni semua x best....
malas nk layan!!!

yg sejak hetty ada.... memang terus xtgk tiap minggu mcm dulu2 masa ada k.khaty.. tgk final jer..
Quote nanies 27-9-2019 02:13 PM
ramli tu kena tukar jugak. sbb bila tang dia komen, kemain slow ckp. ntah pape.  tukar ngan MNasir ke.
kathy tu ok jugak kalo tukar., sbb kdg ter darling2 ngan ramli.
Quote awanysss 27-9-2019 02:15 PM
LembingDayanti replied at 27-9-2019 01:14 PM
patutnya ramli ms tu yg tukar. mcm parkinson aku tgk. aku nak syafinaz!

datuk ramli untuk naikkan rating.. dia ngan nabil kan penghibur dlm gv
Quote Kurex 27-9-2019 02:27 PM
Tak tau nak tengok ke tak.. Sebab rjmah takde asterok
Quote crazybeach 27-9-2019 02:38 PM
mohon jemput datuk mokhzani jadi juri yach. suka dengar heols punya komen sangat bernas dan on point
Quote Cpkay 27-9-2019 02:47 PM
iolss tunggu roy perfom..
Ratnakuuuuu
Quote ikanmasin 27-9-2019 03:00 PM
makcik hetty ni akk teringat dia pernah bgt kalau dtg malaysia
dia akan borong berkotak2 milo.sbb katanya milo malaysia sedapp.
tiber lain cerita pl..
Quote cahaya_almas 27-9-2019 03:19 PM
Tk suka hetty jd juri..bosan

Lihat semua komen(70)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.125528s Gzip On
To Top