Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tak Mampu Nak Bayar Bell Ngasri Berlakon Sebab Mahal!

27-9-2019 10:22 AM|Oleh: ameenarara| Komen: 275

Mesti ramai yang tidak percaya, Bell Ngasri merupakan salah seorang selebriti yang menerima bayaran tinggi sehingga adiknya sendiri, Darling Ngasri tidak mampu untuk mengambilnya berlakon.

Itulah pendedahan Darling tentang abangnya yang ramai tidak tahu. Nampak biasa sahaja, tetapi memang tidak sangka nilai bayarannya tinggi.



Menurut Darling, bukan dia sahaja yang berminat untuk bekerjasama dengan Bell, namun pengarah lain juga senang bekerja dengannya.

Dia juga menceritakan Bell pernah bertanya pada dirinya mengapa tidak mahu menawarkan abangnya berlakon dalam drama terbitannya. 


Foto: instagram Bell

Dia sendiri pun tidak mampu membayar Bell, tambahan pula sukar untuk mendapatkan komitmen kerana jadual kerja Bell yang sangat sibuk.



Pengakuan itu dilakukan ketika sidang media tayangan perdana filem Hero 'Jangan Bikin Panas' dan Bell juga turut membintangi filem tersebut.



Bell pula sangat merendah diri dan tidak kisah jika ditawarkan watak sampingan asalkan dirinya dapat menyumbang kepada industri seni tanah air. 



Dia tidak memerlukan populariti dan terima apa sahaja watak diberikan kerana tidak begitu memilih dalam bidang lakonan.

Wow, mesti semua terkejut, bukan? Berapa agaknya bayaran Bell yang dikatakan tinggi itu? Adakah setaraf bintang-bintang pelakon popular? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 275
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : Badul Tak Puas Hati, Minta Inkues Siasat Punca Kematian Mejar Zahir

Komen Terbaru

Quote dang_anom 7-10-2019 11:52 AM
Bell memang banyak buat duit ya.
Masa company aku mintak satu advertising company utk carikan talent ikut budget kami,
Dia dok bagilah rate artis suara latar ni.

Bayaran utk dorang, sekali panggil boleh cecah 5 ribu (Bell lebih lagi).
Dan bos company ni ckp, dlm industri ni, yg kaya Bell.
Tp Bell pulak jenis tak tunjuk sgt apa yg dia ada.

Lain-lain Komen

Quote haruslah 27-9-2019 10:24 AM
bell dlm radio pon asik dia jerrr

yg baru ni iklan kfc tu

bongok betul aku rase
Quote cicicumel 27-9-2019 10:25 AM
sibuk? dia buat job apa selain drpn parody meletop?
Quote amikie 27-9-2019 10:27 AM
bell mmg berbakat besar dari dulu..

ngk muka dia je dah nak gelak sama mcm ngk muka Joey..
Quote lotionmilo 27-9-2019 10:28 AM
Patutlah macam orang kaya
Quote duradanis 27-9-2019 10:31 AM
bell kalau melawak tu jadi je, maybe sebab kurniaan dia yg kecik tu.. jangan zizan, melawak ke laut.. oppsss
Quote Meiizu 27-9-2019 10:34 AM
mahal ke tak mahal kita taktau...tapi nmpk dia byk dpt job sebb dia muncul dlm tv konsisten...gituuu.  
Quote MissCarcosa9753 27-9-2019 10:38 AM
Teringin tengok Bell leading drama pukul 7 jd org korporat Ank mustapha kamal
Quote natrahn 27-9-2019 10:38 AM
Edited by natrahn at 27-9-2019 10:39 AM

bell ni kelakar.. [ig]https://www.instagram.com/p/B23_cPuFG_L/?utm_source=ig_web_copy_link[/ig]
Quote puanbintang 27-9-2019 10:39 AM
bell ni kalau bab melawak menjadi aje..takla keterlaluan sangat
Quote TerataiMelur02 27-9-2019 10:39 AM
duradanis replied at 27-9-2019 10:31 AM
bell kalau melawak tu jadi je, maybe sebab kurniaan dia yg kecik tu.. jangan zizan, melawak ke laut. ...

Tu la tapi followers ig berjuta, siap menang abp pulak. Ke warga porom je menyampah ngan dia?
Quote paanz 27-9-2019 10:40 AM
xheran pn die bayaran mahal
kalau perasan, dari aku kecik smpi la aku besar dh skg, iklan radio mostly pakai suara dia

belum di campur lagi dengan parody meletup, telefilem under mamat khalid, dan filem2 lain.
masyuk jgk ni
Quote mixed 27-9-2019 10:40 AM
cicicumel replied at 27-9-2019 10:25 AM
sibuk? dia buat job apa selain drpn parody meletop?

dia mmg byk job dr berlakon,parodi, voice over iklan tv/radio
skg tgh shooting lg 2-3 prodution walu watak sampingan
Quote duradanis 27-9-2019 10:43 AM
TerataiMelur02 replied at 27-9-2019 10:39 AM
Tu la tapi followers ig berjuta, siap menang abp pulak. Ke warga porom je menyampah ngan dia?

mungkin fans dia jenis BBNU kot. bagi iolls tak nampak lawak zizang tu datang dari mana. tak masuk ke hati iolls..
kalau bell @ ijoy & khir rahman tu kalau bergabung memang tak menghampakan la.. mukadimah je dah kelakar
Quote hasniey 27-9-2019 10:46 AM
Dia ni pelakon popular laaa...mmg la byrn pon staraf pelakon popular.lg popular dr pelakon2 baru yg kayu semua tu.
Cuma skrg dh bralih arah ke lawak pulak.xtau le pelawak pon byrn mahal.kalau x xkan la bini2 pelawak kemain handbag mahal2.rumah besar2
Quote ohsemmm 27-9-2019 10:48 AM
bell ni lawak natural... x try hard.
tgk muka je dah nak gelak.. acaner
Quote TabletSusu 27-9-2019 10:52 AM
MissCarcosa9753 replied at 27-9-2019 02:38 AM
Teringin tengok Bell leading drama pukul 7 jd org korporat Ank mustapha kamal

tp awal2 jd anak yg dah nakal/jahat/samseng
melepak, pukul org, buat kecoh je kerja dia
tp solat x tinggal dan org xtau pun dia nak MK

jauh imiginasi aku
Quote limau_lemon 27-9-2019 10:52 AM
hasniey replied at 27-9-2019 10:46 AM
Dia ni pelakon popular laaa...mmg la byrn pon staraf pelakon popular.lg popular dr pelakon2 baru yg  ...

Pelawak kalau famous mmg bayaran dia mahal noks.. Tgk mcm jozlyn, Sarah. Sari yanti tu pon skrg duk rumah je.
Quote msdummy.2018 27-9-2019 10:52 AM
haruslah replied at 27-9-2019 10:24 AM
bell dlm radio pon asik dia jerrr

yg baru ni iklan kfc tu

ohh betullah dia tuh ek..hahahhah..aku mmg gelak sakan dengar..mmg terpengaruh r nk mkn kfc...fuhhhhh
Quote MimiLalat 27-9-2019 10:55 AM
Hahaha aku suke die ni, acu try bagi dia pengacara majlis besar2 nak tgk. Mesti lg onsss dari datok baju tampal2 tu

Lihat semua komen(275)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.136232s Gzip On
To Top