Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Murid Meninggal Dunia Tercekik Lobak Merah

Oleh: LilRose|26-9-2019 05:49 PM Komen: 18
Kanak-kanak perempuan berusia 10 tahun meninggal dunia selepas tercekik lobak merah di sekolah.

Menurut portal Mirror, kejadian malang menimpa Marilyn Ofobi Korankyewaa berlaku di Belmont Community Middle School di Worcester, Massachusetts awal bulan lalu.

Difahamkan, Marilyn berlari ke bilik air bersama rakannya untuk mengeluarkan makanan itu.


Kredit foto: WCVB

Namun, usahanya tidak berjaya sebelum mangsa kemudian tidak sedarkan diri.

Panik dengan situasi itu, rakannya berlari mendapatkan guru untuk memaklumkan keadaan Marilyn yang kemudian cuba memberi bantuan sebelum membuat panggilan kecemasan.

Mangsa bagaimanapun disahkan meninggal dunia pada 17 September lalu di hospital dan dikebumikan pada Khamis.

Difahamkan, sejak kejadian Marilyn tidak pernah sedarkan diri dan kematiannya diklasifikasikan sebagai kemalangan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 18
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote chinta89 30-9-2019 03:20 PM
omg kesiannya

Lain-lain Komen

Quote Artemesiaa 26-9-2019 06:10 PM
Kalau kawan atau gurunya ada pengetahuan mengenai pertolongan cemas mungkin dia masih dapat diselamatkan
Quote sharlenetexas 26-9-2019 06:40 PM
Comel budaknya.
Quote MissCarcosa9753 26-9-2019 06:47 PM
Cantik nye
Quote arm_band 26-9-2019 07:06 PM
laa... ingatkan cikgu middle school US pandai2 belaka buat Heimlich
Quote Boomibulat 26-9-2019 08:03 PM
Mcm haneesya ms kecik..
Quote Perawankota 26-9-2019 08:35 PM
Rest in peace
Quote moonbug 26-9-2019 08:51 PM
Rest in peace
Quote purplish2017 26-9-2019 11:02 PM
kesiannye. dah sampai ajal
Quote ikanmasin 26-9-2019 11:06 PM
alahai kesiannya..kalau ada yg cpt alert bole lah bantu kan..
nsb baik kwn pun cpt cr cikgu kan.
Quote mongoose_kidz 27-9-2019 12:51 AM
kesiannya...
mmg org awam pun kena tau mcmana buat cpr n attend org yg tgh choking...
tindakan awal tu sgt pnting
atleast xla kita hanya tgk n xleh buat apa2
Quote Victorioussss 27-9-2019 10:10 AM
Nyehh..
Krup krap kurap krap

Whats up doc?
Quote Cpkay 27-9-2019 10:38 AM

hahahah.. sama menghelipppp
Quote haruslah 27-9-2019 11:03 AM
alahai rest in peace
sian nye

masih terbayang anak tcekik coklat
i dah terjerit2 histeria
puas panggil jiran....

alhamdulillah masih diberi kesempatan
Quote delsmomm 29-9-2019 01:03 PM
kalau budak besar ni yg choking, sebetulnya apa yg patut buat..

sorry soklan noob...
Quote babyLON. 29-9-2019 02:13 PM
mcm aku masa kecik tercekik gula2 horlicks yg besar tu. nasib baik ayah pandai keluarkan kalau tak da lama innalillah.. adik ppuan tercekik ais, mak yg keluarkan. adik lelaki pulak tercekik gula2 cola pun mak yg keluarkan. tercekik bukan alang2 ni tahap smpai bibir jd biru. kitorang mmg keturunan tercekik kot
Quote pakderis 29-9-2019 03:03 PM
besor mana lobaknya
Quote Gomea 29-9-2019 06:50 PM
Lobak fresh lagi ke atau yang da dimasak?
Quote chinta89 30-9-2019 03:20 PM
omg kesiannya

Lihat semua komen(18)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.223157s Gzip On
To Top