Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Macam Setan! Anak Merogol, Ibu Pula 'Tolong' Bunuh

26-9-2019 01:02 PM Komen: 155
Sukar diterima akal! Namun, itulah yang berlaku apabila dilaporkan seorang kanak-kanak perempuan berusia 5 tahun mati dibunuh selepas dirogol abang angkat sendiri.

Bukan itu sahaja, lebih mengejutkan kedua-dua suspek turut melakukan seks sumbang mahram bersama ibu kandung sendiri, di sebelah mayat kanak-kanak itu. 

Memetik laporan Kompas.com, mangsa dikenali sebagai NP merupakan anak angkat keluarga tersebut yang tinggal di Kecamatan Lembursitu, Kota Sukabumi.

Foto: tribunnews
Dipercayai mangsa sudah menjadi mangsa rogol kedua abang angkatnya yang berusia 14 dan 16 tahun sejak tiga bulan lalu dan ia diketahui oleh ibu mereka yang dikenali sebagai Yuyu, 39. 

Kejadian bunuh berlaku pada Ahad lalu selepas mangsa dirogol oleh abang angkat yang dikenali sebagai P, 14.

Ia disusuli dengan abang angkat kedua, RG yang berusia 16 tahun yang turut merogol mangsa. 

Kejadian itu menyebabkan ibu mereka, Yuyu berasa marah dan cemburu dengan mangsa lalu mencekik kanak-kanak itu sehingga mati dengan dibantu anak sulung lelakinya itu.

Mereka kedua melakukan seks sumbang mahram bersama, sebelum mencampak mangsa ke dalam Sungai Cimandiri yang terletak 1 km dari rumahnya. 

Mayat mangsa ditemui pemancing ikan pada tengah hari, hari yang sama. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 155
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ayra.e 2-11-2019 11:33 PM
Giler .speechless.

Lain-lain Komen

Quote mesmerize 26-9-2019 11:29 AM
berita apa ni akak tak boleh brain segala ketahian kebrengsetan kelakuan penjenayah2 ni
Quote Modngengade 26-9-2019 11:33 AM
mesmerize replied at 26-9-2019 11:29 AM
berita apa ni akak tak boleh brain segala ketahian kebrengsetan kelakuan penjenayah2 ni

ummah jongos la sis.....kalau berita2 mcm ni harus dari tanah seberang

Quote prettyuglybabe 26-9-2019 11:34 AM
semoga anak-baranak ni mampus digelek lori..
Quote haryatie 26-9-2019 11:37 AM
sialan smua pelaku ni
Quote Artemesiaa 26-9-2019 11:42 AM
Selayaknya dikembirikan je kesemua mereka selain hukuman lain yang bakal dijatuhkan
Quote seri_mawr 26-9-2019 11:48 AM
keturuanan apakah ini....??

teruk benar perangai...dah mcm haiwan megesek ikut sempat......tapi haiwan pun tak mengawan dgn anak2 mereka yang kecik....

ahh ni mmg teruk la....
Quote duri_durians 26-9-2019 11:49 AM
tak mampu nak hadam... betapa jahanam nya keluarga ni...

anak lelaki sumbang mahram dgn ibu
lepastu ambil anak angkat perempuan
rogol pula adik angkat tu

ya aastaga. makan apa yg teruk sangat nafsu anak beranak ni...
Quote Pink_Purple 26-9-2019 11:50 AM
tengok video licah bersama ibu, lps tu.....
Quote awanysss 26-9-2019 11:57 AM
berita ape aku baru baca ni hmm
Quote fliphair8 26-9-2019 11:58 AM
takde yg lagi pelik dari puak2 ni......
Quote Boomibulat 26-9-2019 11:58 AM
Pening bc tajuk..dh mcm soalan matematik plk..
Quote Suchi 26-9-2019 11:59 AM
Takda anak pompuan amik anak org jdkan anak angkat hujung2 budak tu kena rogol tak sudah2 ngan abang2 angkat.
Mak angkat pun sama sewel iols syak mak angkat terlalu gersang laki sibuk dan tak mampu layan dia udahnya layan porn sorang2 sekali anak2 jate dia pun nampak pastu dia pun biar jela anak2 jate dia tgk, pastu depa sama sangap.
Tak cukup si mak si adik plak depa kerjakan.
Family yg rosak, si bapak apa cerita??
Quote matchstick 26-9-2019 12:03 PM
si yuyu tu xpatut membiak ..
Quote Suchi 26-9-2019 12:04 PM
duri_durians replied at 26-9-2019 11:49 AM
tak mampu nak hadam... betapa jahanam nya keluarga ni...

anak lelaki sumbang mahram dgn ibu

Selalu dengar org kata konon pompuan indo power atas katil, laki melayu suka pompuan indo blablabla gamaknya byk sgt makan jamu sampai nafsu membuak2 libido tinggi melampau2 dengan anak sendiri pun jadi laah time laki ade main ngan laki time takde main ngan ank2.
Anak2 jahanam pun sebab mak yg pengaruhi depa tgk porn, mak juga yg g cekik anak angkat tu sampai mati.
Quote vasepecah 26-9-2019 12:17 PM
ya ampun ...... kegilaaaaaaaaan apakah ini ?
tgk porn sama2 dgn mak kandung .....
dah tgk ngesek plak dgn maknye ......kesiannye arwah 5tahun tu .... kena rogol sejak berbulan
Quote cicicumel 26-9-2019 12:24 PM
pening i baca berita ni.
Quote limans 26-9-2019 12:35 PM
Lain betul spesis ni nmpak mcm manusia tp binatang...perlu dipupuskan....
Quote cupu 26-9-2019 12:38 PM
Hukuman apa lg yang layak untuk mereka..jijik sgt...malangnya nasibmu si anak angkat. Selamat kembali pada yg Esa. Mereka akan terima azabnya nanti.
Quote Foxey 26-9-2019 12:42 PM
Astaghfirullahalal'azim. There is no word for such atrocity

Lihat semua komen(155)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.245721s Gzip On
To Top