Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Zarina Anjoulie Tayang Kekasih Baru, Siap Tatu Nama Di Dada

26-9-2019 12:59 PM|Oleh: Saiful| Komen: 227

Tak lekang dengan kontroversi, lepas buka hijab Zarina Anjoulie tayang kekasih baru pula.

Belum habis lagi warganet sumpah seranah tentang isu Zarina pakai baju nampak payudara, sekarang yang ini pula.



Di Instagram, pelakon ini ada memuat naik gambarnya bersama seorang lelaki.

"Zarina djemat... His got my name on his chest YES his mine," tulisnya di kapsyen.


Kredit foto: IG

Boleh lihat sendiri yang lelaki berkenaan mempunyai tatu yang tertulis beberapa nama di dadanya.

Paling bawah mestilah nama Zarina, nak buktikan cinta tersemat abadi agaknya kan?



Menurut beberapa sumber, lelaki berkenaan adalah seorang duda.


Nama yang dipotong di dadanya adalah nama bekas isteri manakala yang lain adalah nama anak-anaknya iaitu Mason dan Camilla. 



Nampaknya macam Zarina tengah dilamun cinta. Tunggu sahajalah kad jemputan kahwin nanti. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
4
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
5
Komen: 227
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : Tak Mampu Nak Bayar Bell Ngasri Berlakon Sebab Mahal!

Komen Terbaru

Quote melatibiru 27-10-2019 10:46 PM
immaryjane replied at 27-10-2019 08:59 PM
Kwan dia. Acah2 bf nk cover knon2 dh move on dr ex bf indon

Sheols pun dah x follow mamat tu...

Lain-lain Komen

Quote armin 26-9-2019 01:17 PM
Who the fuck cares? Rempit sampah
Quote sigur/ros 26-9-2019 01:22 PM
"his mine"

tulislah je la dalam BM ngongggg...
Quote BicaraHatiku 26-9-2019 01:28 PM
Edited by BicaraHatiku at 26-9-2019 01:30 PM

Ingatkan Nedim be-tattoo ...
Quote Foxey 26-9-2019 01:32 PM
"His got my name on his chest YES his mine,"

"He has my name on his chest, yes, he is mine"

Why do i even bother...
Quote Foxey 26-9-2019 01:35 PM
Boifren baru dia ni Muslim ke? Tattoo banyak tu...
Quote Miss.Rara 26-9-2019 01:43 PM
iras rizal asram campur nedim hahahhaha...

semoga dedua pasangan boipen dan gilpren mendapat hidayah yang sebenar ya...
Quote sukacactus 26-9-2019 01:44 PM
Sepadan la...duds & jands
Eh kesah plak aku
Quote brown_pupil 26-9-2019 01:44 PM
Erm.. dari gambar ex wife mamat ni lagi cantik.. jauh bertiang beza dgn minah sewel ni.  

Nampak sgt taste hauk..
Quote prettyuglybabe 26-9-2019 01:47 PM
brown_pupil replied at 26-9-2019 01:44 PM
Erm.. dari gambar ex wife mamat ni lagi cantik.. jauh bertiang beza dgn minah sewel ni.  

Nampak  ...

dah dia pun hauk.. sekufu la tu
Quote ais_kosong 26-9-2019 01:52 PM
beach boy indon ke gary ni?
Quote brown_pupil 26-9-2019 01:52 PM
prettyuglybabe replied at 26-9-2019 01:47 PM
dah dia pun hauk.. sekufu la tu

jauh benar dia downgrade..

kalau aku njd mamat ni pun, aku buat tatto temporary je dulu.. sebab minah sewel ni setakat layak touch n go jer..
Quote bracebintang 26-9-2019 01:53 PM
Well katanya kat live dah nikah dah kat Bali. Nikah gantung.. tp tah lah knowing her yang sewel tu kan. Yang penting jijik ok tgk bibir mcm bontot tu. Btw, dia ni relevan lg ke kt dunia hiburan ni?
Quote Kurex 26-9-2019 01:54 PM
Lepas tu putus..
Quote kiah_mai_pulak 26-9-2019 01:54 PM
Mamat ni nk bu.red anjuling lalucah je.. nnti dh dpt, tinggal je la smbil bowl.gel.. pastu nnti meroyan abes kuar citer membu.red
Quote Cpkay 26-9-2019 01:55 PM
lepas clash zarina potong nama zarina plak
lepas tu tatoo nama lain
sampailah satu badan penuh..
zarina ni surrounded by orang orang yang salah .
Quote SherryZass 26-9-2019 02:01 PM
Abis nanti bila dah clash? Padam guna liquid paper. Dia ni asal boyfriend kekdahnya ke?
Quote Mleeen82 26-9-2019 02:04 PM
BERAPA KALI BERCINTA........PASTU PUTUS......
SEMOGA KALI NI MNJADILAH
Quote Meiizu 26-9-2019 02:05 PM
nama zarina..apalah yg dia cari dlm hidup ni? dah tua pun bodo..bodo di mana
Quote AmandaRollins 26-9-2019 02:07 PM
Dia mmg taste habis kt jantan bertatu ye..ex suami dulu pun penuh tatu satu badan

Lihat semua komen(227)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.138407s Gzip On
To Top