Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Elisya Tidak Layak Berkongsi Berita Kehamilan Fasha

3-10-2019 10:48 AM| Komen: 52

Beberapa bulan yang lepas, Fasha Sandha ada berkongsikan berita tentang kehamilannya di Instagram melalui sebuah video. Namun, kejadian buruk menimpa keluarga itu apabila bayi dalam kandungan mengalami kegugura setelah hampir 5 bulan usianya. 

Mengambil iktibar daripada perkara itu, pelakon Elisya Sandha mendedahkan yang kakaknya, aktres Fasha Sandha kini lebih berhati-hati untuk berkongsi sesuatu berita.


"Insya-Allah, apabila sudah tiba masanya mesti dia akan kongsi, kena tunggu dan betul-betul dah disahkan mengandung atau tidak.

"Saya rasa mungkin Fasha kini lebih berhati-hati nak kongsikan sesuatu. Sebelum ini dia pernah tersilap kongsi kehamilan terlalu awal tapi Allah uji dengan keguguran. Jadi kali ini dia belajar daripada kesilapannya," katanya memetik laporan Gempak.



Elisya juga mengaku yang dia tidak layak untuk berkongsi apa-apa tentang hal rumah tangga orang lain biarpun Fasha kakak kandungan demi menghormati privasi.

"Saya tidak boleh beritahu atau kongsi apa-apa mengenai keadaan Fasha sekarang ini walaupun memang saya sudah mengetahuinya.

"Bagi saya hamil atau tidak, biarlah Fasha sendiri yang kongsi berita itu. Tapi Alhamdulillah tak kisah apa-apa pun, saya tumpang gembira untuk Fasha sekeluarga," tambahnya lagi.

 
Fasha sebelum ini pernah berkahwin dengan Jejai atau nama sebenarnya Rizal Ashram Ramli, dan dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Putra Rayfal Ramli, 5, dan Putri Raysha Jemyma, 4. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 52
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : Zarina Anjoulie Tayang Kekasih Baru, Siap Tatu Nama Di Dada

Komen Terbaru

Quote dewi_rina 15-10-2019 09:27 AM
Wimoon replied at 14-10-2019 10:07 PM
Betul. I pon rasa dia lg lawa dr pasha. My mum pon ckp benda sama. Ala pelakon hindustan gituw. Ka ...

Kann muka dia mcm pakistan lepas putih kan kulit
Tak mcm abang dia bapak sama tapi rupa gangster kelly

Lain-lain Komen

Quote matchstick 3-10-2019 11:09 AM
Xde cerita pasal diri sendiri ke dek.. Mcm x penting pun berita ni
Quote stania83 3-10-2019 11:15 AM
Exotic nya muka diaa
Quote mawarika 3-10-2019 11:15 AM
Dlm tv apesal hitam? Tertipu sistur tau.. tak baik!
Quote slyfynx 3-10-2019 11:18 AM
So ini berita ke?
Hampeh
Quote ReginaGeorge 3-10-2019 11:18 AM
Exotic macam izara
Quote fliphair8 3-10-2019 11:21 AM
hakak terkejut bila laki hakak yg tak berapa kenal retis tu komen bila akak bagitahu dia ni adik pasah...laki akak cakap "pasah muka tak nampak kari sangat, yg ni mmg muka kari pekat ni".....akak gelak pecah perut dek....
Quote misuke 3-10-2019 11:22 AM
lah... bukan dh lama ke net tau pasal kakak ko preggy pulak
Quote mixed 3-10-2019 11:22 AM
mawarika replied at 3-10-2019 11:15 AM
Dlm tv apesal hitam? Tertipu sistur tau.. tak baik!

famili ni selalu gebang kt ig
x suka edit pic no filter
siap perli2 lg org yg suka edit pic

skg pandai plk edit pic
sampai kt tv nan hando rupanya
Quote mawarika 3-10-2019 11:29 AM
mixed replied at 3-10-2019 11:22 AM
famili ni selalu gebang kt ig
x suka edit pic no filter
siap perli2 lg org yg suka edit pic

Kari betul rupa dia dlm tv. Biar betol..
Quote dewi_rina 3-10-2019 11:38 AM
mixed replied at 3-10-2019 11:22 AM
famili ni selalu gebang kt ig
x suka edit pic no filter
siap perli2 lg org yg suka edit pic

Nanti dia salah kan tv
Dalam tv tak sama mcm real
Dalam tv lagi gemok
Dalam tv lagi hitam
Begitu lah sehingga 1000 patah perkataan

Btw dia kari tapi i rasa muka dia lg lawa dari pasha
Quote sukacactus 3-10-2019 11:42 AM
fliphair8 replied at 3-10-2019 11:21 AM
hakak terkejut bila laki hakak yg tak berapa kenal retis tu komen bila akak bagitahu dia ni adik pas ...

Mmg kari la dah bapak dia india
Diorang bapak lain2
Quote fliphair8 3-10-2019 11:44 AM
sukacactus replied at 3-10-2019 11:42 AM
Mmg kari la dah bapak dia india
Diorang bapak lain2

ohhh patut ler...mana hakak tahu dek...hehhehe
Quote sukacactus 3-10-2019 11:45 AM
fliphair8 replied at 3-10-2019 11:44 AM
ohhh patut ler...mana hakak tahu dek...hehhehe

Xpe...bkn penting pun susur galur retis2 ni hahaha
Quote raxief 3-10-2019 12:00 PM
lawa elisya ni.. even gelap skit pun lawa.. better dari stok2 putih muka nipis timbang kilo
Quote cikatilia 3-10-2019 12:02 PM
tiber pucat lesi mcm level kokesyen apahal

dlm tv kelam jah
Quote nellyberry 3-10-2019 12:07 PM
sukacactus replied at 3-10-2019 11:42 AM
Mmg kari la dah bapak dia india
Diorang bapak lain2

oh ye ke?
baru tahu.
actually iols pun baru tahu yg dia ni adik FS.

Quote budakpink 3-10-2019 12:34 PM
Elisya ni salah satu retis yg dlm tv biase2 je. Kat ig fuhhhhhh haha
Quote sukacactus 3-10-2019 01:31 PM
nellyberry replied at 3-10-2019 12:07 PM
oh ye ke?
baru tahu.
actually iols pun baru tahu yg dia ni adik FS.

Bapak fasha hassan
Nama sandha tu gabungan hassan & hatijah (ibu fasha)
Yg heran adik dia pun pakai nama sandha jg padahal bapak nama faisal
Maybe stage name je kot nak bagi org tau dia adik fasha agaknya
Quote luluaurora 3-10-2019 01:48 PM
cntik jugak elisya nie...

Lihat semua komen(52)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
4.289925s Gzip On
To Top