Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Fikiran Jangan Kolot Sangat"- Respons Bella Astillah Dikecam Duet Live Dengan Bekas Suami

26-9-2019 10:54 AM|Oleh: natrahn| Komen: 56

Kredit foto: Instagram Bella Astillah

Meskipun sudah berpisah, Bella Astillah dan Aliff Aziz masih mengekalkan hubungan baik demi anak mereka. 

Buktinya, baru-baru ini Bella dan Aliff membuat sesi Live di Iinstagram bersama, berduet menyanyi ibarat pasangan baru bercinta pula.

Gara-gara sesi Live IG tersebut, warganet percaya kedua-duanya belum ‘move on’ dan masih menyimpan perasaan antara satu sama lain. Malah, ada warganet yang rasa meluat dengan aksi mereka berdua.


Kredit foto: Twitter @EBatrishiaa

Warganet turut mendakwa Bella seakan memperbodohkan diri kerana masih berbaik dan melayan bekas suaminya itu. Ada pula warganet yang mengatakan mungkin juga Bella sengaja ingin meraih perhatian.

Bella bagaimanapun tampil menjawab tohmahan warganet. Jelas Bella, dia hanya ingin memberi sokongan kepada Aliff selepas apa yang dilaluinya.

"Netizen ada pendapat masing-masing, tapi saya tidak kisah mereka rasa tidak selesa sebab kalau mereka tak suka, boleh saja meninggalkan ruangan 'live' itu," ujar Bella kepada Gempak seperti dipetik Astro Awani.


Kredit foto: Mstar

Bella mengakui sudah memaafkan bekas suaminya dan enggan terus dibelenggu rasa sedih dan kecewa.

"Harap sangat fikiran jangan terlalu kolot.

"Dia (anak) masih perlukan ayah dia. Harap sangat fikiran jangan terlalu kolot. Kita berhubung baik adalah untuk anak dan siapa tahu kalau memang masih ada jodoh? Hidup, ajal, mati, perpisahan semuanya bukan ditangan kita," ujarnya di Instastory.


Siapa yang tak boleh 'move on' sebenarnya? 


Bella dan Aliff pernah berkahwin dan ada anak lelaki bersama. Takkanlah nak biar anak dia terputus hubungan dengan ayah dia. Lagipun, eloklah mereka berdua masih berbaik demi anak kan.


Apa kata kita semua doa yang terbaik untuk mereka daripada asyik berbuat sebaliknya.  - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 56
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : Zarina Anjoulie Tayang Kekasih Baru, Siap Tatu Nama Di Dada

Komen Terbaru

Quote ehehnurza018 16-10-2019 01:46 AM
royaldanish replied at 15-10-2019 07:27 PM
Even yg murahan pun dh tak nak ka aliff ni..

Haha haha haha oh begitu

Lain-lain Komen

Quote cikatilia 26-9-2019 10:57 AM
xhabis2 dia ni

mcm gila glamour plak
Quote LadyCarefree 26-9-2019 11:03 AM
cikatilia: xhabis2 dia nimcm gila glamour plak


Baru tau kah? Dari awal dia kejar alip baaaaa
Quote awanysss 26-9-2019 11:10 AM
bella ni mmg jenis attention seeker ke cane.. yg live tergedik2 tu buat ape..
tetiba hal anak..
Quote fliphair8 26-9-2019 11:25 AM
berbaik2 ngan ex-laki sebab anak takde sapa nak pertikai dek....

tapi tergedik2 live ig ngan ex-laki takde kena mengena ngan anak dek...tu birah namanya

tapi idop ko kan, hakak dulik hape...
Quote haryatie 26-9-2019 11:39 AM
"Dia (anak) masih perlukan ayah dia. Harap sangat fikiran jangan terlalu kolot. Kita berhubung baik adalah untuk anak dan siapa tahu kalau memang masih ada jodoh? Hidup, ajal, mati, perpisahan semuanya bukan ditangan kita," ujarnya di Instastory.


mcam masih menaruh harapan jerk
lantak la ko..
Quote royaldanish 26-9-2019 11:41 AM
ambik la aliff tu bella takde sapa nak kecuali ko sorang je
Quote natrahn 26-9-2019 11:43 AM
haryatie replied at 26-9-2019 11:39 AM
mcam masih menaruh harapan jerk
lantak la ko..

hahahahaha
kalau Bella tak serik lagik, apa salahnya.
nak bagi cukup haul 3 kali curang kot.. sekarang baru 2 kali
Quote MadameOnion 26-9-2019 11:48 AM
bella..aku rasa ko yg kolot..elok2 masa ada laki ko takda pulak sebok nak berkarok dgn laki..dah tu laki pegi karok la dgn pipah nasir..dah bercerai ko sebok pulak nak berkarok dgn laki..kat ig pulak tu..eeeuuuwww
Quote videcloset 26-9-2019 11:52 AM
bukan kolot. but you are such an attention seeker lah dik. duduk rumah diam2 jaga Ayden tu boley? and kerja biasa2 je takyah nak trying too hard sgt for people's validation
Quote duradanis 26-9-2019 11:55 AM
maksud dia, memang nk berjodohan dengan aliff lagi. so netizen jangan sibuk2 la..
Quote luluaurora 26-9-2019 11:55 AM
Klau aku la.. Xdknya hadap nk buat live bersama bagai.. Kalau sebab anak xperlu smpai nk tnjuk hmpa dua move on dgn live cmni... Attention seeker..

Dh dia buat kt hang mcm2, mencelop merata hang hadap lagi noo nk live together gether noo..

Lantak hmpaaa laaa..
Quote jijilaaa 26-9-2019 11:59 AM
masa ko merempan kat if pasal laki buat hal..acik2 bwg komen..ko x kata kolot pulak???


Quote mieymiey 26-9-2019 12:04 PM
Kita berhubung baik adalah untuk anak dan siapa tahu kalau memang masih ada jodoh?


Khennnnnnnnnnnn??
Quote s@me@ne 26-9-2019 12:07 PM
kepoh ah minah ni. masa ko ade masalah rumahtangga dulu kemain tagih simpati dengan netizen. abes segala aib laki ko dok canang kat orang. la ni bila orang dah menyampah nak tengok bekas laki ko, ko ngate netizen berfikiran kolot plak. netizen yang ko ngate kolot tu la yang back up ko dulu. asek nak orang je faham ko, ko sendiri tak nak muhasabah diri. dasar entitled. sila berambus dari industri seni malaysia ni. bakat tak besar mana, kontroversi je lebih.
Quote julielapadite 26-9-2019 12:36 PM
kalau takut dilambung ombak





jangan membirah di live ig


gituuuu... yihhh sgt
Quote RatuDunia94 26-9-2019 12:53 PM
Ko pon jangan lah fikiran KOLOTsgt bella oi..
Laki keluar karaoke dgn perempuan lain biasa lah.. setakat kawan2 nk hang out.. jangan lah KOLOT fikir bukan2.
Quote Noraniza_Iblis 26-9-2019 02:12 PM
ckp je la..
ko hnye boleh terime k*t*y si alip ni je..
yg lain tu ko xleh hadap...
maybe mngidam sgt kot slame ni..
tu yg xleh muvon
Quote SherryZass 26-9-2019 02:28 PM
Tak kesah lah dek, hidup ko, lantak engko le...
Pandai mencari ruang dan peluang nak up kan diri dia ni walau bakat beshe2 aje
Quote delsmomm 26-9-2019 02:54 PM
gile talak..

Lihat semua komen(56)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.124150s Gzip On
To Top