Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Kata Minat Sangat Naim Tapi Kakak Naim Pun Tak Kenal"- Kakak Naim Daniel Sindir Peminat

26-9-2019 11:12 AM|Myeonir| Komen: 102


Jaranglah adik-beradik tak bergaduh hampir setiap hari. Kadang-kadang hal remeh pun jadi punca pertelingkahan! Asa garamlah apabila jadi adik-beradik.

Sama juga dengan hubungan di antara artis Naim Daniel dan kakaknya, Emylia Izzati Baharin. Penyanyi yang popular dengan lagu 'Sumpah' itu telah memuat naik gambarnya sewaktu remaja, tetapi kakaknya telah meninggalkan komen 'kasar' untuk bergurau.


Kredit foto: Instagram
Rata-rata netizen yang tidak mengetahui identiti kakaknya itu telah menyelar komen kasar tersebut selain meminta empunya diri supaya cermin dahulu muka sebelum mengata Naim Daniel.

Komen berunsur kasar terhadap Emylia hanya reda setelah Naim Daniel meninggalkan komen yang memberitahu bahawa komen kasar itu ditulis oleh kakaknya.

Kakaknya tak terlepas untuk memerli para peminat Naim Daniel yang menyelar komen kasarnya itu. 

"Dorang tak kenal kita. Kita chill je. Hahaha... Kata minat sangat Naim tapi kakak Naim pun tak kenal," balas Emylia.

Biasalah tu bergurau adik-beradik. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 102
Komen

Previous : "How Am I In The Industry If No Talent" - Haneesya Hanee Balas Kecaman Warganet

Next       : "Ni Baru Betul 1-0" - Cik Epal Bakal Menang Kes Saman Si Topi Merah?

Komen Terbaru

Quote cikuduku 1-10-2019 11:14 PM
sibuk la kakak dia ni. saja je nak mencari publisiti murahan kt ig adik dia

Lain-lain Komen

Quote wordlife 26-9-2019 11:14 AM
hahahah troll betul kakak naim
Quote jijilaaa 26-9-2019 11:16 AM
kesah pulak org nak kenal adik beradik kau...bukan famous mana pun...
Quote mistified 26-9-2019 11:22 AM
Mmg kasar komen si kakak tu.tp expecting people to know who she is ...come on...
Quote September14 26-9-2019 11:24 AM
Ina naim la kan kakak dia.. aku kenal jah
Quote edoraixora 26-9-2019 11:24 AM
kalau tak rajin mencapab kat ig adik, manalah orang nk tau ko adik beradik retis
Quote natrahn 26-9-2019 11:25 AM
jijilaaa replied at 26-9-2019 11:16 AM
kesah pulak org nak kenal adik beradik kau...bukan famous mana pun...

kan...harus ke..
naim sila letak carta salasisah keluarga beserta gambar ye.
nak berkenalan..
Quote natrahn 26-9-2019 11:26 AM
September14 replied at 26-9-2019 11:24 AM
Ina naim la kan kakak dia.. aku kenal jah

ina naim  - ina binti naim hehe
Quote prettyuglybabe 26-9-2019 11:32 AM
family bajet bajet gini la yang buat orang meluat dengan retis tu..
Quote bottombikini 26-9-2019 11:35 AM
emangnya kena kenal adik bradik retis kalau minat??
dasar...

Quote fliphair8 26-9-2019 11:37 AM
huh? motip kakak mencapab?
Quote aku_best 26-9-2019 11:37 AM
Sapo kakak kau dik???
Quote paz 26-9-2019 11:37 AM
Peliknya kakak dia.
Quote ReginaGeorge 26-9-2019 11:37 AM
Famous ke naim tuh? Famous sebagai bahan kutukan je pon..
Quote sok_suci 26-9-2019 11:43 AM
Who r yusssss
Quote Fly_over 26-9-2019 11:46 AM
satu lg statement lawak


who are yussss
Quote syakuntala 26-9-2019 11:46 AM
suka bergurau kasar btl kakak naim... ngan peminat naim pun gurau ksr... so comey
Quote kevler 26-9-2019 11:50 AM
lu saper kami perlu tahu atau kenal?? naim pun suam2 kuku je..hahahahahaha
Quote messymimi 26-9-2019 11:51 AM
September14 replied at 26-9-2019 11:24 AM
Ina naim la kan kakak dia.. aku kenal jah


Quote kucingitam 26-9-2019 11:53 AM
aku minat kat julia roberts pun tak kenal adik bradik dia... naim aku tak kenal, kakak naim lagi la..komen nak tambah point je..ahah

Lihat semua komen(102)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.729810s Gzip On
To Top