Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Suka Nyanyi Tapi Tahu Tak Sedap Pun" - Nana Mahazan Sedar Diri

26-9-2019 10:35 AM|Oleh: ameenarara| Komen: 44

Popular menerusi program realiti Akademi Fantasia, Nana Mahazan sedar dirinya tidak boleh menyanyi dan memilih untuk mengetengahkan bakatnya dalam bidang lain.

Minatnya terhadap bidang nyanyian terpaksa diketepikan, namun masih memandang positif tentang masa depannya dalam industri seni.


Foto: Instagram Nana Mahazan

Menurutnya lagi, dia suka akan bidang pengacaraan dan bersyukur dengan kerjaya seninya sekarang walaupun belum berkesempatan untuk memenangi sebarang anugerah.



Dia sentiasa berusaha untuk berikan yang terbaik dalam hasil kerjanya walau tidak semua menyukai cara dirinya mengacara dalam sesebuah program.

Tambah Nana lagi, setiap orang mempunyai kelebihan dan kekurangan dengan bakat masing-masing.



Nana berkongsi luahannya itu melalui program The Sherry Shown ketika menjadi tetamu jemputan dan memuat naik di Instagram.



Baguslah Nana terima hakikat akan kekurangan diri. Apa yang penting adalah untuk sentiasa berfikiran positif dengan bakat yang ada. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 44
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : "Fikiran Jangan Kolot Sangat"- Respons Bella Astillah Dikecam Duet Live Dengan Bekas Suami

Komen Terbaru

Quote hollahop 27-9-2019 12:29 PM
laki dia hensem... hahaha

i suka nana mengacara. best

Lain-lain Komen

Quote Kurex 26-9-2019 10:38 AM
Nana? Nana kew???? Rasanya tu je la lagu yg dia ada
Quote Biabetik 26-9-2019 10:52 AM
Hmmm... Fakejura ptt baca ni.
Quote cikatilia 26-9-2019 10:56 AM
aku masih ingat nyanyian nya yg seram masa AF
nangis2 dia nyanyi lagu tuh kena marah dgn cikgu siti hajar kot yg garang tu
https://www.youtube.com/watch?v=RbX88BOzqos
Quote LadyCarefree 26-9-2019 11:06 AM
cikatilia: aku masih ingat nyanyian nya yg seram masa AFnangis2 dia nyanyi lagu tuh kena marah dgn cikgu siti hajar kot yg garang tu <a href="https://www.youtube.com/watc"

target="_blank">https://www.youtube.com/watc</a> ...



Ada undangan je nyanyi i will survive denan bersungguh hauknya. Dia ni dulu ada gosip ckap dpat tajaan. Awal2 lg dh ada kereta mewah bagai.
Quote ReginaGeorge 26-9-2019 11:41 AM
Sib baik sedar diri
Quote AshkieLa 26-9-2019 02:25 PM
LadyCarefree replied at 26-9-2019 11:06 AM
Ada undangan je nyanyi i will survive denan bersungguh hauknya. Dia ni dulu ada gosip ckap dpa ...

masa dia belum kahwin dgn brian tu..
gigih dia menempel menggedik kat astro tu mengejar mamat tu..
orang2 astro tau laa...
Quote Labulababibu 26-9-2019 02:27 PM
Aku suka nana sbb dia sgt tak fake.. You go gurlll...
Quote jijilaaa 26-9-2019 02:54 PM
tapi tak dinafikan dia sesuai jadi pengacara...tak kekok depan camera
Quote luluaurora 26-9-2019 02:56 PM
Love her... Kadang layan jugak dia mmbebel smbil makeup kt live ig
Quote chicozinn 26-9-2019 03:08 PM
Kurex replied at 26-9-2019 10:38 AM
Nana? Nana kew???? Rasanya tu je la lagu yg dia ada

Memang tu je lagu dia..Tolong katakan..katakan padaku blablabla..
Quote chicozinn 26-9-2019 03:09 PM
LadyCarefree replied at 26-9-2019 11:06 AM
Ada undangan je nyanyi i will survive denan bersungguh hauknya. Dia ni dulu ada gosip ckap dpa ...

Sheollss pun bukan org beshe2..apak dia polis besor tu..sme cam dina nazir
Quote whadda 26-9-2019 03:23 PM
elok la tak nyanyi.. sangat hauk suaranya.. tapi klo mengacara ok.. akak suka tengok
Quote Kurex 26-9-2019 03:35 PM
chicozinn replied at 26-9-2019 03:08 PM
Memang tu je lagu dia..Tolong katakan..katakan padaku blablabla..

Video clip pun agak celaka
Quote mohdcrow 26-9-2019 03:42 PM
Nyanyi tak sedap...berlakon?

Then apa fungsi dalam industri?
Quote nanies 26-9-2019 04:29 PM
mohdcrow replied at 26-9-2019 03:42 PM
Nyanyi tak sedap...berlakon?

Then apa fungsi dalam industri?

si hitam tu yg takde talent tu pun boleh masuk industri.
Quote LadyCarefree 26-9-2019 05:20 PM
chicozinn replied at 26-9-2019 02:09 PM
Sheollss pun bukan org beshe2..apak dia polis besor tu..sme cam dina nazir

Anak polis je kira hebat lah eh?
Quote LadyCarefree 26-9-2019 05:20 PM
nanies replied at 26-9-2019 03:29 PM
si hitam tu yg takde talent tu pun boleh masuk industri.

Hehehe Dakitam talent dia raih simpati dan propa serta jual kulit itam
Quote tint2519 26-9-2019 06:14 PM
Sama lah kita sis. Tapi kita takut nak masuk af. Takut kena baling dengan kasut.
Quote September14 26-9-2019 06:18 PM
Dia pndai jgk memgacara. AF tu pun dia bnasib baik je dpt masuk sbb rcngn x fmes lg tp sheols pun antara yg mpopularkan af.

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.174661s Gzip On
To Top