Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Dram Mini - Kecil Tapi Power, Pemuzik Ini Berjaya Membuktikannya

7-10-2019 11:47 AM|Oleh: natrahn| Komen: 5

Kredit foto: Miniature Drums

Apa sahaja alat muzik akan sedap didengar sekiranya ia dapat dimainkan dengan baik. Pemuzik ini telah membuktikannya kerana beliau boleh memainkan apa apa saja jenis dram, walaupun yang paling kecil. 

Salah satu saluran YouTube (Miniature Drums) yang diwujudkan pada April tahun ini telah menarik perhatian pengguna Internet apabila pemiliknya mula memuat naik video dram yang dimainkannya dengan pelbagai jenis latar lagu. 

Kredit foto: Miniature Drums

Paling menarik, dram ini bukanlah dram biasa, tetapi bersaiz mini yang seratus peratus berfungsi! 

Nampak seolah-olah set dram ini adalah sama seperti set-set dram mini lain yang biasanya dijadikan sebagai perhiasan semata-mata. Tetapi, ternyata sebenarnya set dram ini berfungsi mengeluarkan bunyi sepenuhnya.



Sehingga entri ini dihasilkan, saluran ini telah memuat naik lebih daripada 40 buah video dengan pelbagai jenis lagu dari pelbagai jenis kumpulan dan penyanyi antarabangsa. 

Menakjubkan bukan? Saiz tidak melambangkan fungsi, lelaki ini buktikan bahawa set dram bersaiz mini juga mampu dimainkan sepenuhnya!

Semoga terhibur! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 5
Komen

Previous : Ladang Mayat, Sekolah Ahli Forensik

Next       : Layan 50,000 Video On Demand & Rancangan TV Di Telefon Secara Percuma. Download Apps Ini

Komen Terbaru

Quote tagas 7-10-2019 03:57 PM
tak lengkap

sbb takde paddle

Lain-lain Komen

Quote zuuu 7-10-2019 12:57 PM
Dh xde tmpat lain lagi ke ko nak main drum tu???
Quote natrahn 7-10-2019 01:38 PM
zuuu replied at 7-10-2019 12:57 PM
Dh xde tmpat lain lagi ke ko nak main drum tu???

drum kecik..main kat toilet bergema..bunyi power sikit hehehe
Quote Sang_Pencinta 7-10-2019 02:21 PM
Susah nak main ni kalau jari besar
Quote Levespa 7-10-2019 02:31 PM
tak menarik pun bunyiknya.. double pedal dengan drum roll pun takleh buat..takpe la tq next
Quote tagas 7-10-2019 03:57 PM
tak lengkap

sbb takde paddle

Lihat semua komen(5)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Google play
     Twitter
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.077004s Gzip On
    To Top